Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

QUOTE(cvetocik @ 2009 02 05, 10:25)
keista kad tokia zema temperatura g.gif

aha man ir labai keista g.gif, todėl tokios mintys ateina ar tikrai viskas gerai g.gif ax.gif
Atsakyti
na pas kiekviena individualiai ,cia gal nuo BT taip like ,nes sako jei bt laikosi auksra pvz 37 tai laukiesi ir t.t .tai gal nemaisykim bt ir normalios kuno temperaturos...pas mane su pries tai nestumu buvo 36.5 tempa...galimpadaryt eksperimenta ir pakausti nestukiu kokia ju tempa ?pirmam trimestre ir antram ? g.gif nemanau ,kad ji kazka lemia is tikro .
Papildyta:
Pastojus kūno temperatūra gali būti keliomis dalelėmis aukštesnė. Tad labai svarbu žinoti, kokia temperatūra buvo iki peršąlant. Kaip pažinti, kad temperatūra pakilo peršalus, o ne dėl nėštumo? Jei šiek tiek blogiau jaučiatės, silpna, pykina, peršti akis, skauda galvą, nugarą, sąnarius, užburko nosis, dėl tokios savijautos nėštumui kaltės nesuversite. Gal tai gripas? Jis ypač pavojingas, nes gali įvykti persileidimas. Būtinai kreipkitės į gydytoją.

ne i tema biski ,bet pradzia tinka ,tai jei pas mane anksciau budavo 36.3-5 dacniausiai ,tai daba 36.7-9 manau normalu ,nes kaip raso ,kad tik keliom dalelytem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 02 01, 13:39)
Mano lauktas grozis  wub.gif

wub.gif

QUOTE(Scarlet* @ 2009 02 03, 18:39)
įdėsiu ir aš savo grožį wub.gif ,

thumbup.gif
QUOTE(- Ryški™ - @ 2009 02 03, 22:23)
Parodysiu ir aš savuosius.  wub.gif

nestuke.gif sveikinu

QUOTE(meduolia @ 2009 02 04, 17:08)
manieji laimingieji
user posted image

Sveikinu mirksiukas.gif užmačiau tavo grafiką babyplan'e thumbup.gif

QUOTE(shining_star @ 2009 02 04, 20:36)
sveikutes 4u.gif  norejau visu paklausti, kokia pas jus temperatura laikosi? blush2.gif

pas mane 37,1 mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, as manau, kad kiekvienos organizmas turi savo temperetura, pvz, mano temperatura visda budavo labai zema (36,6 nesiekdavo, labai retai) ir tai viskas normalu, nes jei temperatra buna zema apie 36,4-5, tai nestumo metu 36,7-8-9 labai normalu manau....

P.S gal uzvesiu temele, kad visos nestuke.gif galetu pasirasyti savo temperatura ir nestuke.gif laika 4u.gif

nieko pries? blush2.gif
Atsakyti
shining_star gali uzvesti 4u.gif
o as susibalamutinau ,nes mano elektroninis term,parodydamas per 10 seknudziu tempa klydo pora laipsniuku ..dabar visada buna 36.8, 37 smile.gif manau ne per zema..o viena nestuke sake ,kad pas ja ib zema tempa 36.5 ir maziau...ir nieko ji nereiskia,jau greitai arteja laikas gimdyt wub.gif
mes turbut visko bijom ir prisigalvojam nebutu dalyku nestuke.gif metu ..
Atsakyti
Sugadinau dar vieną testuką blush2.gif , taigi šiandien 14DPO ir antra juostelė jau labai ryški thumbup.gif
Atsakyti
merginos, su temperaturom siek tiek ne i tema blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Scarlet* thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SAUNU wub.gif
Kycia ,sorry biskiuka sutersem temuke blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
na, kas dar turi kuo pasigirti? wink.gif
Atsakyti
testukai daryti 4 dienom veluojant mm, kiekvienas vis kita ryta wub.gif , sis dziaugsmas lauktas 1.5m
user posted image
Atsakyti
Triniti sveikinu wub.gif su ilgai lauktu stebukliuku wub.gif lengvo nestumo nestuke.gif grazus testukai wub.gif
Atsakyti
Kaip gražu čia pas jus temukėj wub.gif
Tokia nostalgija užėjo..... užsimaniau ir aš II blush2.gif
Atsakyti