Gal kuri pasidalins patirtimi ,kaip padariti geles kad jos butu visos kaip garbanotos va taip,as suprantu kad is pradziu slapiu velimu, o po to atatelemis,jau kazkas rase ,bet noreciau suzinoti butent kaip,nes man neiseina
?

QUOTE(ingushka @ 2007 12 28, 16:22)
Suvėliau virvutę, susukau į ratuką. Tada, kad ratukas neiširtų-susiuvau skaidriu siūlu keliose vietose.Iš pasidabruotos vielutės padariau "ragiukus", pritvirtinau prie ratuko. Ir galiausiai viduriuką "saulytės" pasiuvinėjau karoliukais. 

Isradinga ir atrodo idomiai!

QUOTE(agnulia @ 2007 12 29, 10:48)
Gal kuri pasidalins patirtimi ,kaip padariti geles kad jos butu visos kaip garbanotos, as suprantu kad is pradziu slapiu velimu, o po to atatelemis, jau kazkas rase ,bet noreciau suzinoti butent kaip,nes man neiseina
?

Na nezinau, viduriukas gal ir adatele, bet pati gelyte, bent man atrodo (ir jei reiktu, taip bandyciau daryt) daryta slapiai ant trafareto, kokia 1,5 saules klioso

atsiduodu ir as jusu teismui, parodysiu pirmus savo prisvilusius blyniukus, labai laksiu kritikos

Mano darbai

Pirmoji sage ,tik fonas netinkamas

as stengiuos velti ir velti iskart- ty, veriu katik suvelta kamuoliuka. kol neisdziuves, ne toks ir kietas
pasirodysiu dar keleta darbeliu:
http://s249.photobuc...nt=cb855078.pbw

pasirodysiu dar keleta darbeliu:
http://s249.photobuc...nt=cb855078.pbw
Pupa_oga, kiek daug darbeliu
saunuole.
noriu ir as pasirodyt kokiu segiu prigaminau

noriu ir as pasirodyt kokiu segiu prigaminau

Ir aš parodysiu kelis papuošaliukus

ROOMA, nu jau tavo papuosalu grozis
tokie idomus, labai labai 
mano naujos seges:
sita nemaza gavosi

sita truputeli mazesne, komplektukas su auskariukais

mano naujos seges:
sita nemaza gavosi

sita truputeli mazesne, komplektukas su auskariukais

Ir vėl aš
čia su savo gėlėmis, beveik pavasarinėmis. Pabandžiau nuvelti irisus ir manau, kad gavosi

Pražydo tulpės
Padariau tokį kaklo papuošalą su tulpėmis

Jūros perle, labai gražūs auskariukai. Kaip pati rašai paprastučiai, bet labai jau subtilūs

Jūros perle, labai gražūs auskariukai. Kaip pati rašai paprastučiai, bet labai jau subtilūs