Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 29, 10:38)
Labai gražūs ir dailiai įrėminti darbeliai. 4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

MamaRe na tu cia mane ir prigavai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
seksimeske labai gražūs darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2007 08 29, 10:56)
seksimeske labai gražūs darbeliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 08 29, 11:50)
MamaRe na tu cia mane ir prigavai doh.gif  blush2.gif

Aišku. Abydna man, aš judu lėtai, nes mergina ant papo ištisai kabo, o tu varkšą vaiką rygdai ir tokius grožius kosminiu greičiu varai. Neteisinga taip verysad.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , ar galima į jūsų būrį ax.gif ?
Moksleivė būdama nemažai siuvinėjau, ir ne tik kryželiu, turėdama laiko surasiu ir pafotkinsiu savo darbelių.
Dabar kažkaip vėl užsimaniau siuvinėti, norėčiau kryželiu išsisiuvinėti paveikslo reprodukciją, tik nemokamų nelabai randu internete. Gal jūs kokių gerų šaltinių žinot?
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 08 29, 12:14)
Dabar kažkaip vėl užsimaniau siuvinėti, norėčiau kryželiu išsisiuvinėti paveikslo reprodukciją, tik nemokamų nelabai randu internete. Gal jūs kokių gerų šaltinių žinot?

Apie ką nori siuvinėti, daug mes tau prirodysim tada.

Saliuky, parašyk man picodles adresą, kompą perinstaliavo, tai visi adresai dingo, per imagesch... man nepatinka nuotraukas dėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 29 rugpjūčio 2007 - 11:28
QUOTE(Kaštonė @ 2007 08 29, 12:14)
Sveikutės  4u.gif , ar galima į jūsų būrį  ax.gif ?
Moksleivė būdama nemažai siuvinėjau, ir ne tik kryželiu, turėdama laiko surasiu ir pafotkinsiu savo darbelių.

prašom pasirodyti. bigsmile.gif
senesnes siuvinėjimo schemutes peržiūrėk - ten tiek nuorodų į nemokamas schemutes rasi, kad galva apsisuks. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 29, 11:13)
Aišku. Abydna man, aš judu lėtai, nes mergina ant papo ištisai kabo, o tu varkšą vaiką rygdai ir tokius grožius kosminiu greičiu varai. Neteisinga taip  verysad.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau vieną adresą, kur daug reprodukcijų, man norėtųsi Van Gogo arba Mone wub.gif . Šiaip aišku, peržiūrėsiu ankstesnes jūsų temas, bet galvoju, gal vertėtų tame saite užsiregistruoti g.gif : žiūriu narystė vieneriems metams tik 8 eurai, nelabai brangu, o tada gali gauti bet kurią schemą bigsmile.gif .
Atsakyti
Seksimeske,darbeliai thumbup.gif ypac batukai man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Labai noreciau vilkus issisiuvineti. Gal kas kur mate graziu paveiksliuku su schemom?
Atsakyti
QUOTE(sindija @ 2007 08 29, 12:01)
Seksimeske,darbeliai thumbup.gif ypac batukai man labai patiko thumbup.gif

aciuks.gif na man irgi jie labai prie sirdies ,vis negaliu atsiziuret, o kadangi jie pakabinti prie dukrytes lovytes tai kas kart eidama vis uzmetu aki blush2.gif
Atsakyti