Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis VI

Pusryčiai: kava su pienu, bananas
Priešpiečiai: daniška bandelė, 50g višt.krūtinėlės, pomidoras, 0,5 kotleto, 100g bulvių košės ir apie 100g pomidorų/agurkų salotų
Pietūs: 5 žuvų piršteliai su 150g kons. kukurūzų, 2 v.š. majonezo
Pavakariai: vyno. Ir nemažai cool.gif
Vakarienė: lėkštė perlinių kr.sriubos
Atsakyti
7:15 - silkė (115)
9:45 - 2 bulviniai kukuliukai su trupučiu padažo, mažas dubenėlis mišrainės (250+50)
14:50 - virti ryžiai su 2 did. š. pomidorų padažo (225+65)
16:00 - grikių košė (grikiai, pienas, vanduo, sėlenos) (150+70)
16:55 - silkė, morkos (105+100)
18:10 - džiovinti abrikosai, silkė, morkos (145+200+110)

Viso: 1585kcal smile.gif
Atsakyti
Man prasidėjo vaiko penkių metų gimtadienio šventimo maratonas,tai kolkas valgiaraščiai tokie padriki,pradėsiu nuo ryt vėl sąžiningai blush2.gif
Atsakyti
Herta, kokią kcal knygutę tu turi? g.gif
Atsakyti
9:50 - žuvies piršteliai (265)
11:10 - sriuba (330)
12:50 - sriuba (130)
14:20 - košė (pienas, 3 grūdų dribsniai, vanduo, sėlenos), morkos (75+160+75)
16:00 - salotos (kopūsto, kons. žirneliai, 3 v. š. marinato) (100+80+10)
17:10 - džiovinti abrikosai, košė (vanduo, 3 grūdų dribsniai, sėlenos) (145+160)

Viso: 1530kcal smile.gif

Šiandien valgiau dažnai, po daug, bet nekaloringai cool.gif
P.S. Baigėsi mano sėlenos... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocolove: 22 rugsėjo 2007 - 17:45
QUOTE(chocolove @ 2007 09 22, 15:52)
Herta, kokią kcal knygutę tu turi?  g.gif

Tą kur dr. Stukas sudarė ax.gif

Šiandien iki 17 val.

Pusryčiai:grūdėta varškė (245)
Priešpiečiai: pasivaikščiojimas su vaikais
Pietūs: Troškintos jautienos kepenys + bulvių košė + agurkas (1000 blush2.gif nu taip skanu buvo)
Pavakariai:čia ir prasidėjo nuodėmės :kepta duona,nemažai vafliukų,karšto rūkymo lydeka,porą višt. sparnelių... tai net nebeskaičiuosiu kiek tų koliorijų ,nes viršijau visas savo normas ir mano vakarykštis pažadas nieko vertas blush2.gif schmoll.gif ir kai prišlamšti tada tik pagalvoji ir labai sąžinė užgraužia ...
Vakarienė: linčiuoju ir graužiu save už persivalgymą,žiūriu man patinkančius drabužių modelius ant monekenių ir labai ant savęs pykstu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herta: 22 rugsėjo 2007 - 20:02
8:10 - naminė varškė, obuoliai (350+55)
10:20 - obuoliai, ledas (155+100)
12:00 - naminė varškė, pomidorų salotos (pomidoras, marinatas) (310+125+10)
13:45 - košė (3 grūdų dribsniai, vanduo) (175)
15:05 - pomidorų salotos (pomidoras, marinatas) (115+10)
16:40 - morkos (60)
17:10 - košė (3 grūdų dribsniai, vanduo) (145)

Viso: 1610kcal smile.gif

Šiandien visą dieną tik mokiaus, o per pertraukėles valgiau... Džiaugiuos bent, kad neapsivalgiau blush2.gif Bet ir tai pažiūrėjus nesąmonėm maitinuos... blush2.gif Man labai sunku ištverti nevalgius 3 valandas, jei būnu namie (savaitgaliais dažnai būnu namie unsure.gif ) Reikia kažkaip išsiugdyti valią ir nebevalgyti dažniau nei kas 3 valandas cool.gif Stengsiuos nuo rytojaus! Gal kas turi patarimų, kaip nuvyti mintis apie maistą? unsure.gif

Herta, nesijaudink, viskas susitvarys mirksiukas.gif Pamatysi, tu gali susiimti ir vėl sugrįžti į vėžes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chocolove @ 2007 09 23, 19:02)
Gal kas turi patarimų, kaip nuvyti mintis apie maistą? unsure.gif

1,jei esi namie - išsivalyk dantis.
2.išgerk puodelį karštos arbatos be cukraus
3.atsigerk stiklinę vandens
4.užsiimk kokiais nors darbais
5.sėsk prie interneto ir.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 09 23, 19:15)
1,jei esi namie - išsivalyk dantis.
2.išgerk puodelį karštos arbatos be cukraus
3.atsigerk stiklinę vandens
4.užsiimk kokiais nors darbais
5.sėsk prie interneto ir.... mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif Atrodo paprasti dalykai, bet... blush2.gif Jau ką tikrai padarysiu, tai nusipirksiu žaliosios arbatos, laikas pamėgti! rolleyes.gif Tik bus sunku, kol priprasiu be cukraus gerti doh.gif O ką jūs manot apie juodąją arbatą, kuri iškart būna pasaldinta? g.gif Žinau, kad saldikliai nėra gerai, bet gal nieko blogo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chocolove @ 2007 09 23, 19:18)
Dėkui  4u.gif Atrodo paprasti dalykai, bet... blush2.gif Jau ką tikrai padarysiu, tai nusipirksiu žaliosios arbatos, laikas pamėgti!  rolleyes.gif  Tik bus sunku, kol priprasiu be cukraus gerti  doh.gif O ką jūs manot apie juodąją arbatą, kuri iškart būna pasaldinta?  g.gif Žinau, kad saldikliai nėra gerai, bet gal nieko blogo?  unsure.gif

pradžioje dėk cukraus perpus mažiau, nei esi įpratusi, po kurio laiko vėl gali mažinti ir mažinti, kol visai nebereiks. Bet man tai labiau tiko tiesiog iš karto nebedėti nei kiek cukraus, gerti arbatą be nieko (nelabai stiprią),o dabar man arbata pati iš savęs atrodo salstelėjusi ax.gif jei kas netyčia įberia nors kiek cukraus - man jau nebeskanu schmoll.gif

o gerti iš karto pasaldytą arbatą - tai tas pats, kas gerti arbatą su cukrumi mirksiukas.gif ir kaloringumas jos jau yra kitoks (nesaldintą arbatą galima skaičiuoti kaip 0kcal mirksiukas.gif )

jei pirksi žaliąją arbatą, pabandyk Matę - bent jau man pradžioje ji buvo skaniausia ax.gif
Atsakyti
Man į arbatą reikia bent pusės šaukštelio cukraus... unsure.gif Jei išvis be nieko, tai jau tokia karti... doh.gif O dėl tos saldintos arbatos, tai ji kcal ne ką daugiau turi (kaip kad ir limonadai su saldikliais jų beveik neturi), tik tas, kad esu prisiskaičius, kad tie saldikliai augina svorį blink.gif Rizikuot nesinori... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocolove: 23 rugsėjo 2007 - 19:40
QUOTE(chocolove @ 2007 09 23, 20:38)
Man į arbatą reikia bent pusės šaukštelio cukraus... unsure.gif Jei išvis be nieko, tai jau tokia karti... doh.gif

daryk silpnesnę (šviesesnę) arbatą - nebus tokia karti mirksiukas.gif
Atsakyti