Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

QUOTE(Jumi @ 2008 12 17, 12:52)
Doset....pasidalinu labai nuosirdziai...nors ta nuosirduma kiekvienas savaip supranta o del tu kursu  nesigilinkit ir nereik kapstyt kur nereik gerai smile.gif Galiu savo mokinems mielai pasakyti kad pretenzijas siustu tau juk kamuoliukus, sukinukus ismokau velti is superpamieciu o pasitobulinti vaziavau pas taves.
Jeigu kazkuri mokine burba....lai burba as savo darbu tikrai rami,informacijos pasiima tiek kiek tuo metu pajegia aprepti.  Kam kelti kazkokius neaiskius nepasitenkinimus.
Suprantu kad as tau kaip dagys minkstoj vietoj,bet nereikia nervuotis kai sugalvoju kazkurioj veltinio temoj savo nuomone pasakyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tau jokiu pretenziju neturiu,kodel tu vis surandi kazkokiu kabliuku ir kandziojies,kas blogiausia tiesiai i akis kai tenka susitikti nieko nesakai. Jeigu galvoji kad  ieskau priekabiu gali but rami dosetomanija persirgau pradejus pati velti ir atradus kad velia visas pasaulis . Atsiprasau moderatoriu uz flooda. Tema issemta.

Aš tik paklausiau ir tiek rolleyes.gif o kad taip supratai tai ka....nieko nepadarysi unsure.gif
Pretenziju neturiu nei tau, nei kam kitam.
Jurgita nemaniau kad taip jautiesi unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 17 gruodžio 2008 - 18:31
Is veltinio puses esu pradedancioke, visiskas "ciainikas" hihihi.gif Bet kas liecia kuryba placiaja prasme.. is saves pridursiu, kad rezultata gali pasiekt ivairiais budais. Ir kiekvienas randa sau artimiausia bigsmile.gif .

Sito skyrelio senbuves man be galo zavios ir svarbios 4u.gif . Atsizvelgiu i kiekviena jusu komentara, kad kur nors nepaslysciau beatrandant savo tiesa 4u.gif

Aciu jums mergaites uz atviruma user posted image
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2008 12 17, 10:52)
Ar nuoširdžiai per svo pravedamus kursus pasidalini?
Kad nukeliavę kitur tavo mokiniai nemurmėtų.
Aš tai labai stengiuos ax.gif  nors žinau savo silpnasias vietas vėlime mirksiukas.gif

tai kad sunku buvo kitaip suprast, pvz. as supratau, kad Jumi savo kursuose kazhko nedasako, todel zmones turi kazhkur kitur vaziuot, suprask, pas tave...
Fui kaip neskanu, o tu manai, kad po tavo (kazhkieno kito) kursu neatsiras nors vieno nepatenkinto mokinio, kuriam bus mazai, kuris vaziuotu kitur, ieshkotu dar, gal net paburbetu? Ir cia tik etikos klausimai, ar nugirdes tokius paburbejimus, bandys juos asmenishkai perduot ar viesoje erdeje "baltinius skalbs"..

off topic gi velia ir vels moterys ir savo patirtimi dalinsis, knygas rasys, parodas organizuos, kursus ves, rubus vels, avalyne, ne mes pirmos, ne mes paskutines, nera ko susireiksmint.

p.s. vienos veltinio tiesos nera, galima velt nn budu, naujokems gal paprasciau kai viskas tiksliai, aishkiai isdestyta, suskaiciuota, surikiuota( todel labai dziaugiuosi Viltes knyga, tikrai gera metodine medziaga) , labiau pazengusios atranda sau patogius budus, medziagas, galu gale atranda "savo" veltini - tik sau budinga ir megstama veltinio stori, suvelimo lygi,karsini vs sluoksna, merina ar nemerina smile.gif, megstamas formas ir pan.
Atsakyti
Ui kaip graziai cia viska isdestei ir veltinis nera toks dalykas, na man bais juokinga kai man kelios mergikes buvo parasiusios, parasykit kiek vilnos reikia tam daiktui ir kiek laiko veliat, juk viskas taip individualu, taip savita pas visas. Kartais ir mintys tiesiog sklando ore , vos ne tuo pat metu sugalvoji ta pati dalyka padaryt , bet rezultatai buna visiskai skirtingi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 18 gruodžio 2008 - 12:40
Butent
juolab pradedanciajai aishkinant pageidautina butu rodyti + DUOTI PACIUPINETI rezultata, gi kai kalba patyrusios velejos, joms uztenka keliu sakiniu, jos isivaizduoja busima gaminio stori, tekstura, faktura ir pan.. kaip Katinytis sako - mintys ore sklando, tuo tarpu naujoke gal tikisi vieno, nemoka teisingai paklaust, gal neteisingai supranta atsakyma + visokiu mokiniu yra, vienai gal uzteks trumpo lakonishko "taip", kitai reikes aishkint 3 kartus, o galop rezultatas netenkins, gal klausiancioji isivaizdavo veltini kaip pas Jumi, o gavo veltinis kaip pas Katinyti ar atvirksciai, gi kiekviena skirtingai kloja, kiekviena skirtingai spaudzia, gal viena diena veliancioji buvo pikta, veltinis gavosi plonesnis, mat labai spaude is to pykcio, gal kita diena ilgai ir romantishkai gloste vilnele, gavosi nedaveltai daveltas bet svelnutis..
zodziu mistika tas veltinis, kuo ilgiau ziuresit i ji kaip i mistika tuo ilgiau veltinio stebuklus gaminsit, vat... koks nepraktishkas patarimas ir labai praktishkos motrishkos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visiškai teisi goote .
Aš pati velti pradejau be jokių kursu,esu visiška savamokslė.Žinoma žiūrėjau ir klausinejau forumuose,bet vistiek daug atradau savo.ir kai man sakoma daryk taip,o ne anaip,nieko tada nebeiseina..Pati savaip atrandu kas ir kaip man lengviau,patogiau,geriau gaunasi.Pasidalinu patirtimi ir su kitomis,bet nereiškia ,kad jos turi daryti kaip aš.Man atrodo,kad velimui negali buti jokių griežtų reikalavimų.
kiekviena atrandame savo,ir tiktai savo tiesą. wub.gif
Atsakyti
al klausiancioji isivaizdavo veltini kaip pas Jumi, o gavo veltinis kaip pas Katinyti ar atvirksciai, gi kiekviena skirtingai kloja, kiekviena skirtingai spaudzia,

tikra tiesa smile.gif
as turiu namie ir Jumi ir Katinycio stebukliukus, ciupineju abu ir matau kad jie skirtingi smile.gif
bet abu nuostabus ir salikelis ir tasiukas, lyg ir ta pati vilna, ale visiskai skirtingi darbai smile.gif

tikra tiesa kad kiekvienas meistras i savo kurini ideda dalele saves, kas padaro jo darba savita, kitoniska ir neatkartojama tongue.gif

Atsakyti
JOOOO negaliu aš litaniju rašyti, o jei parašau vis pro šalį. doh.gif
Taigi apie Jumi nieko blogo neturėjau, ir tuo labiau apie jos mokinių nusiskundimus/pagyrimus (aš jų net sutikusi nebuvau biggrin.gif )
O kad nepatenkinti lieka kai nepapasakoji kaip daryti vieną ar kitą daiktą kuris net nepriklauso pagal pamokos temą.
Stengiesi, aiškini iš visos dūšios ir vistiek atsiranda nelaimėliu(patyriau).
Taigi toks ir buvo mano klausimas Jumi.
O kam atrodo kad džiūvu iš pavydo kad velia žmonės, tie labai apsirinka.
Kuo daugiau vels, tuo daugiau vilną pirks mirksiukas.gif Taigi pavydas čia nesiderina tongue.gif
Aplamai neturiu nei laiko, nei noro, nei sveikatos tokiems "pasilinksminimams" .
Atsakyti
laba ryta darbstuolytes,
labai grazus jusu visu darbeliai:))
pasiziuriu vis ir auga pas mani noras ka nors -nors truputi panasaus pasidaryti:)
su vilna susiduriau labai mazai, kol kas tik batukus mazajai ir pora kilimeliu stalui veliau , o norisi koki silta salika ziemai susivelt. tad iskilo klausimas:
kaip suvelti vilna salikui kad nesiburbuliuotu ir nebutu per kieta? veliu iki tol kol jau nebemazeja, tada lialiai ir gaunasi tinkami batukai:) o salikui- gaminys turi likti minkstas ir susiveles. turiu viena kilimeli minsta bet ji nedaveltas. na nelabai aiskia cia as, bet gal kas supras ir patars.
veliu sluoksna su burbuline plevele, bambukiniu kilimeliu ir metymu:) ir dar vilnelei darau voneles- silta-salta.
Atsakyti
Šaliko plonumo paslaptis - kuo ploniau iškloti vilną. Ir suvelti tiek stipriai nereikia, kaip šlepetes.
Atsakyti
o as noriu paklausti smile.gif
as dar rimtu salyku nedarau, tik tokius meginukus smile.gif bet man lygf ir susivelia bet kazkaip kai ziuri pries sviesa matosi kad nevienodai, na vietosi tarsi truputi prasisviecia, as aisku norejau kuo plonesnio , bet iskloti stengiausi labai jau vienodai smile.gif tai gal cia del to velino, kociojimo?
nes as suku i burbuline ir ant kocelo smile.gif bet bekociojant man kocelas islysta tarsi ir as ji pastumiu atgal, gal sakau tokiu budu man ir persislinkineja vilna ir todel gaunasi, kad nevienalytiskai susivelia vietom ploniau vietom storiau?
Atsakyti
Sveikos vėlėjėlės smile.gif
Šimtą metų čia nesilankiau, visai apleidus supermamą buvau.. blush2.gif O šitam forume tiek jūsų grožybių prirodyta bei įdomybių prišnekėta thumbup.gif
Užtat dabar grįžtu su nauju darbeliu: pirmą kartą pabandžiau velti ant šilko.
Dovana mamai:
user posted imageuser posted image
Atsakyti