Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

Axaniux su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liudnute su gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Sveikos, aš persikėliau gyventi į Vilnių ir nežinau kur rast gerą parduotuvę kad būtų didelis pasirinkimas siuvinėjimo siūlų ir paveiksliukų. Gal kas galėtų užrodyt? Man labiau tiktų tarp centro ir žirmūnų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2007 09 09, 08:22)
Sveikos, aš persikėliau gyventi į Vilnių ir nežinau kur rast gerą parduotuvę kad būtų didelis pasirinkimas siuvinėjimo siūlų ir paveiksliukų. Gal kas galėtų užrodyt? Man labiau tiktų tarp centro ir žirmūnų  ax.gif

Universalinėje parduotuvėje (VCUP'e), 5-tame aukšte yra "Geros akys" smile.gif
Atsakyti
O geras, nei nežinojau kad ten yra.. Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, man labai reikia jusu pagalbos. Nerandu interneta graziu schemuciu su arkliukais. Gal galite padeti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 08, 19:49)
Libaja, nuostabūs lineliai, parodyk, kai įrėmins:)
Rėminimas - pusė darbo grožio, tai negailėk tų litųsmile.gif

Va su situo tai 100% drinks_cheers.gif ,juk visvien dazniausia pati taip neireminsi(na bent jau as nesugebeciau) blush2.gif
Atsakyti
Liudnute su gimtatieniu happybday.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seksimeske: 09 rugsėjo 2007 - 10:05
Liudnute, didžiausi sveikinimai ir nuo manęs 4u.gif

Kiek čia mūsų - mergelių ? g.gif
Atsakyti
sveikiu visas rugsėjukes su gimtadieniais happybday.gif
daug šiltų dienų ir gražių darbų wub.gif
Atsakyti
Dar pas mus neatsidarė parduotuvė "Geros akys", o aš jau nuolaidų kortelę turiu tongue.gif (vyras su siuliukais iš VCUpo parvežė). Panevėžietės, galėsim kooperuotis ir auginti nuolaidos procentus, o kai užaugs iki 20 proc., tada darysim susitikimą ant ledo ir apsipirksim papigiai mirksiukas.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Gal kas turit nuorodų į schemutes Kalėdų tematika? ax.gif Nes jau norėčiau pradėt siuvinėt kalėdiškų siuvinukų dovanėlėms 4u.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti