Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

Enita wub.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
as vakar taip pat nusprendziau pasidaryti nestumo testa, nors mmm velavo tik 3 dienas. Taigi II juosteles isryskejo per kokias 30 sekundziu ir labai ryskiai, nepatikejau, nusipirkau dar du - ir vel tos pacios II juosteles per 30 s. Siandien ryte padariau dar karta ir vel tas pats. Tik mano juosteles labai jau ryskios, kitaip negu daugumos cia parodytos. Vaikucio norim, bet dar neplanavom ...
Atsakyti
QUOTE(dolina @ 2008 05 24, 11:09)
as vakar taip pat nusprendziau pasidaryti nestumo testa, nors mmm velavo tik 3 dienas. Taigi II juosteles isryskejo per kokias 30 sekundziu ir labai ryskiai, nepatikejau, nusipirkau dar du - ir vel tos pacios II juosteles per 30 s. Siandien ryte padariau dar karta ir vel tas pats. Tik mano juosteles labai jau ryskios, kitaip negu daugumos cia parodytos. Vaikucio norim, bet dar neplanavom ...

na ir kas kad Jūs neplanavot, vaikelis tą padarė už Jus wub.gif Dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
O dabar noriu patarimo. Itariu, kad mano nestumas gali buti apie 3 savaites, tai kada man geriau pas gydytoja begti? ar jau dabar ar geriau dar palaukti keleta savaiteliu? Ir pas kuri gydytoja pirmiausia - pas seimos ar iskart pas ginekologa?
Atsakyti
QUOTE(dolina @ 2008 05 27, 08:20)
O dabar noriu patarimo. Itariu, kad mano nestumas gali buti apie  3 savaites, tai kada man geriau pas gydytoja begti? ar jau dabar ar geriau dar palaukti keleta savaiteliu? Ir pas kuri gydytoja pirmiausia - pas seimos ar iskart pas ginekologa?

wub.gif labai sveikinu dolina 4u.gif O pas gydytoja patarciau eiti,kai bus nors 6-7 sav.na jeigu neiskesi tai gali kokiu 5sav.Nes gydytoja nieko nematys,kai labai mazas nestumas.As asmeniskai nuejau,kai man buvo 6.5sav,tai jau mate plakancia sirdute wub.gif Ir eik is karto pas savo ginekologa.Sekmes dizdiausios tau 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, vis noriu pasidalinti savo nuotraukele, tiksliau dviem juostelem, bet... nezinau kaip ikelti nuotrauka doh.gif
Atsakyti
dedu savo testukus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
hefaiste, pagaliau 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif o kiek hcg rodo?
Atsakyti
vajei, kokia čia gera aura skraido 4u.gif

atrodo, kad paprastos juostelės, o kiek džiaugsmo jose pamatoma thumbup.gif
aš irgi tikiuos vėliausiai po metų džiaugsiuos į tokią žiūrėdama blush2.gif

p.s. sveikinu visas pagavusias leliukus wub.gif
Atsakyti
user posted image
Mano testukai wub.gif
Abu daryti 15DPO. Dar dabar kartais negaliu patikėt wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puccha: 19 rugpjūčio 2008 - 18:09
Man uzteko 1 testuko ir as patikejau is karto biggrin.gif

Mat dauguma testu yra rytiniai, bet man daktare buvo anksciau sakiusi kad jei vaikelis yra tai ir yra biggrin.gif ir nesvarbu kada darysi ta testa rye vakare ar diena nestuke.gif jei yra tai taip ir parodys....man menesines velavo apie 7d. tai nusipirkau tersta ir atlikau ji iskarto nieko nelaukus 4u.gif O atsakymas iskarto pasirode toks ryskus thumbup.gif man net nekilo abejoniu smile.gif tik pasakiau sau: O Dieve as tikrai turesiu leliuka nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visoms linkiu to pacio biggrin.gif
Atsakyti