Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

Kad nesimatytų kirpimo galima dar truputį pavelti wink.gif tada gražiai užsibaigs darbelis...

O kilimėlį tai mažą iš Maximos turiu. Ir man jau yra vienas subyrėjęs, kitas dar laiko...
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2008 12 29, 15:05)
Na va, laukiu kritikos, cia kaip ir servetele ax.gif
user posted image
Ir kaip apdirbt krastelius, kad nesimatytu kirpimo? Dar noriu paklaust kur perkat didelius bambukinius kilimelius, kad butu galima velti didesni daikta, nes as turiu tik maza ir tas vienas subyrejo bekociojant doh.gif Jau kokybe, tai sakes verysad.gif

viskas pakankamai gerai mirksiukas.gif
apkirptus krastelius dar apvelk su muilu..
Atsakyti
Sveikos,smile.gif 4u.gif
Noriu jūsų paklausti, pasiteirauti dėl vėlimo ant šilko, šifono.
Ar galima pirma ant šilko ką nors papiešti tekstiliniais dažais skirtais šilkui, o po to privelti vilną (detales)? Ar geriau pirma privelti vilną, o po to papiešti dažais?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Migla...Miglelė~: 29 gruodžio 2008 - 20:01
as tai po to papiesciau wub.gif
Atsakyti
[quote=-Liucija-,2008 12 29, 20:27]
Kad nesimatytų kirpimo galima dar truputį pavelti wink.gif tada gražiai užsibaigs darbelis...
O kilimėlį tai mažą iš Maximos turiu. Ir man jau yra vienas subyrėjęs, kitas dar laiko...
[/quote
[quote=juperi,2008 12 29, 20:40]
viskas pakankamai gerai mirksiukas.gif
apkirptus krastelius dar apvelk su muilu..
[/quote]
Aciu uz patarimus smile.gif O siandien man subyrejo visi keturi kilimeliai, rytoj vaziuosiu pirkti nauju doh.gif
Juperi, zinau, kad dar ne viskas gerai. pati jauciu liesdama, kad vietomis skiriasi storis, bet man atrodo , kad neimanoma sudet idealiai lygiai visa vilna. Siandien padariau keturios ir paskutine pati geriausia ir graziausia ir dar krastelius su muilu apveliau, tai vat smile.gif
Atsakyti
o tu dek vilna labai plonais sluoksniais,tada lygiai gaunasi wub.gif

kilimeliai patys patvariausi yra senukuose,apie 3 lt. kaina.O Jyske tai tragiskai blogi schmoll.gif
Atsakyti
man rodos kazkur jau rasiau del tu bambukiniu kilimeliu. Visokiu isbandziau,kad ir koks patvarus butu po intensyviu velimo arba po kazkurio laiko butinai subyres. Geresni tie kur persiuti siulais ir galas ne klijuotas o mazgais tvirtintas. Geriausia nauja kilimeli imti ir persiuti ,tiesiog imti adata ir tvirta siula su kuriuo per bambukus pirmyn atgal persiuti ir ne karta. Laikys nepalyginamai ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2008 12 29, 21:06)
as tai po to papiesciau  wub.gif

Blansyte ačiū už patarimą 4u.gif mirksiukas.gif Taip ir darysiu smile.gif šiandien eisiu pirkti šifono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2008 12 29, 21:32)
Juperi, zinau, kad dar ne viskas gerai. pati jauciu liesdama, kad vietomis skiriasi storis,

nezinau kaip kitom, bet man karsinys niekad vienodai neissikloja... tokiu atveju-reikia tiesiog jo storiau deti...
Atsakyti
Jeigu desiu storiau, tai tada storiau ir gausis, o jei as noriu ploniau tai turiu deti ploniau. Tai gal geriau butu velti is sluoksnos g.gif Nors man gerai ir taip kaip vakar pasidariau, juk sau dariau, niekas man ten nematuos su milimetru. Manau, kad su laiku iseis geriau ir lygiau. O tie bambukiniai is Jysko tai tikras s...... doh.gif

Ir dar toks klausimas - serveteliu virsus labai pukuotas, ar cia nuo vilnos priklauso, ar as per mazai veliau, ar tuos pukelius reikia apkarpyt. Nes as veliau tiek, kad nebutu labai kietos, nes norejau minkstesniu. Nors, manau, jei buciau ir daugiau suvelus, pukelis nebutu pradinges.
Atsakyti
Nuo vilnos priklauso,kitu vilneliu plaukas ilgas,tai ir suvelus jis gerai nepriglunda ,tiesiog apkarpyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodysiu ir savo prieššventini darba ax.gif

user posted image
Atsakyti