Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

QUOTE(saliuky @ 2007 08 30, 12:18)
Atostogos  vacation1.gif

Man irgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

SOS, Saliuky, Sonkiuk, Rupe, gal turite DMC 3371 siuliuką. Buvau šiandien sagoj ir Citybume-nėra. Blyn dar prie stoties nebuvau, gal ten yra. Labai reikia, o sakė neaišku kada atveš doh.gif
Atsakyti
Ar čia ta tamsiai tamsiai ruda spalva?
Man rodos aš jos turiu užsipirkus, jei neturės pavardytos mergos - duok žinią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 30, 14:07)
Ar čia ta tamsiai tamsiai ruda spalva?
Man rodos aš jos turiu užsipirkus, jei neturės pavardytos mergos - duok žinią smile.gif

Aha, ruda, beveik juoda, gervėms.Pavardinau miargas, nes jos čia pat šalia, pasiimti iš jų galėčiau. O tu tai Vilniui, bet vistiek ačiū už rūpestį.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 30, 14:10)
Aha, ruda, beveik juoda, gervėms.Pavardinau miargas, nes jos čia pat šalia, pasiimti iš jų galėčiau. O tu tai Vilniui, bet vistiek ačiū už rūpestį.

pasiklausinėk, jei negausi arčiau, ryt įdėčiau į voką ir atsiųsčiau, netoli pašto dirbu:)
Užtektų vieno matkelio?
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 30, 14:14)
pasiklausinėk, jei negausi arčiau, ryt įdėčiau į voką ir atsiųsčiau, netoli pašto dirbu:)
Užtektų vieno matkelio?

notworthy.gif yess.gif
Šiaip tai vieno mažai būtų, reiktų 2. Palaukim iki pirmadienio, o tada jau tavęs prašysiu, jei kitos neturės.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 30, 13:33)
DMC 3371 siuliuką.

Tokį turiu, bet dabar angelui naudoju. Aš po pietų važiuosiu į stotį, tai užsuksiu į ''Saulės kraitę''. Ar nupirkti, jei rasčiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 30 rugpjūčio 2007 - 13:27
QUOTE(saliuky @ 2007 08 30, 14:26)
Tokį turiu, bet dabar angelui naudoju. Aš po pietų važiuosiu į stotį, tai užsuksiu į ''Saulės kraitę'' ar nupirkti?

Nepirk, tik pažiūrėk ar yra, visai užmiršau apie tą parduotuvę, bučiau nuėjusi. Važiuosiu ir aš vakare dar iki miesto, tai jei dar dirbs, užeisiu pati, arba kitą dieną nusipirksiu, svarbu, kad būtų.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 30, 14:29)
Nepirk... jei dar dirbs, užeisiu pati...

Gerai, pažiūrėsiu. ''Saulės kraitė'' dirba iki 18v.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 30, 12:33)
Man irgi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
SOS, Saliuky, Sonkiuk, Rupe, gal turite DMC 3371 siuliuką. Buvau šiandien sagoj ir Citybume-nėra. Blyn dar prie stoties nebuvau, gal ten yra. Labai reikia, o sakė neaišku kada atveš  doh.gif

Turiu labai mazai, o man ir moteriskei reiks g.gif .

Papildyta:
Matet, PNV Babilone2 bus parduotuve "Geros akys" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 30, 14:33)
Gerai, pažiūrėsiu. ''Saulės kraitė'' dirba iki 18v.

notworthy.gif friends.gif good.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 30, 14:34)
Matet, PNV Babilone2 bus parduotuve "Geros akys"  smile.gif

Nemačiau, vakar buvau.
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 30, 14:34)
Matet, PNV Babilone2 bus parduotuve "Geros akys"  smile.gif

Laukiu nesulaukiu bigsmile.gif .

QUOTE(mamaRe @ 2007 08 30, 14:37)

friends.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokios jūs draugiškos wub.gif .
Žiūrinėju vis žiūrinėju visokias schemas, jau nė nebežinau, neapsisprendžiu blush2.gif kurią siuvinėt doh.gif .
Atsakyti