Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas auto iki 40.000

Papillon

Gal tokia norėtum? http://www.naujasaut.../cars/view/2972
Atsakyti
Man tai jau nebereikia masinos tongue.gif. As jau ir teleloto nebeperku lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Jau ketvirtas menuo su savo dyzeliuku vazineju ir dziaugiuos thumbup.gif . Aisku dyzeliukas birbia, vietos irgi neperdaugiausia, bet kaip miesto masina tai nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2008 03 18, 23:09)

Aha, neblogas pasiūlymas. Kam dar reikia biggrin.gif
Papildyta:
O tau pačiai nepatinka?
Atsakyti
Man reikia naujos auto maždaug apie 30000 + - 3000 tūkst. Iš pat pradžių norėjau Fiat panda, bet kuo toliau tuo labiau girdžiu tik blogus atsiliepimus. Ką galėtumėte pasiūlyti?
Atsakyti
Arba pridėti pinigėlių, arba pirkti naudotą. - Niekaip negalėjau išsirinkti, nes man atrodė per mažos ir per menkai komplektuotos už gan didelę kainą. - Dabar geros nuolaidos, bandyk iš jų rinktis.

Gal kas geriau patars. 4u.gif
Atsakyti
o gal konkrečiau galima? Pas ką geresnes nuolaidos? smile.gif
Norėč saugesnės, apie 2,0 l variklis, 5 durų, ... Ką čia dar? g.gif Šmaikšti
Nu kokius dar reikalavimus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 19, 14:46)
Man reikia naujos auto maždaug apie 30000 + - 3000 tūkst. Iš pat pradžių norėjau Fiat panda, bet kuo toliau tuo labiau girdžiu tik blogus atsiliepimus. Ką galėtumėte pasiūlyti?

http://www.autotoja....s_id=63&lang=lt

Akcija Aygo Blue. Turiu Yariuką - labai smagi. Iš pradžių irgi galvojau apie Aygo, nes mieste vientik maluosi. Bet vyras perkalbėjo.
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2008 03 19, 21:50)
o gal konkrečiau galima? Pas ką geresnes nuolaidos? smile.gif
Norėč saugesnės, apie 2,0 l variklis, 5 durų, ... Ką čia dar? g.gif  Šmaikšti
Nu kokius dar reikalavimus? blink.gif

Taigi rašiau: Renault Megane parduodama su 20 proc. nuolaida iki balandžio galo. Aš su ta pačia nuolaida pirkau Citroen C4. (Gal ten dabar ką kita siūlo?) Chevroletą pati radai. thumbup.gif

Citroenai gan saugūs. Manasis 1,6 variklis.
Atsakyti
Uz tokia suma galima ir fainesni automobiliuka isigyti, aisku priklausomai nuo ketinimu. O jus apie koki galvojat, naujuteli ar beveik nauja? Mes kai savaji pirkome per autoegma vos vos dauzta 2002 metu laidos jav aukcione, tai jis mums gavosi 8000 lt pigiau po visu islaidu, registraciju ir netgi labai brangaus tiuningo negu tokiu automobiliu rinkos kaina. O be to, uz tokia suma tikrai perkant per aukcionus galima imantresniu automobiliu isigyti uz ta pacia kaina ir ta pacia kubatura. O siaip tai dar ir sutaupyti galima nemenkai, tik jau priklauso nuo modelio. Aj ten tuose aukcionuose galima ir praktiskai naujus automobilius pirkti, net ir sveikutelius.
Atsakyti
VW UP, sunku būtų rast konkurentų...
Atsakyti
atsakymas tai toks, sakyčiau ,nepavėluotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 08 20, 21:03)
atsakymas tai toks, sakyčiau ,nepavėluotas  g.gif

biggrin.gif
Atsakyti