Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(brilliante @ 2008 12 29, 20:45)
o jis odos nesausina?nes mano nosies oda lb sausa  cool.gif

sausina siek tiek, bet kadangi mano oda misri tai kazi ko blogo del to nejauciu.
Atsakyti
tai turbūt mano atveju geriausia būtų šveitikliai pylingai? g.gif
Atsakyti
JERICHO muilas nuo spuogu + derekinamasis kremas man padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellia @ 2009 01 08, 16:10)
JERICHO muilas nuo spuogu + derekinamasis kremas man padejo  thumbup.gif

kas per muilas bigsmile.gif kur jo yra, kiek kainuoja ? ar greit poveikis pasimate bigsmile.gif ? 4u.gif
Atsakyti
Praradot viltį būt be inkštirų ar kas nutiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2009 01 16, 19:19)
Praradot viltį būt be inkštirų ar kas nutiko? ax.gif

As tai seniai praradusi doh.gif Net nesitiki kad kazkam istikruju akivaizdziai padeda kosmetines priemones bigsmile.gif Jeigu ir pasalina kokius tris tai jokios naudos is to schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 16, 19:31)
As tai seniai praradusi doh.gif Net nesitiki kad kazkam istikruju akivaizdziai padeda kosmetines priemones bigsmile.gif Jeigu ir pasalina kokius tris tai jokios naudos is to schmoll.gif

aš ir, tik aišku jei nieko nenaudočiau tai būtų išvis labanakt vaikučiam doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
pas mane irgi yra tokia problemele. spuogus jau issinaikinau bet va inkstiru yra. verysad.gif ypac ant nosies. naudoj prausikli veidui, siaip geras, bet inkstirai vistiek matos... cry.gif cry.gif cry.gif
as bandziau kazkada garinti veida, bet nieko gero is to neisejo(nors pazystu daug zmoniu kuriems padejo)... tai ka man daryti??? verysad.gif
Atsakyti
man dermatologas israse differin geli , atseit ji ilgeliau naudojant jis neleis susidaryti inkstirams ,, o tie senieji ten kazkaip suminkstes , ir pati juos galesiu issivalyti , bet ir sake jie niekur nedings kol kiekvieno grazei neisvalysiu.
butu lb gerai jei nauji nesusidarytu,.. o tuos senus laikui begant issivalyciau.
p.s. nemanau kad ju imanoma atsikratyti .. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 17, 18:51)
man dermatologas israse differin geli , atseit ji ilgeliau naudojant jis neleis susidaryti  inkstirams ,, o tie senieji ten kazkaip suminkstes , ir pati juos galesiu issivalyti , bet ir sake jie niekur nedings kol kiekvieno grazei neisvalysiu.
butu lb gerai jei nauji nesusidarytu,.. o tuos senus laikui begant issivalyciau.
p.s. nemanau kad ju imanoma atsikratyti .. blink.gif

Galima pasidarius veido valyma kosmetologes kabinete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijuna @ 2009 01 19, 20:14)
Galima pasidarius veido valyma kosmetologes kabinete  mirksiukas.gif

niu tai kiek ten bevalo atrodo, kad ju nemazeja .. nebent nebeatsirastu nauju, gal ir isvalytu juos laikui begant , kiek valiausi nepastebejau kad ju butu maziau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vijuna @ 2009 01 19, 19:14)
Galima pasidarius veido valyma kosmetologes kabinete  mirksiukas.gif

Kuriam tik idomu laikui savaitei ar dviem? biggrin.gif Nes gi jie vel prisikaupia ir vel reikia valyti-pasaka be galo....
Atsakyti