Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(Blondie @ 2008 05 01, 18:12)
Kažin ar apskritai egzistuoja tokia kaukė, kuri panaikintų...  blush2.gif  Propeller, bent man, tai apvalo kažkiek inkštirus, o veidas palieka matinis, skaistus, lygus...  4u.gif

Įsigijau ir aš Propeller.Visai neblogas,atidaro porų angas ir palygina veidą.
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 05 02, 08:57)
Įsigijau ir aš Propeller.Visai neblogas,atidaro porų angas ir palygina veidą.

o kur to propeller galima įsigyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saasa: 02 gegužės 2008 - 08:39
Droge,Kosmadoj..Aš paklausiau pardavėjos,man parodė.Yra tos linijos ir kitų priemonių-tonikas,dar kažkas..Nebrangu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 05 02, 10:58)
Droge,Kosmadoj..Aš paklausiau pardavėjos,man parodė.Yra tos linijos ir kitų priemonių-tonikas,dar kažkas..Nebrangu. 4u.gif

droge jo yra? g.gif šiaip aš eurokos pirkau
Atsakyti
blink.gif xm smile.gif as tik eurokose maciau
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2008 04 23, 20:26)
taip, butent taip tas serumas ir atrodo smile.gif  vienu zodziu, i metus sunaudoju mazdaug 3 tokius buteliukus. pati pirma buteliuka naudojau 1,5 men. tepiau diena dienon po kelis kartus, budavo, kad ir po 3 ir 4 kartus i diena varydavau  smile.gif norejau greiciau tu slykstyniu atsikratyti doh.gif nors instrukcijoj parasyta, kad 2k. dienoj ryte ir vakare. o po to jau profilaktiskai, tai patepu, tai nepatepu, po to visai menesi nebetepu, jei matau, kad vel slykstynes juoduoja, tai vel 2 sav, diena dienon varau.  rolleyes.gif 
ka as jum galiu pasakyti, priklausoma esu nuo sito serumo, manau jei nustociau visai naudoti, tai ir visa T zona uz poros men. uzjuoduotu. mastau.gif
Bet geriau jai taip, nei kiekviena diena veidrodyje tas slykstynes matyti.

o ši priemonė tinka jautriai raustančiai odai? 4u.gif
Atsakyti
gal kas naujesnio? mirė tema? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nieko naujo Mazoji_s bent jau iš mano fronto schmoll.gif Pastaruoju metu išvis apsileidau nei kaukyčių nepasidarau jokių, vasaros įtaka doh.gif Taigi dabar naudoju tik prausiklį, toniką, nusipirkau cinko tepaliuko pora dienų pasitepliojau, bet nežinau ar jis kokios įtakos daro...SM paskaičiau, kad kai kurios vartoja, tai ir man prireikė doh.gif Nu dar į savaitę kartą šveitiklį panaudoju ir tiek. Prieš valymus kosmetiniuose kabinetuose turiu neigiamą nuomonę, tai nei karto ten ir nesilankiau ir nebandžiau mechaniniu būdu išnaikinti inkštirų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 08 20, 14:00)
Sveikos 4u.gif  nieko naujo Mazoji_s bent jau iš mano fronto schmoll.gif  Pastaruoju metu išvis apsileidau nei kaukyčių nepasidarau jokių, vasaros įtaka doh.gif  Taigi dabar naudoju tik prausiklį, toniką, nusipirkau cinko tepaliuko pora dienų pasitepliojau, bet nežinau ar jis kokios įtakos daro...SM paskaičiau, kad kai kurios vartoja, tai ir man prireikė doh.gif  Nu dar į savaitę kartą šveitiklį panaudoju ir tiek. Prieš valymus kosmetiniuose kabinetuose turiu neigiamą nuomonę, tai nei karto ten ir nesilankiau ir nebandžiau mechaniniu būdu išnaikinti inkštirų mirksiukas.gif

aš ir esu prieš tuos valymus, man jie kažkas baisaus unsure.gif
aš tai labai patenkinta dabar esu Teebaum kauke, man labai apvalė odą, bei medimix muiliukas puikiai nuplauna odą, kad atrodo visas viršutinis sluoksnis nusiplauna, labai lygi oda patampa, man inkštirų jau apmažėjo.
turiu ir propeller kaukę, bet vieną kartą naudojau tik, man ji tokia rieboka atrodo schmoll.gif
o šveičiu dukart savaitėj.
Atsakyti
Aš ir teebaum kaukytę naudojau pavasarį, patiko, taip maloniai šaldo wub.gif Reikės vėl pradėti gal naudoti smile.gif Dar juodą molį su arbatmedžio aliejumi ir nuo pat rudens iki šios vasaros naudojau, tai vasarą pertrauką padariau ax.gif Propeler dar nebandžiusi.
Tiesą, veido prausiklis baigėsi, gal kokį turi rekomenduoti, kokį pati naudoji,mm? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 08 20, 14:18)
Aš ir teebaum kaukytę naudojau pavasarį, patiko, taip maloniai šaldo wub.gif  Reikės vėl pradėti gal naudoti smile.gif  Dar juodą molį su arbatmedžio aliejumi ir nuo pat rudens iki šios vasaros naudojau, tai vasarą pertrauką padariau ax.gif Propeler dar nebandžiusi.
  Tiesą, veido prausiklis baigėsi, gal kokį turi rekomenduoti, kokį pati naudoji,mm? mirksiukas.gif

katik rašiau kad naudoju medimix muiliuką 4u.gif kaip pakeičiau veido prausiklį juo, tai oda labai išsilygino, jis taip švariai nuplauna wub.gif poto jaučiu kad veidas laabai švarus, iš pradžiu kažkaip sausino, o poto normalizavosi ir dabar jau man veidą praust vienas malonumas, net toniko nebenaudoju, tik drėk kremą po prausimo rolleyes.gif

o teebaum kaukę naudoju kasantrą dieną po 30 min
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 20 rugpjūčio 2008 - 13:42
Nesenai buvau susitikime su viena kosmetologe , tai ji pries inkstirus kovoti pasiule kokiu 10min su ramuneliu nuoviru pagarinti veida ir tada su druska ji nupilinguoti , sake labai padeda ir nereikia jokiu kremu ir panasiu dalyku pirkti smile.gif
Atsakyti