Įkraunama...
Įkraunama...

Velti papuošalai

o stai naujausieji mano...
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
jau, kad prisiziurejau cia visokio grozio bigsmile.gif !!!!! Labai grazus darbeliai, o virstep juodieji, superiniai thumbup.gif wub.gif

Pasirodysiu ir as su savo pirmais ir kol kas vieninteliais papuosaliukais is veltinio, tik jo cia labai mazai blush2.gif Daugiau praktikuoju fimo ar biseri ax.gif

user posted image
Atsakyti
Štai maniškė vakarykštė sagė smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif
man paisule pasirodyti su savo darbeliu, tad as nepasikuklinsiu ir ji parodysiu ax.gif
kadangi nemoku ikelt nuotrauku tiesiog dedu link'a http://picasaweb.goo...679084924011538

noreciau prasyti labai nekritikuot, ne stai mano pirmas blynas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankes! Visokiu nerealiu groziu pridare, visu net isvardint neiseitu bigsmile.gif As kukli pradedancioji irgi noriu savo pirma blyna pasirodyt ir kritikos susilaukt blush2.gif ax.gif Gelyte padaryta is pirmo veltinuko kilimelio ir pirmo burbuliuko (lapelius bendradarbe iskarpe blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
joo, problema rimta biggrin.gif
Kai mane galutinai sunervino bukos adatos ir stori siulai, paėmiau vėlimo adatą, su ja praduriu skylę, tada kišu normalią adatą (kai vėlimo adata supykusi nulūžo - tiko ir nulaužta, gerai prabado vistiek). yla man nepatiko schmoll.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievalota @ 2007 12 12, 12:14)
Turiu klausimeli  ax.gif O su kuo jus perveriat vilnos rutuliukus? Nes uzsiknisau negyvai smile.gif kur adata su storu galu, tai vis buka.. o kai astri - virvele per ausele nepersiveria...  doh.gif

As su stora adata ir naudoju replyte sis kitos puses adatai istraukti. 4u.gif Tiesa, dar ta adata atremiu i koki stala ir stumiu taip rutuliuka tol, kol galiu is kitos puses adata istraukti su replytem.
Atsakyti
Rodausi antra blyna. Nelabai man patinka, bet "Rankdarbiu Kraitelej" roze rekomendavo daryti pirmaja, kaip geliu karaliene (mano visai nekaraliska lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Balta labai sunku nufotografuoti... schmoll.gif
Atsakyti
laba diena visoms 4u.gif esu naujoke bet labai noriu ismokti ir nezinau ar cia rasau blush2.gif bet labai noriu suzinoti kaip reikia nevelti va toki grazuma: http://www.flickr.co...57594118323343/
Atsakyti
http://www.etsy.com/...ting_id=8474965

Mano naujausi karoliai su gele
Atsakyti
na va,prisijungiu aš, ir rodau, ką turiu blush2.gif Veltinukai
Papildyta:
na va,prisijungiu aš, ir rodau, ką turiu blush2.gif Veltinukai
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2007 12 23, 13:56)
na va,prisijungiu aš, ir rodau, ką turiu  blush2.gif Veltinukai

Grazu thumbup.gif man tokiems darbams kaip karolai kantrybes nepakanka... unsure.gif
Geras - as irgi labai panasia boruzyte turiu biggrin.gif Jau rodziausi kitoj temoj, bet ir cia dar parodysiu smile.gif Stai ji:
user posted image
didele:
user posted image
abi:
user posted image
QUOTE(Strielka @ 2007 12 26, 19:31)
o as padariau prieda prie dovaneles savo 7-metei duktereciai, apyranke, norejau komplektuka visa pagamint, su segtukais, gumytem, bet laiko neuzteko

Ir taip didele doze grozio! Dovanele tokiai panai thumbup.gif
Atsakyti