Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas auto iki 40.000

QUOTE(jufka @ 2007 10 01, 20:23)
O pati aš jau pusmetį važinėju su Opel Corsa. Apsispręsti taip pat buvo nelengvą bet iš visų varijantų man buvo priimtiniausias šitas. Kolkas jokių problemų su ja nebuvo ir džiaugiuosi kad pirkau naują mašiną, dabar bent jau ramu tiek kad nereiks varyti jos į tech apžiūra tris metus  biggrin.gif  bet aišku svarbiausiai kad ji man negestų biggrin.gif O dėl bagažinės dydžio tokio kėbulo visos mašinos turi panašias bagažines tiek Yarisas tiek Coltas tiek ir Corsa
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

jamu visgi tokia tik juoda dyzeliuka ir be "lietnyku" biggrin.gif

QUOTE(Shanti @ 2007 10 04, 12:37)
Opeliukų kainos irgi neblogos bendram kontekste. Kiek girdėjau, patys automobiliai irgi OK. - Dar pora komentarų iš vairuojančių būtų l.neblogai... ax.gif

Kaina visgi jau virs 40... Gaunas 47 man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Papillon @ 2007 11 14, 21:36)

Sveikinimai, nuostabus auto mazuju tarpe thumbup.gif . Teko keleta savaiciu juo vazineti- labai patiko. Savo kolege (nelabai mylejusia opelius) ikalbejau- taip pat neseniai nusipirko, tik benzinine versija. Labai puikus miesto automobilis.
Atsakyti
QUOTE(Papillon @ 2007 11 14, 19:36)
Kaina visgi jau virs 40... Gaunas 47 man doh.gif

Waw, sveikinu - yra kur kas greitesniu uz mane drinks_cheers.gif Aš tuo tarpu savajai akumą pakeičiau ir tebesvajoju, dairausi gatvėse... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2007 11 15, 09:22)
Waw, sveikinu - yra kur kas greitesniu uz mane  drinks_cheers.gif  Aš tuo tarpu savajai akumą pakeičiau ir tebesvajoju, dairausi gatvėse...  blush2.gif

Bet ir kantri... doh.gif
Aš kai sugalvojau pirkti, tai jau labai degė. Ir tai atrodė, kad ilgai truko apsispręsti (praėjo beieškant koks mėnuo). O mano mama nesuprato, kodėl taip ilgai delsiu. Maždaug, ko čia laukti - pirk ir viskas.
Atsakyti
biggrin.gif
"Kantri" čia jau nebetinka. Gal gumos tempikė? lotuliukas.gif

Tiesiog darbo daug (1,5 etato), nėr kada rimtai užsiimt paieškomis. O ir mokėt 50 000 man rankos nekyla.

Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2007 11 15, 09:22)
Waw, sveikinu - yra kur kas greitesniu uz mane  drinks_cheers.gif  Aš tuo tarpu savajai akumą pakeičiau ir tebesvajoju, dairausi gatvėse...  blush2.gif

as senajai irgi detales vakar keiciau doh.gif ir vis dar dairausi gatvese modeliu ir spalvu (tapo iprociu biggrin.gif )
QUOTE(Shanti @ 2007 11 16, 11:00)
biggrin.gif
Tiesiog darbo daug (1,5 etato), nėr kada rimtai užsiimt paieškomis. O ir mokėt 50 000 man rankos nekyla.

Nu mano uzimtumas irgi normalus, dar vaikas serga, bileteniai... 1,5men ieskojau. Is vyro pagalbos tuo klausimu beveik nulis. Tikiuos si men viska susitvarkyt, lizingai, padangos, dar kokie biesai (labai jau moteriski reikaliukai doh.gif ).
Atsakyti
Pagaliau ir mano pasirinkimas: Citroen C4 (ka tik vyko ju ispardavimas).

Beje, rinkausi tarp Citroeno ir Renault Megane - ta pati 20 proc. nuolaida, tik megane dar galima uzsisakyt iki balandzio galo - jei kam aktualu. Reali jos kaina butu apie 45.700 lt (su signalizacija).

Dekui, kad buvot kartu siame sunkiame sprendimu laike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2008 03 14, 11:50)
Pagaliau ir mano pasirinkimas: Citroen C4 (ka tik vyko ju ispardavimas).

bet benzinas? Nes as dizelio norejau, tai brangiai gavos....
Atsakyti
Benzinas. Pabandziau pora masinu su dizeliu, mane isgasdino triuksmas. O paskui perkalbejo, kad neverta, jei mazai vazineji - paskaiciavau, dabartinemis kainomis man per 5 metus neatsiperka. Tai drasiai emiau benzinine.
Atsakyti
Sveikos.
Man irgi atėjo toks metas kai reikia nusipirkti mašiną mirksiukas.gif
Mano senutei Renault Lagunai (13 metuku) keitė servize stabdžių kaladėlės ir pasakė, kad reikia, kol dar nevėlu, "stumti" mašiną, bo dugnas supuvęs blink.gif Po metu bus blogai.
O aš tokios geros nuomones apie ją... g.gif
Ji man taip patiko... tfu... ir patinka (šneku kaip apie mirusia) schmoll.gif
Perskaičiau visus puslapius prirašytus... Mečiaus nuo vienos prie kitos ir nusprendžiau, kad man reiktu prie 40 dar dadeti kokius 20 tūkst. ax.gif
Gal loterijos bilietą nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Galima ir bilietą, tik kokia tikimybė, kad išloši tokią, kokios nori? biggrin.gif

O kokios nori? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2008 03 15, 18:44)
Galima ir bilietą, tik kokia tikimybė, kad išloši tokią, kokios nori?  biggrin.gif

O kokios nori?  ax.gif

Tai gi matai, kad... mečiaus nuo vienos prie kitos ir nusprendžiau, kad man reiktu prie 40 dar dadeti kokius 20 tūkst. Tai bilieta pirkciau tik tam, kad pinigu sumai laimeti. ax.gif
Atsakyti