Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 30, 20:56)
Nelabai manau, kad daug kas turėjo mokytojus. Tiesiog imi ir siuvinėji. ax.gif O informacijos visokiausios pilnas internetas.

Va ir man taip atrodo:)
O rėminti tai aš nešu specams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liudnute @ 2007 08 30, 20:54)
daug ko, pvz:kaip pasiruost pacia pradzia darbo, kaip remint,kaip issisukt is  iv. blogybiu,kai kazko truksta ir visu kitu smulkmenu, gerai kas turejo mokytojus , kiti ismoksta is saves
be to susitike zmones su tais paciais pomegiais tikrai turi apie ka pasisneket ir padiskutuot.

Na atsiprašau už įkyrumą, bet ką galima kalbėti apie siuvinėjimą?smile.gif) Juk tai visiškai neįdomu, pats įdomumas yra pats siuvinėjimas. O ką apie jį kalbėti?
Nelabai įsivaizduoju tą reikalą.
Atsakyti
kaip rast specu jei gyveni mazesniam mieste nei Kaunas, Vilnius ar Panevezys?
jei kazkuo domiesi tai tikrai rasi apie ka ta tema kalbet

gal but cia yra uzdaras ratukas i kuri bandau patekti, tada sorry uz "sutersta eteri"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 30 rugpjūčio 2007 - 20:17
QUOTE(liudnute @ 2007 08 30, 21:14)
kaip rast specu jei gyveni mazesniam mieste nei Kaunas, Vilnius ar Panevezys?

gal but cia yra uzdaras ratukas i kuri bandau patekti, tada sorry uz "sutersta eteri"

Liudnute, sorry, jei taip pasirodė 4u.gif
Aš absoliučiai nieko iš čia nepažįstu ir tikrai nepriklausau jokiam ratukui 4u.gif

Čia tik visiškai subjektyvi mano nuomonė. Juk nebūtinai ji tinka visiems. Gal tikrai jūs susitiktumėte ir įdomu būtų smile.gif Imk ir suorganizuok kaimynkas-siuvinėtojas ar siuvinėtojas iš aplinkinių miestųsmile.gif

O aš tik savo nuomonę išsakiau, kad man jokio myto ir susitikimo su kitomis siuvinėtojomis nereikia. Nes man tai tik tiek įdomu, kiek sėdžiu ir baksnoju adata.
Net ir čia ateinu dažniau tik pažiūrėti, ar kas kokio gražesnio darbelio neparodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 30 rugpjūčio 2007 - 20:35
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 30, 17:30)
Saliuky, ačiū. Aš dar gyva, Žagienė iki kelių, tai nepaskendau  lotuliukas.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu, dar taip nebuvo biggrin.gif , kad moteriškė dėl siūlų matkelio skandintųsi biggrin.gif juokdarė tongue.gif tongue.gif .

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 30, 18:42)
reikia tik susigalvot, kuo keistis galėtumėm ir ar būtų norinčių. mirksiukas.gif

Visai gera idėja, jei atsirastų daugiau norinčių - aš prisijungsiu.

Tikra tiesa. Panevėžy darom siuvinėtojų meet'us, tikrai labai fain pasisėdim, paūliavojam . Ir kalba sukasi apie darbelius, matirijolą ir kitokias gudrybes naudojamas siuvinėjime. Kas kokius darbelius turi, siuvinėja atsineša ir prieš visas vaidelenasi .
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 30, 19:04)
Kažin, ar visos susirinks į vieną miestą. Bet galima daryti meet'us skirtinguose miestuose. smile.gif

Mes jau buvome ne kartą susitikę, galim ir iš kitų miestų pakviesti.

QUOTE(winia @ 2007 08 30, 21:08)
Na atsiprašau už įkyrumą, bet ką galima kalbėti apie siuvinėjimą?smile.gif) Juk tai visiškai neįdomu, pats įdomumas yra pats siuvinėjimas. O ką apie jį kalbėti?
Nelabai įsivaizduoju tą reikalą.

Mes tai apie viską pakalbam. Ir apie siuvinėjimą, ir apie vaikus, ir apie bernus lotuliukas.gif

Baik tu, koks uždaras ratukas, nėra čia tokio.

QUOTE(saliuky @ 2007 08 30, 22:38)
biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oi negaliu, dar taip nebuvo  biggrin.gif , kad moteriškė dėl siūlų matkelio skandintųsi  biggrin.gif  juokdarė  tongue.gif  tongue.gif .

Tai ką daryyyyyyyyyyyyyyyyt? Kad labai reikia doh.gif . Turiu pabaigti gerves, savaitė liko doh.gif
Papildyta:
Tikra tiesa. Panevėžy darom siuvinėtojų meet'us, tikrai labai fain pasisėdim, paūliavojam . Ir kalba sukasi apie darbelius, matirijolą ir kitokias gudrybes naudojamas siuvinėjime. Kas kokius darbelius turi, siuvinėja atsineša ir prieš visas vaidelenasi .

O kiek dar prisivalgom drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visai gera idėja, jei atsirastų daugiau norinčių - aš prisijungsiu.

tik galvoju, kuom keistis galėtumėm ir ar verta. g.gif Nes tarkim kokių priemonių gali nueit ir nusipirkt, jei reikia. Jos gal būtų aktualiau toms, kurios toli nuo didmiesčių gyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 30 rugpjūčio 2007 - 22:55
Labas rytas. 4u.gif

Na pas mus visada prasom i meeta, mes priimsim visas visas. Labai smagu susibegti, pasigirti darbeliais. O jei nauju neturi tai paveizit i kitu. drinks_cheers.gif

P.S zuikauskiene pas tave maciau motociklo schemute, ar galeciau paprasyti ax.gif
sonataenator@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 31 rugpjūčio 2007 - 07:07
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 31, 08:05)
Labas rytas.  4u.gif

Na pas mus visada prasom i meeta, mes priimsim visas visas. Labai smagu susibegti, pasigirti darbeliais. O jei nauju neturi tai paveizit i kitu.  drinks_cheers.gif
P.S zuikauskiene pas tave maciau motociklo schemute, ar galeciau paprasyti  ax.gif
sonataenator@gmail.com

biski toloka,150km g.gif , bet koki karta galima atlekt, tik zinia duokit is anksto, kad planus "susistatyt" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 08 31, 07:27)
biski toloka,150km g.gif , bet koki karta galima atlekt, tik zinia duokit is anksto, kad planus "susistatyt" mirksiukas.gif

Butinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 31, 08:05)
P.S zuikauskiene pas tave maciau motociklo schemute, ar galeciau paprasyti  ax.gif
sonataenator@gmail.com

Aš mielai, bet šiuo metu esu ne Lietuvoj, o visos schemutės namų kompiuteryje likusios. Nebent palauktum savaitėlę kokią arba gal kuri nors kita turėtų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 31, 09:04)
Aš mielai, bet šiuo metu esu ne Lietuvoj, o visos schemutės namų kompiuteryje likusios. Nebent palauktum savaitėlę kokią arba gal kuri nors kita turėtų. rolleyes.gif

Aisku, na man nelabai skubu, bet noreciau iki sausio issiuvineti dovanu. einu paklaust i kita foruma, gal ten kas tures 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 31, 09:11)
Aisku, na man nelabai skubu, bet noreciau iki sausio issiuvineti dovanu. einu paklaust i kita foruma, gal ten kas tures  4u.gif

Pati pasižiūrėjau- pas mane yra, atsiusiu, truputį vėliau, pašto dabar neturiu, po pietų gal mirksiukas.gif
Tai nežinai, kada "Geros akys" Babilone atsidarys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 31 rugpjūčio 2007 - 08:21