Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

QUOTE(vaidilutė @ 2007 08 26, 17:28)
na štai skubu pasigirti ir aš savo paveiksliuku ax.gif gal neidealus bet tai mano pirmas backstitchas blush2.gif
http://public.fotki....photo-0078.html

labai grazus paveiksliukas
as siuo metu siuvineju suniuka, gal jau puse metu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
pabaigiau trečią ir liko dar vienas.
user posted image
rolleyes.gif
Atsakyti
gražūs delfinai biggrin.gif
o jau virėjų gausumas thumbup.gif
Atsakyti
Registruojuosi į naują temą. ax.gif
Atsakyti
Liudnute, mano gervės po truputį juda į priekį thumbup.gif Siuliukų tai jau nusipirkau po antrą matkelį, tik šviesiausios geltonos nereikėjo. Siuvinėju 2 siuliukais.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 27, 10:25)
Liudnute, mano gervės po truputį juda į priekį  thumbup.gif  Siuliukų tai jau nusipirkau po antrą matkelį, tik šviesiausios geltonos nereikėjo. Siuvinėju 2 siuliukais.

...aisku rolleyes.gif , as varau po 3, tai t.rudos jau 2vnt suvariau, o tik gerviu lygy nepilnai issiuvinejau, bet smagiai siuvinejasi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos gal zinot kaip perkelti paveikslelio konturus siuvinejimui ant tamsios medziagos?
Atsakyti
Ačiū toms, kurioms padėjote rasti nusipirkti spec. kanvos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Radu Geros akys.... kiek ten kartų buvau vis nematydavau, nes galvojau, kad kanvos bus suvyniotos ir sudėtos kaip audinių parduotuvėje doh.gif O ten toks mažutis skyrelis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ca_ca @ 2007 08 27, 15:31)
Sveikos gal zinot kaip perkelti paveikslelio konturus siuvinejimui ant tamsios medziagos?

"ruso" laikais budavo geltonos kalkes cool.gif,galima bandyt muilu(greit nusitrina), arba kreida skirta siuvejoms(kietesne uz paprasta) arba sviesiu piestuku, gi buna siais laikais baltu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 27 rugpjūčio 2007 - 15:25
Idomu kur butu galima dar gauti sviesiu kalkiu..
Atsakyti
QUOTE(ca_ca @ 2007 08 27, 16:25)
Idomu kur butu galima dar gauti sviesiu kalkiu..

manau kad kanceliariniu prekiu parduotuvese turetu but g.gif
Atsakyti
Sveikos siuvinetojos senai pas jus bebuvau vasara kazkaip tingejosi siuvinet , pabaigiau viena darbeli tik liko iremint ir dar kelis pradejau tad pasirodau
metrikas sunui
user posted image
dovanele naujai giminaitei Agatai
user posted image
user posted image
Busima pagalvele su drugiais
user posted image
user posted image
Atsakyti