as vakar taip pat nusprendziau pasidaryti nestumo testa, nors mmm velavo tik 3 dienas. Taigi II juosteles isryskejo per kokias 30 sekundziu ir labai ryskiai, nepatikejau, nusipirkau dar du - ir vel tos pacios II juosteles per 30 s. Siandien ryte padariau dar karta ir vel tas pats. Tik mano juosteles labai jau ryskios, kitaip negu daugumos cia parodytos. Vaikucio norim, bet dar neplanavom ...
as vakar taip pat nusprendziau pasidaryti nestumo testa, nors mmm velavo tik 3 dienas. Taigi II juosteles isryskejo per kokias 30 sekundziu ir labai ryskiai, nepatikejau, nusipirkau dar du - ir vel tos pacios II juosteles per 30 s. Siandien ryte padariau dar karta ir vel tas pats. Tik mano juosteles labai jau ryskios, kitaip negu daugumos cia parodytos. Vaikucio norim, bet dar neplanavom ...
O dabar noriu patarimo. Itariu, kad mano nestumas gali buti apie 3 savaites, tai kada man geriau pas gydytoja begti? ar jau dabar ar geriau dar palaukti keleta savaiteliu? Ir pas kuri gydytoja pirmiausia - pas seimos ar iskart pas ginekologa?
O dabar noriu patarimo. Itariu, kad mano nestumas gali buti apie 3 savaites, tai kada man geriau pas gydytoja begti? ar jau dabar ar geriau dar palaukti keleta savaiteliu? Ir pas kuri gydytoja pirmiausia - pas seimos ar iskart pas ginekologa?
labai sveikinu dolina O pas gydytoja patarciau eiti,kai bus nors 6-7 sav.na jeigu neiskesi tai gali kokiu 5sav.Nes gydytoja nieko nematys,kai labai mazas nestumas.As asmeniskai nuejau,kai man buvo 6.5sav,tai jau mate plakancia sirdute Ir eik is karto pas savo ginekologa.Sekmes dizdiausios tau
Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę!
Mat dauguma testu yra rytiniai, bet man daktare buvo anksciau sakiusi kad jei vaikelis yra tai ir yra ir nesvarbu kada darysi ta testa rye vakare ar diena jei yra tai taip ir parodys....man menesines velavo apie 7d. tai nusipirkau tersta ir atlikau ji iskarto nieko nelaukus O atsakymas iskarto pasirode toks ryskus man net nekilo abejoniu tik pasakiau sau: O Dieve as tikrai turesiu leliuka Visoms linkiu to pacio