Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

user posted image

Oho, kokie chirurginiai instrumentai lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O kiek eurokose tokie kainuoja? man tai visai įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 28, 10:02)
Tikrai nieko gero...tik bėdų su juo prisidariau  doh.gif

aš tai irgi jo daugiau neimu į rankas ,jei ką domina ,galiu perleisti popigiai [tik kartą pabandytas ] ax.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2008 02 28, 11:04)

Oho, kokie chirurginiai instrumentai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  . O kiek eurokose tokie kainuoja? man tai visai įdomu smile.gif

su tokiais ir rimtesnę operaciją būtų galima atlikt lotuliukas.gif neimčiau jų į rankas nei už ką bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 02 28, 11:22)
aš tai irgi jo daugiau neimu į rankas ,jei ką domina ,galiu perleisti popigiai [tik kartą pabandytas ] ax.gif

aš irgi savo galiu padovanot, jei kam reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Bet inkstirai tai ne vien odos problema man atrodo. Kai ju nedaug, tai gal uztenka tokiu priemoniu, kaip kad jus rasote. Mano vyresniajai dukrai inkstirai pradejo rastis, kai jai tebuvo 5 metukai. 8 metu kosmetikos kabinete jau darem veido valyma, nes gydytojai nieko nepatare, netyre, o ir mano pacios ismanymo buvo mazoka. Kai dabar pagalvoju, tai, ko gero, galejo buti endokrinines sistemos kazkokie sutrikimai. Joks gydytojas nieko nepatare, nesusidomejo. Dabar ji jau suaugusi, prisiziuri pati savo veida ivairiomis kosmetikos priemonemis, bet kai kur yra like randeliai. Nors ji ju ir nespaudydavo.
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2008 02 28, 11:04)
user posted image

Oho, kokie chirurginiai instrumentai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  . O kiek eurokose tokie kainuoja? man tai visai įdomu smile.gif

Aš naudojuosi juo jau gerus 3 metus. Šaunus daiktas. Jokių bėdų su juo nesu prisidariusi. Reikia tik žinoti, kokius spuogus spausti, o kokių - ne. Man inkštirams išvalyti pats geriausias būdas. Taip skausminga procedūra, bet ten kur labai skauda ir nelendu. O ten kur oda, kaip raganosio.... smakras, tarpuakis visai neskausminga. Likusią dalį veido tardiciškai atiduodu kosmetologų rankoms, na kartą per 3 mėn.
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2008 02 28, 13:04)
user posted image

Eurokose sitas agregatas kainuoja juokingai mazai: 4.49 lt atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet ne ka prastesni, nei TBS. Nes netikiu, kad TBS lazdeles yra is medicininio metalo (Eurokose taip pat ne). O jei butu med metalo, tai ir kainuotu zymiai daugiau. O siaip jau sakiau, ismokau su ja naudotis, tai labai patinka thumbup.gif tik veida reikia truputi pagarint. Mano veido oda misri, tai vietom tikrai storesne ir maziau jautri, tai bedu del to neturiu wink.gif
Atsakyti
As tai su inkstirais kovoju veido prausikliais ir peeling'ais
Atsakyti
mergaites o kaip jus ta lazdele naudojat? ka ten su ja daryti reikia? ar spausti ar braukti kazkaip? g.gif
man parduotuvej isiule kanebo firmos Silky purifying pore clarifying essence, toki aliejuka juo reikia tepti 3 kartus savaiteje uzsikimsusias veido vietas sake kad turi istirpdyti visus tuos uzsikisimus ir prigrasino veida prausti ryta vakara ,kruopsciai valyti makiaza pagal visas taisykles, ziuresim bandysim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 02 16, 18:56)
labai sudomino bigsmile.gif alieju turbut pasirenki pagal odos tipa? o po to ka naudoji - irgi is tos serijos? kainos neturetu but labai dideles manau, ane g.gif (cekiska produkcija)

As pasirinkau alieju misini veidui pagal aprasyma: yra sausai, riebiai, misriai ir t.t. odai. Kaina nesakyciau kad labai didele - apie 30lt, o uztenka ilgam. Bet kazi ar be pirties butu toks poveikis, na nebent garint veida bandyt.
Atsakyti
kažkaip akys užkliuvo ir nusipirkau šiandien va tokį daikčiuką

user posted image

ir, zinot, po pirmo karto galiu pasakyt, kad įspūdžiai teigiami bigsmile.gif internete panaršiau irgi neblogus atsiliepimus radau. tai žiūrėsim kaip čia toliau bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 02, 17:02)
kažkaip akys užkliuvo ir nusipirkau šiandien va tokį daikčiuką

user posted image

ir, zinot, po pirmo karto galiu pasakyt, kad įspūdžiai teigiami  bigsmile.gif  internete panaršiau irgi neblogus atsiliepimus radau. tai žiūrėsim kaip čia toliau bus  rolleyes.gif

Tai iskart pravale netikelius? bigsmile.gif O kokio tipo taviskiai inkstirai? biggrin.gif
Atsakyti