Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 20, 14:41)
katik rašiau kad naudoju medimix muiliuką  4u.gif  kaip pakeičiau veido prausiklį juo, tai oda labai išsilygino, jis taip švariai nuplauna  wub.gif  poto jaučiu kad veidas laabai švarus, iš pradžiu kažkaip sausino, o poto normalizavosi ir dabar jau man veidą praust vienas malonumas, net toniko nebenaudoju, tik drėk kremą po prausimo  rolleyes.gif

o teebaum kaukę naudoju kasantrą dieną po 30 min

Oj sorry neatidžiai perskaičiau blush2.gif Aš ir pamenu turėjau medimix muiliuką prieš metus, bet panaudojusi pora dienų nustojau, net dabar nepamenu kodėl jis man nepatiko doh.gif lotuliukas.gif Kai tu dabar taip gražiai aprašei jo poveikį, kilo mintis vėl jį išbandyti ir atrasti iš naujo jo gerąsias savybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 08 20, 16:53)
Oj sorry neatidžiai perskaičiau blush2.gif  Aš ir pamenu turėjau medimix muiliuką prieš metus, bet panaudojusi pora dienų nustojau, net dabar nepamenu kodėl jis man nepatiko doh.gif  lotuliukas.gif  Kai tu dabar taip gražiai aprašei jo poveikį, kilo mintis vėl jį išbandyti ir atrasti iš naujo jo gerąsias savybes 4u.gif

turbūt dėl kvapo metei biggrin.gif daug kam nepatinka, bet man pirmus kartus irgi atrodė kad nelabai, o po savaitės jau tikrai žinojau kad pirksiu ir pirksiu, plius kai kaina juokinga
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 20, 14:52)
Nesenai buvau susitikime su viena kosmetologe , tai ji pries inkstirus kovoti pasiule kokiu 10min su ramuneliu nuoviru pagarinti veida ir tada su druska ji nupilinguoti , sake labai padeda ir nereikia jokiu kremu ir panasiu dalyku pirkti  smile.gif

Sveika 4u.gif Nu man druska tai šiurkštoka atrodo veidukui blush2.gif O kosmetologė nesakė kiek kartų pavyzdžiui į mėnesį reikia daryti tokias procedūras? g.gif
Papildyta:
Mazoji_s gali būti, kad man Medimix kvapas neįtiko lotuliukas.gif Nes esu ganėtinai jautri kvapams, nors pavyzdžiui arbatmedžio aliejus daugeliui smirda, man kvapas visai nieko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 08 20, 17:04)

Papildyta:
Mazoji_s gali būti, kad man Medimix kvapas neįtiko lotuliukas.gif  Nes esu ganėtinai jautri kvapams, nors pavyzdžiui arbatmedžio aliejus daugeliui smirda, man kvapas visai nieko doh.gif  lotuliukas.gif

man arbatmedis irgi lb patinka netgi thumbup.gif o medimix yra trijų rūšių, sausai odai skaniai kvepia, bet man jis truputį per daug pamaitindavo odą
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 08 20, 17:04)
Sveika 4u.gif  Nu man druska tai šiurkštoka atrodo veidukui blush2.gif  O kosmetologė nesakė kiek kartų pavyzdžiui į mėnesį reikia daryti tokias procedūras? g.gif
Papildyta:
Mazoji_s gali būti, kad man Medimix kvapas neįtiko lotuliukas.gif  Nes esu ganėtinai jautri kvapams, nors pavyzdžiui arbatmedžio aliejus daugeliui smirda, man kvapas visai nieko doh.gif  lotuliukas.gif

Siaip manyciau cia jau pagal poreikius ziuret reikia , sake kiekvienam odos tipui tinka ir rezultatus po pirmo karto pamatyt galima smile.gif pati nebandziau dar , nes neturiu zalio supratimo apie ta ramuneliu nuovira ar is dziovintu ramuneliu daryt ar is arbatos ar is dar ko , bet pasitaikius progai pameginsiu doh.gif o siaip jei druska per siurksti galima su kava sake kai isgeri puoduke lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 20 rugpjūčio 2008 - 16:16
Nu gal ir verta pamėginti, jeigu dar greitas rezultatas, tai iš viso super bigsmile.gif O ramunėlių nuovirus tai kadaise darydavau, pasiskindavau, nuvažiavusi į kokį sodą, kur aplink per daug kelių nėra ir mašinų arba iš vaistinės keletą kartų buvau nusipirkusi, nes ten ir pardavinėja ramunėles ne tik iš pakelių (aišku negali būti garantuotas, kad jos nuskintos ne nuo kokio kelkraščio doh.gif schmoll.gif ) Nu ir pasiskynus pasidėdavau į tamsią spintelę, kad sudžiūtų ir rudenį ar žiemą verdančiu vandenuku užpildavau, tada palaukdavau kol atvės ir prausdavau veiduką ax.gif Nors daug procedūrų tokių neturėjau,tik po keletą kartų į mėnesį... tai apie rezultatą nieko negaliu pasakyti doh.gif unsure.gif Tiesiog laiko trūkumas blush2.gif
Atsakyti
Mmm , dekuj reikes pameginti kai laisvesne busiu , bet dar sudziovint reikes.. Ech , grozis reikalauja auku... Na , tikekimes pades :bigsmile
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 20 rugpjūčio 2008 - 17:20
mergytes, gal galetumet patarti kaip tvarkytis su uzsikimsusiom porom, jei ten yra apgamas? verysad.gif kai kosmetologe dare veido valyma tik siek tiek paspaudinejo ir iskart ispejo, jog toje vietoje neisvale del apgamo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 08 22, 18:11)
mergytes, gal galetumet patarti kaip tvarkytis su uzsikimsusiom porom, jei ten yra apgamas?  verysad.gif kai kosmetologe dare veido valyma tik siek tiek paspaudinejo ir iskart ispejo, jog toje vietoje neisvale del apgamo  unsure.gif

Tikrai sunki padetis.. Siaip abejoju ar apskritai yra gerai daryt kanors...
Atsakyti
pati irgi skundziuosiou nelygia weido oda.. nk negaliu padaryti niekas nepadeda.. waistininke patare pameginti akne emulsija.. tepti instiruotu vietu.. ir padeda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mielybe111 @ 2008 08 22, 23:05)
pati irgi skundziuosiou nelygia weido oda..  nk negaliu padaryti niekas nepadeda.. waistininke patare pameginti  akne emulsija.. tepti instiruotu vietu.. ir padeda bigsmile.gif

kas per emulsija?
Atsakyti
turbut apie acne BP5 kalbi...
Atsakyti