Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

QUOTE(jolituxas @ 2008 10 24, 16:24)
sveikutes  4u.gif  siandien ryte pasidariau testuka ir jis parode viena ryskia juostele o kita balta  g.gif  Niekada nedariau testuko - juosteles, visada kazkaip darydavau kasete tai nzn dabar gal taip ir turi rodyti kai daraisi juostele  blush2.gif  gal kam taip buvo?????  g.gif  busiu labai dekinga uz atsakyma  4u.gif

taip buvo, tai reiskia neigiama atsakyma 4u.gif isryskejusi juostele yra kontroline(ji visad buna), na o jei visur kitur balta, tai nestumo nera. beje jei pirma karta daraisi toki testa vertetu pries tai pasiskaityti instrukcija ant pakuotes mirksiukas.gif jei jau veluoja ir nesulauksi mm artimiausiom dienom pakartok testa 4u.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau jūsų nuotraukyčių ir prisiskaičiau jūsų informacijos, tai pasimečiau galutinai. Mano mm vėluoja 4 dienas, krūtinė padidėjusi. Pasidariau vakar vakare testą. Kaip rašo instrukcijoj vertinau po 5 min., rezultatas-neigiamas. Išmečiau. Šiandien iš ryto išsikrapščiau testuką iš šiukšlinės, o jis ryškiausiai rodo II. Kažkada instrukcijoje rašydavo, kad tyrimą reikia daryti su rytiniu šlapimu, dabar to nerašo. g.gif
Atsakyti
pagaliau pasidarius HCG sužinojau, kad tikrai nestuke.gif , taigi galiu jums parodyt savo testukus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2008 10 28, 19:51)
pagaliau pasidarius HCG sužinojau, kad tikrai  nestuke.gif , taigi galiu jums parodyt savo testukus  4u.gif

user posted image

sveikinu 4u.gif thumbup.gif o kiek tau jau laiko? kada dareisi pirma testuka? kiek svaiteliu buvo?
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 28, 22:36)
sveikinu 4u.gif  thumbup.gif  o kiek tau jau laiko? kada dareisi pirma testuka? kiek svaiteliu buvo?

kažkur keturios savaitės su trupučiu (pagal HCG). pirmas NT darytas 10.22, tai tada turbūt buvo 3 savaitės kokios g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif idedu ir as savo testuka, darytas 10DPO, o HCG 83,5 tai dar labai maziukas leliukas mirksiukas.gif
http://public.fotki....a-/2008bk1.html
Atsakyti
pati ne taip seniai pamaciau vaiduokli ir analizavausi sita tema, tai dabar ateinu pasirodyti su vaiduokliu ir kitais testukais, kurie veliau pasitvirtino 4u.gif

Taigi...
Pirmas vaiduoklis, kuri pamaciau - spalio 31 d. Buvo like trys dienos iki mmm.

user posted image

kiti vaiduokliai, kuriuos pamaciau po dvieju dienu, lapkricio 2 d. Tada dariausi iskart du testus:

user posted image

Lapkricio 4 pasidariau dar viena testuka ir jis buvo jau pakankamai ryskus (lyginant su ankstesniais dviem, padetais salia):

user posted image

Na ir buvo likes dar vienas testukas, kuri siaip sau, profilaktiskai ir del idomumo pasidariau lapkricio 6 d. (apatinis):

user posted image
Atsakyti
Na pagaliau ir as su savo tikraisiais galiu pasirodyti smile.gif

tiesa, pradziai ikeliu, kaip atrodo 13 DPO testukas pirmas virsutinis) su hcg 22,21. Dar kelias dienas ryskejo (antras- 14 DPO, o trecias- ovuliacijos testas ta diena ), o paskui blanko- nesivyste nestumas iskart po mmm.

user posted image
user posted image

Na o iskart po mmm sulaukiau teigiamo Ovuliacijos testo, ir ....

user posted image
user posted image

galit iziuret, kur kokia diena daryti testukai. Desinej zali- ovuliaciniai. Kaip matot, patvirtinau "legenda", kad OT parodo esant nestumui teigiama smile.gif
12 DPO hcg buvo 145,69. 13 DPO progesteronas buvo net 179, kaip dabar, nezinau smile.gif ramiai laukiu ir tiek... Gine minejo, kad skaiciukai kaip 12-13 dpo dideli, ji "bijo" dvynuku, o as labai laukciau nestuke.gif nestuke.gif svarbu, kad viskas butu gerai.

Nes laukem 17 menesiu, tada nesivystantis, na ir 18 cikla dar karta uzkibo...

Tokia mano istorija 4u.gif keliose temose esu pagarsejusi kaip "testuku "eksperte", kuri iziuri tai, ko neimanoma iziureti" ar panasiai. Bet sie testai buvo vieninteliai tokie ryyyyskus.
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 03, 18:59)
Na pagaliau ir as su savo tikraisiais galiu pasirodyti smile.gif

tiesa, pradziai ikeliu, kaip atrodo 13 DPO testukas pirmas virsutinis) su hcg 22,21. Dar kelias dienas ryskejo (antras- 14 DPO, o trecias- ovuliacijos testas ta diena ), o paskui blanko- nesivyste nestumas iskart po mmm.

user posted image
user posted image

Na o iskart po mmm sulaukiau teigiamo Ovuliacijos testo, ir ....

user posted image
user posted image

galit iziuret, kur kokia diena daryti testukai. Desinej zali- ovuliaciniai. Kaip matot, patvirtinau "legenda", kad OT parodo esant nestumui teigiama smile.gif
12 DPO hcg buvo 145,69. 13 DPO progesteronas buvo net 179, kaip dabar, nezinau smile.gif ramiai laukiu ir tiek... Gine minejo, kad skaiciukai kaip 12-13 dpo dideli, ji "bijo" dvynuku, o as labai laukciau  nestuke.gif  nestuke.gif  svarbu, kad viskas butu gerai.

Nes laukem 17 menesiu, tada nesivystantis, na ir 18 cikla dar karta uzkibo...

Tokia mano istorija  4u.gif  keliose temose esu pagarsejusi kaip "testuku "eksperte", kuri iziuri tai, ko neimanoma iziureti" ar panasiai. Bet sie testai buvo vieninteliai tokie ryyyyskus.

oho kiek daug doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
na as irgi siryt pasidariau testuka, manau kad antro nedarysiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2009 01 20, 20:31)
na as irgi siryt pasidariau testuka, manau kad antro nedarysiu  blush2.gif
user posted image

sveikinu wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tokie malonus, nors ir seni, prisiminimai.... biggrin.gif labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2009 01 20, 19:31)
na as irgi siryt pasidariau testuka, manau kad antro nedarysiu  blush2.gif
user posted image

sveikinu smile.gif
na o mano todel tiek daug testuku, nes as ju buvau nusipirkusi maziau nei po lita is e-bay, tai nebuvo gaila, be to, stebejau, ar leliukas vystosi ir ar ryskeja juosteles.

Kad esu nescia nuo pirmo testo supratau, juosteles neturi buti super ryskios gi wink.gif
Atsakyti