Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

QUOTE(marrtina @ 2007 09 07, 08:17)
sveikos, siuvinejime as naujoke 2.gif parodyt nelabai turiu ka...
kreipiuosi i Jus su prasymu: gal kuri nors turi graziu "vaizdeliu" staltiesei ar servetelems?

Aš tau atsiūsiu adresų į paštą, ok? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupe @ 2007 09 07, 09:10)
Sonkiuk,nedrysk net taip galvot nono.gif. As jau viena naktele sapne apsipirkinejau lotuliukas.gif

Tau tai ten bus šalia thumbup.gif . Tikriausiai eisi kasdien, kaip į bažnyčią lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Itariu kad taip ir bus ax.gif
Atsakyti
Mergikes bukit geros, papasakokit kaip paciai ireminti issiuvineta paveiksliuka.
Noriu MB padovanoti viena toki, kuri su meile issiuvinejau, bet stovi jis pas mane ilgai ir niekaip neprisiruosiu ireminti. Remelius jau kaip ir radau, bet kaip ten ta medziaga prie to kartono pritvirtinti? maciau pardoskej, kur remina tie kartonai (jie kazkaip kitaip vadinami, ane? biggrin.gif) po 3,5 Lt ir pigiau, tai man pigiai gautusi visai, jei tik paaiskinsit smulkiai wink.gif

Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 07, 12:28)
Tau tai ten bus šalia  thumbup.gif . Tikriausiai eisi kasdien, kaip į bažnyčią  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(rupe @ 2007 09 07, 12:52)
Itariu kad taip ir bus ax.gif

Aha didis.gif kaip kasdienine duona.
Atsakyti
Gerve, matau kad esi. Kaip "gervės"? Gal jau pabaigei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 07 rugsėjo 2007 - 17:34
QUOTE(blondynka @ 2007 09 07, 14:48)
Mergikes bukit geros, papasakokit kaip paciai ireminti issiuvineta paveiksliuka.
Noriu MB padovanoti viena toki, kuri su meile issiuvinejau, bet stovi jis pas mane ilgai ir niekaip neprisiruosiu ireminti. Remelius jau kaip ir radau, bet kaip ten ta medziaga prie to kartono pritvirtinti? maciau pardoskej, kur remina tie kartonai (jie kazkaip kitaip vadinami, ane? biggrin.gif) po 3,5 Lt ir pigiau, tai man pigiai gautusi visai, jei tik paaiskinsit smulkiai wink.gif

Is anksto dekoju smile.gif

Reikia uždėti kanvą ant kartono ir iš blogosios pusės medžiagą gerai pritvirtinti - ar suklijuoti lipnia juosta, ar storu siūlu susiūti, tada dėti rėmelius. Siuviniai rėminami be stiklo. 4u.gif
Atsakyti
Aš klijuoju siuvinį pieštukiniais klijais. Ir rėminu tik su stiklu, kitaip kaip dulkes nuvalyti?
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 07, 21:10)
Aš klijuoju siuvinį pieštukiniais klijais. Ir rėminu tik su stiklu, kitaip kaip dulkes nuvalyti?

Žinau, daug kas rėmina su stiklu, bet iš tikrųjų viskas kas iš medžiagos, turėtų būti rėminama be stiklo, kad matytusi medžiagos faktūra - visas paveikslo grožis, o jei dar siuvinėta karoliukais, kaspinėliais ir pan. - tai ypač. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 07, 21:18)
Žinau, daug kas rėmina su stiklu, bet iš tikrųjų viskas kas iš medžiagos, turėtų būti rėminama be stiklo, kad matytusi medžiagos faktūra - visas paveikslo grožis, o jei dar siuvinėta karoliukais, kaspinėliais ir pan. - tai ypač. smile.gif

Nepyk, bet nemačiau dar siuvinėto paveikslo be stiklo. Jis per savaitę apdulkėtų, mūsės apkakotų, nei išplaut jo tada, nei nuvalyti.
Atsakyti
ir aš visus rėminu tik su stilu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 07, 21:23)
Nepyk, bet nemačiau dar siuvinėto paveikslo be stiklo. Jis per savaitę apdulkėtų, mūsės apkakotų, nei išplaut jo tada, nei nuvalyti.

Aš jau daug metų rėminu be stiklo ir normaliai tie paveikslai atrodo. Visada galima paliesti, pačiupinėti medžiaga - tai taip malonu. Štai šitie paveikslai išsiuvinėti ir įrėminti 1998 ir 1999 metais: paveikslas su lėlem,metrikas
Atsakyti