Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(Brilliant @ 2007 08 27, 15:26)
Šiaip tai nelabai dažnai garinu, pvz vasarą tj garinau tik po vieną kartą į mėnesį. Bet šiaip dažniausiai tai kas dvi savaitęs kartelį pagarinu 4u.gif
Garinu maždaug 5 min...
O dėl baimės tai nebijau, su kapiliarais problemų neturiu, o kam garinimas dar gali kenkti tai nžn...

o jei mano oda kapiliarinė, tuo pačiu ir su atsivėrusiomis poromis, inkštiruota, iš prigimties riebi, probleminė, kaip tada su garinimu? galima garinti ar ne? nes skaičiau kad riebios odos savininkės odelę turėtų bent kartą per savaitę pagarinti, todėl suklusau, ar turint kapiliarinę odą galiu garinti ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Man visus inkstirus nuo nosies pasalino kosmetologe,uzteko vienos proceduros:) na,tiketina,kad gali ir atsirasti ju vel,bet bent jau zinau,kaip naikinti
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 15, 12:27)
Man visus inkstirus nuo nosies pasalino kosmetologe,uzteko vienos proceduros:) na,tiketina,kad gali ir atsirasti ju vel,bet bent jau zinau,kaip naikinti

Kokiu budu pasalino?
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 15, 12:35)
Kokiu budu pasalino?

rugstine ,,kauke" dejo,po to viskas lengvai issivale
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 15, 17:09)

Parasyk kokia oda po poros sav bus ir ar atsirado inkstiru blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Neuzilgo eisiu procedurai su glikolio rugstimi (reikes 4 kartu), cia lyg alternatyva veido valymui, parasysiu atsiliepimus kaip padejo kovoje su inkstirais, nes pas mane misri-i riebuma odele, tai kovoju as su jais visokiom priemonem cool.gif
Papildyta:
QUOTE(bubumka @ 2009 02 14, 23:24)
o jei mano oda kapiliarinė, tuo pačiu ir su atsivėrusiomis poromis, inkštiruota, iš prigimties riebi, probleminė, kaip tada su garinimu? galima garinti ar ne? nes skaičiau kad riebios odos savininkės odelę turėtų bent kartą per savaitę pagarinti, todėl suklusau, ar turint kapiliarinę odą galiu garinti ar ne?  4u.gif

Negalima, kapiliarinei odei nerekomenduojamos jokios "sildomosios" proceduros ir kaukes.
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 15, 17:14)
Parasyk kokia oda po poros sav bus ir ar atsirado inkstiru  blush2.gif  4u.gif

Po menesio nosyte vel apsinese:)
Man ji isvalo nosi su tuo irankiu,cia kazkada buvo keltas temoj,tokia metaline lazdele. as ir pati sugalvojau ja isigyti,nes neverta man eiti pas kosmetologe vien del nosies,nebent tik ja ir valytu biggrin.gif
Gal zinot kaip tinkama ,,lazdele" issirinkti?nes vienoj ikeltoj nuotraukoj tai ju keletas buvo blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 15, 17:09)

Kokiu rugsciu ta kauke?
Atsakyti
QUOTE(elyja @ 2009 03 14, 14:56)
Kokiu rugsciu ta kauke?

migdolu,pieno,obuoliu(misinukas).
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 03 14, 12:49)
Po menesio nosyte vel apsinese:)
Man ji isvalo nosi su tuo irankiu,cia kazkada buvo keltas temoj,tokia metaline lazdele. as ir pati sugalvojau ja isigyti,nes neverta man eiti pas kosmetologe vien del nosies,nebent tik ja ir valytu biggrin.gif
Gal zinot kaip tinkama ,,lazdele" issirinkti?nes vienoj ikeltoj nuotraukoj tai ju keletas buvo blush2.gif  g.gif

oi man tie metaliniai irankiai laaabai baisiai atrodo fear.gif as kaip isivaizduoju su jais galima tik iskilusius tokius inkstirus isvalyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 15, 14:22)
oi man tie metaliniai irankiai laaabai baisiai atrodo  fear.gif  as kaip isivaizduoju su jais galima tik iskilusius tokius inkstirus isvalyt unsure.gif

su jais isvalo VISUS inkstirus:) skausmas,aisku,bet jau geriau atkentesiu ir po to grazia nosyte busiu biggrin.gif
Atsakyti
Man nosyte tai beveik svari, taciau ant kaktos yra pavieniu juodu taskiuku ir tokiu poodiniu "gumbeliu", tokiu kaip spuogeliai, bet poodiniu. Siaip oda mirsi, vietomis i sausuma. Niekaip neatrandu priemoniu, kurios padetu isvalyti ta kaktos oda ir nepaliktu jokiu randeliu rolleyes.gif
Atsakyti