Sveikos,
Mano laimingasis testukas, darytas vakar (12DPO)

Mano laimingasis testukas, darytas vakar (12DPO)

pukute, tikrai teigiamas

sveikos.skaitinejau cia,sakau rastelsiu.niu ka va kaip pukutes buvo ir mano sestadieni toks vaiduokliukas,paskui juostele dar biski ryskiau rode.deja,vakar patepe rudai biski,o nakti viskas eme begti....skambinaus ginekologui siryt,tai va mano nestumas nutruko...ryte rytoj turiu pasirodyt ginekologui,apziures....siandien nespeju paketu keitaliot....o taip norejom leliuko...planavom...turejau pirma nestuma,beveik 12sav persileidimas,greitas pastojimas vos po poros men,nestumas sunkus,bet suneliui jau greit du metukai.tai va,planavom sesute arba broliuka,ir nebera....lengviau tik todel,kad zinau jog laiko tebuvo mazai,nedaugiau 4sav.nebetikesiu kitakart vaiduokliukais.....o visoms pamaciuosioms 2juosteles linkiu sekmingo nestumo ir graziu leliuku,aisku ir sveiku....
kokie grazus testukai

man irgi nostalgija...
o toms, kurios zada nebetiketi vaiduokliais...na tai cia tas pats, kas netiketi vaiko spyriais tol, kol jis tikrai negims, 40 savaiciu nesiotas
gi testas aiskiai rodo, kad SIUO METU nestumas yra, o kaip jis toliau vystysis- ar nutruks rytoj, ar po 13 savaiciu, ar isnesiosit sveika vaikiuka- jau nuo testo nepriklauso...
o toms, kurios zada nebetiketi vaiduokliais...na tai cia tas pats, kas netiketi vaiko spyriais tol, kol jis tikrai negims, 40 savaiciu nesiotas

gi testas aiskiai rodo, kad SIUO METU nestumas yra, o kaip jis toliau vystysis- ar nutruks rytoj, ar po 13 savaiciu, ar isnesiosit sveika vaikiuka- jau nuo testo nepriklauso...

Na tikrai puiku pasigrozeti II juostelem

As testuka padariau balandzio 1 d

Na dabar laukiu susitikimo per echo, tada jau galesiu atsikvepti (isitikinusi kad musu stebukleliui viskas tvarkoj) ir jau megautis

o stai mano balandzio 1osios staigmena

Nuosirdziai sveikinu ir kitoms linkiu sekmingu testuku

Kuo nuoširdžiausi sveikinimai visoms išvydus tuos II brūkšnelius, pati šeštadienį su vyru juos išvydome, tai net nemoku apsakyti kiek kažkokia juostelė suteikė džiaugsmo, ašarų, dėkingumo Dievui ir t.t... Tai buvo nepakartojama. Gal todėl, kad teko nemažai laukti, kol pagaliau ir mes išvydome šį stebuklą. Visoms dar laukiančioms kuo didžiausios sekmės ir Dievo malonės.