QUOTE(evuka24 @ 2007 10 04, 10:35)
o sios savaites super patiekalas, kuri cia perskaiciau - tai sausainiai "gaidelis" su sviestu

man tai primine vaikyste,
tai dabar mane kaltini, kad blogo pavyzdžio paveikta, pati prisikimšai sausainių??

oi negaliu, man tai juokas...

aš tavo vietoj padėkočiau, kad vaikystę tau priminiau...

manau, kad ir vien sveikai maitinantis nenumirsi gi jei suvalgysi kažką griešno, juk tame - sveiko lieknėjimo esmė -
mano manymu - jei visko atsisakai - tai jau laikaisi dietos, kurios žinom kuo baigiasi..
QUOTE(Fleurette @ 2007 10 04, 10:45)
Nu o jei aš neskaičiuoju tų kcal, nu neskaičiuoju, nes nesu tiksliukė, nemėgstu, galiu nugrybauti į lankas, tai ką man daryti?
aš irgi neskaičiavau neskaičiavau kol sumąsčiau, kad reikia pabandyt. Pirma kart nieko iš to gero nebuvo, nes esmės nesupratau, o šis antras ir esmę kol kas labai gerai įžvelgiu. pabandžiau surašyt ką valgau, paskaičiuot ir greit supratau - kodel svoris stovi ar net auga. Visą diena šlamšti nežinia ką, o po to klausi? - nu kas darosi? gal pms gal organizmas stresuoja...

Sau sakai - valgiau TIK ta ar aną, o paskaičiuoji - žiūrėk ir 500 ir 1000 susidaro

nekalbu apie sausainiius, bet kad ir miusliai - mano supratimu sveikas maistas, dubenelis su pienu ir 800 jau

, o juk taip sveika, taip skanu... Mano supratimu valgiaraštis yra skirtas besikūdinančioms IR besistengiančioms sveikai maitintis, o ne tik besistengiančioms sveikai maitintis. Bent jau aš galiu imt ir pradėt valgyt tik sveiką maistą, bet kadangi jis dažniausiai turi ir mažiau kalorijų, tai suryčiau daug didesnes porcijas ir nesukčiau sau dėl to galvos (jei neskaičiuočiau) plius stresas greit padarytų savo dėl tokio staigaus mitybos posūkio, ir visas tas džiaugsmas greit baigtųsi, o jei "valgiaraštyje" vyrautų tik sveiko maisto propaganda, tai bijotum ir parašyt "saldainis". Gi pačios suprantam, kad nieko gero tas saldainis, manau nė viena valgydama negalvoja - oi kaip sveika mano kūnui!

Neižnau kiek moterų čia rašytų, jei būtų galima skelbti tik pavyzdinius valgiaraščius
Bent man jis labai padeda, nes stengiuosi sveikai maitintis ir dažniau pagalvoju - kaip čia daugiau "normalaus" maisto įtraukt, t.y. mėsos, žuvies, sojos, daržovių, nes gaminti nelabai mėgau o ir laiko trūksta, dabar kažkaip pačiai malonu, kad pvz vakar lašišą valgiau

net vyras nustebo, kad maistas įvairesnis tapo ir kad vakarienę randa padarytą, o tai jau manau irgi šį tą reiškia.
O del malonaus paplepejimo yra kitos temos, todel manau diskusiju cia mazai ir dalyves kitur išsiplepa