Papillon
Gal tokia norėtum? http://www.naujasaut.../cars/view/2972
Man tai jau nebereikia masinos
. As jau ir teleloto nebeperku
. Jau ketvirtas menuo su savo dyzeliuku vazineju ir dziaugiuos
. Aisku dyzeliukas birbia, vietos irgi neperdaugiausia, bet kaip miesto masina tai nebloga

QUOTE(S@V@N@ @ 2008 03 18, 23:09)
Aha, neblogas pasiūlymas. Kam dar reikia

Papildyta:
O tau pačiai nepatinka?
Man reikia naujos auto maždaug apie 30000 + - 3000 tūkst. Iš pat pradžių norėjau Fiat panda, bet kuo toliau tuo labiau girdžiu tik blogus atsiliepimus. Ką galėtumėte pasiūlyti?
Arba pridėti pinigėlių, arba pirkti naudotą. - Niekaip negalėjau išsirinkti, nes man atrodė per mažos ir per menkai komplektuotos už gan didelę kainą. - Dabar geros nuolaidos, bandyk iš jų rinktis.
Gal kas geriau patars.
Gal kas geriau patars.

o gal konkrečiau galima? Pas ką geresnes nuolaidos?
Norėč saugesnės, apie 2,0 l variklis, 5 durų, ... Ką čia dar?
Šmaikšti
Nu kokius dar reikalavimus?

QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 19, 14:46)
Man reikia naujos auto maždaug apie 30000 + - 3000 tūkst. Iš pat pradžių norėjau Fiat panda, bet kuo toliau tuo labiau girdžiu tik blogus atsiliepimus. Ką galėtumėte pasiūlyti?
http://www.autotoja....s_id=63&lang=lt
Akcija Aygo Blue. Turiu Yariuką - labai smagi. Iš pradžių irgi galvojau apie Aygo, nes mieste vientik maluosi. Bet vyras perkalbėjo.
QUOTE(S@V@N@ @ 2008 03 19, 21:50)
o gal konkrečiau galima? Pas ką geresnes nuolaidos?
Šmaikšti

Taigi rašiau: Renault Megane parduodama su 20 proc. nuolaida iki balandžio galo. Aš su ta pačia nuolaida pirkau Citroen C4. (Gal ten dabar ką kita siūlo?) Chevroletą pati radai.

Citroenai gan saugūs. Manasis 1,6 variklis.
Uz tokia suma galima ir fainesni automobiliuka isigyti, aisku priklausomai nuo ketinimu. O jus apie koki galvojat, naujuteli ar beveik nauja? Mes kai savaji pirkome per autoegma vos vos dauzta 2002 metu laidos jav aukcione, tai jis mums gavosi 8000 lt pigiau po visu islaidu, registraciju ir netgi labai brangaus tiuningo negu tokiu automobiliu rinkos kaina. O be to, uz tokia suma tikrai perkant per aukcionus galima imantresniu automobiliu isigyti uz ta pacia kaina ir ta pacia kubatura. O siaip tai dar ir sutaupyti galima nemenkai, tik jau priklauso nuo modelio. Aj ten tuose aukcionuose galima ir praktiskai naujus automobilius pirkti, net ir sveikutelius.
atsakymas tai toks, sakyčiau ,nepavėluotas