Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

Štai ir mano laimingieji ax.gif
Pirmasis tai visai vaiduokliukas, kiti 2 ryškesni, nors taip pat nėra ryškūs, kaip daugumos ... smile.gif Pirmasis darytas antrą dieną po to, kai turėjo prasidėti mmm, o kiti 2 - po savaitėlės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Foxy_: 11 gegužės 2009 - 14:28
QUOTE(Ysatis @ 2009 05 08, 11:27)
Labukas visoms smile.gif

Turiu ir as dvi juosteles, tik vat nerimauju del kitko sad.gif Nuejau pas gine, tai ji man mate leliu savaite mazesni, nei turetu buti sad.gif Tikrai zinau, kada ovuliacija ivyko, gine sako, kad viskas normalu - mato trynio maisheli, viskas atitinka laika (tik savaite maziau pagal mano skaiciavimus).. Pagal ja buvo 4 savaites, pagal mane turetu buti 5... Liepe ateiti uz menesio, nes atseit viskas gerai - tik kaip islaukti man ta menesi  g.gif

ir taip dabar man neramu.. Tiesa, su pirmu man visa laika nustatinejo 3 savaitem maziau - gime sveikas lelius, bet tai su pirmu as nezinojau ovuliacijos dienos, tai visko galejo buti... sad.gif

as irgi nemanau kad reiktu pergyventi.pagal mano skaiciavimus kai buvau pas gine,turejo zirniui buti 9 savaites o pagal dydi pasake kad neatitinka svorio ir pasirodo jam tik 6 buvo...bet nuejau dar po triju dienu vel paziurejo,lelius buvo paauges 3mm,gine sake auga normaliai.sia savaite vel eisiu dabar jau dar tiksliau pasakys.taip kad neverta nerimauti mirksiukas.gif viskas bus gerai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
mano pranašai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image]My Webpage[/URL]
cia mano laimingasis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

24 CD pasidariau ryte NT, kuriame nieko nesimate, bet vistiek nuvaziavau pasidaryti hCG ir atsakymas buvo 24,53 wub.gif .
Ikeliu visa kolekcija NT, kurioje matyti kaip ryskkeja II smile.gif
user posted image
Tikiuosi laimingos pabaigos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.ieva: 01 liepos 2009 - 08:26
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 05 13, 23:59)
user posted image]My Webpage[/URL]
cia mano laimingasis 4u.gif

cia tai ryskumas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egzotika*: 01 liepos 2009 - 09:55
sveikutes:)
dariausi testa du karus viena kai nepasirode mmm po savaites o kita dar po dvieju savaiciu ir niekaip nepasirode tas vaiduokliukas ax.gif bet nuojauta sake kitka 4u.gif nuejau pas gyditoje ir db jau 15 savaite as nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 22, 07:14)
Ne, ne, man visai negaila, fotkinkit ir dziaukites,jei jum patinka. As tik issakiau savo nuomone,kad man tai atrodo keista. O kodel jus nepriimat kitokios nuomones?

Tavo nuomone sunku priimti tikriausiai del to, kad ne nauja batu pora yra aptarinejama o super jautri vaisingumo tema!
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 25, 17:20)
Tavo nuomone sunku priimti tikriausiai del to, kad ne nauja batu pora yra aptarinejama o super jautri vaisingumo tema!

taip...ypac kai kalbama ne apie netyciukus ar dar geriau nelauktukus, o apie ilgus metus planuojamus vaikelius... ir kai jie pagaliau ateina...na, manau zinot kai kurios koks tai jausmas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 19, 19:36)
Nu zinokit, man tai keistai atrodo tie jusu testu fotografavimai  ax.gif  supranta tas, kurios deda vaiku fotkes, sunu, kaciu ar dar ko nors, bet nestumo testus fotkint  blink.gif

As nieko nematau keisto. Paprasciausiai dziaugiasi busimos mamytes savo nestumu. tongue.gif pamatyciau savo NT II, visam pasauliui noreciau ji parodyt bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos.labai smagu ziureti i jusus visu testukus..o as jau antraji darausi ir vis neigiamas... verysad.gif po musu su vyru bandymo praejo 10 d.vakar kaip ir turejo prasideti mm, bet ju aisku nebuvo, si ryta prabudau nuo krutu skausmo, pilva maudzia panasiai kaip pries mm, siandien darbe taip staigiai supykino, kad maniau jog darbo vietoje apsivesiu, bet atsigeriau vandens ir praejo..nezinau net ka galvoti..
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2009 07 27, 20:49)
sveikos.labai smagu ziureti i jusus visu testukus..o as jau antraji darausi ir vis neigiamas... verysad.gif po musu su vyru bandymo praejo 10 d.vakar kaip ir turejo prasideti mm, bet ju aisku nebuvo, si ryta prabudau nuo krutu skausmo, pilva maudzia panasiai kaip pries mm, siandien darbe taip staigiai supykino, kad maniau jog darbo vietoje apsivesiu, bet atsigeriau vandens ir praejo..nezinau net ka galvoti..

man rodos kad pats laikas jau pakartoti NT, ir linkiu II smile.gif
Atsakyti