Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(rasmoskis @ 2008 02 17, 00:08)
Nawal, sios firmos produktus tikrai geria dermatologai. Pvz.man paciai kolege gyd.rekomendavo ( mano oda nera labai riebi, bet poros isreikstos+ inkstiru doh.gif )-BERIEBALINE EMULSIJA SPF 15(PHA 4-polihidroksirugstis)+dar DIENINI APSAUGINI KREMA SPF 15 (PHA 10).Kainas klausiau firmos atstoves: emulsija 71LT, sis kremas-77lt. Yra ir daugiau ju produkcijos.
O del prekybos vietu- sake ,jog yra ( jei Kaune):saulegrazu vaistinej+Gedimino vaistinej +B. Jancevicienes vaistine(Taikos g.2).
Na nebandziau- negaliu pasakyt g.gif

lotuliukas.gif (cia is to zodzio juokas sueme)
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliawarle @ 2008 02 16, 21:07)
O as tai prisidirbau su tais inkstirais....dar jaunesne buwau tai sau linksmai isspaudinejau, ismaigiau juos ir dabar sau linksmai turiu nosyte su daug daug mazu duobeliu..... verysad.gif

tas duobeles sėkmingai lazeris išlygina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 17, 11:50)
tas duobeles sėkmingai lazeris išlygina  mirksiukas.gif

O gal zinot kur butu galima jas pasinaikinti? Ir kokia butu kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliawarle @ 2008 02 17, 11:24)
O gal zinot kur butu galima jas pasinaikinti? Ir kokia butu kaina?  ax.gif

pačiai susidurt neteko, bet lazerinės chirurgijos - kosmetologjos klinikų yra nemažai mirksiukas.gif Pagooglink, manau tikrai rasi nemažai naudingos info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 17, 13:53)
pačiai susidurt neteko, bet lazerinės chirurgijos - kosmetologjos klinikų yra nemažai  mirksiukas.gif  Pagooglink, manau tikrai rasi nemažai naudingos info.  4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliawarle @ 2008 02 17, 12:30)
Aciu labai  4u.gif

Tai kad nėr už ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2008 02 16, 20:08)
Nawal, sios firmos produktus tikrai geria dermatologai. Pvz.man paciai kolege gyd.rekomendavo ( mano oda nera labai riebi, bet poros isreikstos+ inkstiru doh.gif )-BERIEBALINE EMULSIJA SPF 15(PHA 4-polihidroksirugstis)+dar DIENINI APSAUGINI KREMA SPF 15 (PHA 10).Kainas klausiau firmos atstoves: emulsija 71LT, sis kremas-77lt. Yra ir daugiau ju produkcijos.
O del prekybos vietu- sake ,jog yra ( jei Kaune):saulegrazu vaistinej+Gedimino vaistinej +B. Jancevicienes vaistine(Taikos g.2).
Na nebandziau- negaliu pasakyt g.gif

Pas mane irgi dideles poros bei begale inkstyru. Galbut ir isbandysiu sia produkcija, nes nebezinau ko griebtis.
Rasmoshki, o ka pati naudojat? kaip priziurit odele?

Atsakyti
Su ta prieziura doh.gif blush2.gif .Siaip nieko mandro nenaudodavau- cutibasa, dermobaza, Anna lotan... Paskutiniu metu naudoju Guerlain Happylogy paakiam+ veidukui, jau kvepia wub.gif . Bet man jau tie inkstirai ir nusibodo- vis koks uzpuliuoja ir t.t. Tai rimtai galvoju bandyt Neostrata ar pvz. (taip pat su AHA) Zeniac( raso, jog salina inkstirus, nusluoksniuoja odos pavirsiu svelniai, reguliuoja riebalu sekrecija.Po ju reiktu pereit prie ACtipur (girdejau geru atsiliepimu g.gif ). Dar yra ROC serija inkstiruotai, i spuogus linkusiai odytei- ir graziai apraso (sutraukia, valo poras) bigsmile.gif . Tik baisu, kad isdziovins visiskai oda sie preparatai ir t.t. Ir siaip dar reiktu i amziu atsizvelgt mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, buvau ilgokai naudojusi serija uzterstai odai (IWOSTIN)- nieko gero man schmoll.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 12, 11:33)
o kur galima rasti to boromed tepaliuko? unsure.gif

kaip senais gerais laikais prasiejau pro kioskus - tai ten net keliu rusiu tas Boromed (3lt) lotuliukas.gif idomu,kuo jie skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 02 19, 16:28)
kaip senais gerais laikais prasiejau pro kioskus - tai ten net keliu rusiu tas Boromed (3lt) lotuliukas.gif idomu,kuo jie skiriasi  g.gif

yra vilniuj europos perejoj,kur kosmetika dauguma rusiska.
man tai jis isvis lievas.viena syki tepatepiau ir stovi taip iki siol,gal kada prisireiks..odele susitvarkius mano jau senokai,tai kai patepiau sito brudo ir suriebejus buvo vaje vaje ir kazkokia ,,netokia".zodziu as pries boromed rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 02 20, 00:15)
yra vilniuj europos perejoj,kur kosmetika dauguma rusiska.
man tai jis isvis lievas.viena syki tepatepiau ir stovi taip iki siol,gal kada prisireiks..odele susitvarkius mano jau senokai,tai kai patepiau sito brudo ir suriebejus buvo vaje vaje ir kazkokia ,,netokia".zodziu as pries boromed rolleyes.gif

nu va sedziu pasitepus,nosis blizga blink.gif dienai tai tikrai netiktu schmoll.gif na gal susinaudos- tinka odai po zvarbaus vejo (MB po zvejybos lotuliukas.gif ), isipjovus...
p.s. bet jis ne rusiskas, indiskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triule: 19 vasario 2008 - 23:20