Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

QUOTE(Kaštonė @ 2007 08 30, 13:48)
Kokios jūs draugiškos  wub.gif .
Žiūrinėju vis žiūrinėju visokias schemas, jau nė nebežinau, neapsisprendžiu  blush2.gif kurią siuvinėt  doh.gif .

OOOOOO cia taip daznai buna drinks_cheers.gif
Papildyta:
Papildyta:

Nemačiau, vakar buvau.
[/quote]
Ten kur paveikslai pakabinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 30, 14:34)
Matet, PNV Babilone2 bus parduotuve "Geros akys"  smile.gif

bus daug laimės panevėžietėms. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 30, 13:56)

Aha.

O kazin "Gerose akyse" po kiek DMC siuliukai?
Atsakyti
Aš didžiąją dalį paletės esu susipirkus, bet po kiek, iki šiol nežinau...žinau, kad apie 2 litus.
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 30, 14:58)
Aha.

berods, 1,80 Lt. Bet ten perkant, duoda nuolaidų kortelę, tai gaunasi pigiau viskas paskui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 30 rugpjūčio 2007 - 14:17
ka ten taip mamaRe raso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 30, 15:17)
ka ten taip mamaRe raso  g.gif

jau nieko neberašo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 30, 14:58)
Aha.

vilniuj 1,80. Bet man kažkaip Madeira labiau patinka. Ir laikyt patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 30, 14:56)

Zuikiniauskiene, patikėk, didelė šventė bus (galėtu savininkai asmeniškai mus pakviesti į atidarymą, juk mes ten pagrindinės pirkėjos būsim lotuliukas.gif ), pagaliau ir aš plasmasiukų siūlams vynioti nusipirksiu thumbup.gif lotuliukas.gif

Sonkiuk, o kada atsidarys (kad šampano nepražiopsočiau lotuliukas.gif )

QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 30, 15:17)
ka ten taip mamaRe raso  g.gif

Na va, rašiau, rašiau ir kaip visada, na samom interesnom meste dingo internetas, tai ir prapuolė mano memuarai. Rašau iš naujo (bent pasikolioti gavau su intero meistrais doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2007 08 30, 16:06)
Bet man kažkaip Madeira labiau patinka. Ir laikyt patogiau  mirksiukas.gif

Tai tik dėl įpakavimo patogiau, bet patys siuliukai ne tokie sukrūs, ne teip gera siuvinėti.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 30, 17:04)
Zuikiniauskiene, patikėk, didelė šventė bus (galėtu savininkai asmeniškai mus pakviesti į atidarymą, juk mes ten pagrindinės pirkėjos būsim  lotuliukas.gif ), pagaliau ir aš plasmasiukų siūlams vynioti nusipirksiu  thumbup.gif  lotuliukas.gif

tikiu. lotuliukas.gif O tai jūs niekad į Kauną ar Vilnių nevažiuodavot pasižvalgyt ir apsiprekint? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 30, 17:05)
tikiu. lotuliukas.gif O tai jūs niekad į Kauną ar Vilnių nevažiuodavot pasižvalgyt ir apsiprekint? rolleyes.gif

Palauksiu, kai tu tris vaikus turėsi arba du metus išeilės nestuke.gif būsi ar jau labai norėsi važiuoti pasižvalgyti ir apsiprekinti doh.gif lotuliukas.gif . O beje aš "sergu" tik ne pilni metai, taip kad dar užteko ir savo kaimo krautuvės.

Gerve, matau, kad esi, gal jau pabaigei "gerves"? Mano e-mailas laikinai neveikia, tai jei man atsiuntei, tai reiks palaukti, vėliau įdėsiu.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 30, 17:14)
Palauksiu, kai tu tris vaikus turėsi arba du metus išeilės  nestuke.gif  būsi ar jau labai norėsi važiuoti pasižvalgyti ir apsiprekinti  doh.gif  lotuliukas.gif . O beje aš "sergu" tik ne pilni metai, taip kad dar užteko ir savo kaimo krautuvės.

supratau. blush2.gif
Reiktų gal ir mums daryti kokį siuvinėtojų swap'ą. lotuliukas.gif Apsikeistumėm priemonėm, siūliukais, medžiagytėm, dar kuom nors. bigsmile.gif
Atsakyti