Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

Sveikos, mergaitės 4u.gif

Aš jau puolusi į neviltį cray.gif

Laukiuosi, atrodo viskas taip gražu, bet... Visas veidas tiesiog nusėtas spuogeliais, inkštirais bash.gif
Bijau kokias aršesnes priemones naudoti.... Tepliojuos su alijošiumi, minimaliai padeda, bet.... Gal ką efektyvesnio natūralaus galėtumėte pasiūlyti..? g.gif

Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
gal geriau pas profesionalą - kosmtologę kreipkis
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 10 05, 00:59)
gal geriau pas profesionalą - kosmtologę kreipkis

gal geriau pas profesionalą - dermatologą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 10 05, 14:19)
gal geriau pas profesionalą - dermatologą rolleyes.gif

As kankinuosi del tos pacios problemos, nors metu man jau seniai nebe 20 ir net nebe 30. Kreiptis pas gydytoja? Aciu, krepiausi, beje, pas brangiai mokama garsia odos gydytoja. Ka jus sau manot? Pripaise man kazkokia depresija, priverte tuo patiketi (ODOS GYDYTOJA, NE PROFESIONALI PSICHOLOGE AR PSICHIATRE), as patikejusi geriau kazkokius jos paskirtus antidepresantus, nuo kuriu priaugau 20 kg. Aisku, ta bruda gerti meciau, tada ejau pas dietologe, kad sutvarkytu maista, tu kg gana greit atsikraciau, bet net sveikai maitinantis ir geriant daug skysciu ta problema nedingo. Tikrai nebezinau, ka daryti. Priemones esu isbandziuso absoliuciai visas-nuo vaistinese patduodamu produku, iki NIEKO nenaudojimo-nepadeda. Vasara situacija pagereja, bet ruduo, pavasaris, ziema-siaubas
Atsakyti
eik pas kitus dermatologus. Kad vienas nepadėjo, nereiškia, kad ir kiti nepadės.
Atsakyti
Gal kas nors jau bandėt šituos prausiklius kasdienai? vienas iš jų yra su grūdeliais

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 09 17, 05:23)
nelabai noreciau sutikti. Tiesiog reikia zinoti kokia kauke tepti. Parduotuvines aisku, neisgelbes (nebent duos trumpalaiki efekta), bet cia jau kitas klausimas. Yra dideles koncentracijos spec. inkstiru valymui skirtos kaukes, kuriu max laikymo laikas labai ribotas individualiai odai, todel tik kosmetologe gali daryti tokia procedura. Kartais tepu ja klientams tik ant nosytes ir smakro, nebutina viso veido.
O SPAUDINETI, jokiu budu negalima, mergaites, pagailekit savo veido...  g.gif  Taip suardoma poodine mikrokraujagysliu tinklaine, o paskui ateinat gydytis randu ar puliniu.. verysad.gif

Jus kosmetologe, kur pirkti tu anot jusu gerai valanciu be mechaninio isikisimo kaukiu? kaip vadinas kiek kainuoja.
Atsakyti
Turiu ir as sia problema doh.gif Ko tik neisbandziau, o finalas inkstyruota veido oda!!! Na bet vilties dar neprarandu. Bandysim toliau ieskoti priemoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amliv99 @ 2008 10 28, 20:03)
Turiu ir as sia problema  doh.gif Ko tik neisbandziau, o finalas inkstyruota veido oda!!! Na bet vilties dar neprarandu. Bandysim toliau ieskoti priemoniu  mirksiukas.gif

aš paskutiniu metu iš kaukių naudoju tik juodąjį ir mėlynąjį molius rolleyes.gif ir man padeda... tikrai mažiau inkrštirų, kažkaip man atrodo kad ta Teebaum kaukė labiau kimšdavo nei valydavo, tik tiek kad maloniai šaldo
Atsakyti
man vasara irgi oda atrodydavo neblogai, bet dabar jau oda isbalo ir pasimate visas siaubas fear.gif va sedziu su lumene valomaja kauke durpiu, tai ji kiek pavalo bet sekancia diena vel tas pats o pastovia naudoti nenoriu nes girdejau kad kuo daugiau valomuju kaukiu naudoji tuo labaiu riebaluojasi oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 29, 18:05)
man vasara irgi oda atrodydavo neblogai, bet dabar jau oda isbalo ir pasimate visas siaubas fear.gif  va sedziu su lumene valomaja kauke durpiu, tai ji kiek pavalo bet sekancia diena vel tas pats o pastovia naudoti nenoriu nes girdejau kad kuo daugiau valomuju kaukiu naudoji tuo labaiu riebaluojasi oda unsure.gif

aš užtat karts nuo karto į soliariumą pavaikštau blush2.gif kad nebūčiau visai išbalus
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 29, 19:05)
man vasara irgi oda atrodydavo neblogai, bet dabar jau oda isbalo ir pasimate visas siaubas fear.gif  va sedziu su lumene valomaja kauke durpiu, tai ji kiek pavalo bet sekancia diena vel tas pats o pastovia naudoti nenoriu nes girdejau kad kuo daugiau valomuju kaukiu naudoji tuo labaiu riebaluojasi oda unsure.gif

Pas mane ta pati problema
Atsakyti