Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis VI

QUOTE(chocolove @ 2007 10 08, 19:17)
Kas yra galetės?

Galete yra ryziu paploteliai, kur viena galete yra 40 kcal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2007 10 08, 18:04)
1. 380-kuskuso puodelis; 120-3 galetės;

2. Kcal kiekis manau normalus, bet man atrodo, kad normalaus maisto, išskyrus košę, nebuvo.

1. To pacio norejau paklaust- kas tos galetes, ir tos kuskuso kruopos?
2. Manau, burokeliu sriuba - labai normalus maistas ir selenu dribsniai irgi mirksiukas.gif bent man, niam niam ir viduriam naudinga ir ne tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2007 10 08, 16:04)
IV: 100-grietinė (2v.š.);200-burokėliu sriuba (naminė ir tokia skyssstaaa);100-duoniukai;

skystos burokeliu sriubos uz 200kcal pas mane kokia pusanto litro iseina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 08 spalio 2007 - 21:24
QUOTE(as mamyte @ 2007 10 08, 21:09)
1. To pacio norejau paklaust- kas tos galetes, ir tos kuskuso kruopos?
2. Manau, burokeliu sriuba - labai normalus maistas ir selenu dribsniai irgi  mirksiukas.gif bent man, niam niam ir viduriam naudinga ir ne tik  ax.gif

1. Cous cous yra stambaus malimo manų kruopos. Receptų skyrelyje kaip tik prieš porą dienų apie jas kalbėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
vakarykštis
prieš pusryčius - v.š. šaltalankių aliejaus, ž.arbata
pusryčiai: 50g avižų košės, 100ml pieno
pietūs: 2 bulviniai blynai, v.š. grietinės
pavakariai: 2 obuoliai
vakarienė: 3 karšti sumuštiniai su sūriu, kumpiu ir kepuču
naktipiečiai - 2 v.š. bulvių košės, gabaliukas keptos žuvies, 2 marinuoti agurkėliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 10 08, 22:23)
skystos burokeliu sriubos uz 200kcal pas mane kokia pusanto litro iseina g.gif

Norejau ta pati pasakyti bigsmile.gif
Atsakyti
pusryčiai - konservuota burokėlių mišrainė su pupelėm, j. duonos riekelė
priešpiečiai - kotletukas, saldinta arbata
pietūs - 2 obuoliai, košė (šį kartą kiek didesnis kiekis, nei įprastai - norėjosi užbaigt kruopas blush2.gif )
vakarienė - naminė varškė, didelis pomidoras

+1,5 l vandens, 20 min bodyflexo, 1 h aerobikos

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocolove: 09 spalio 2007 - 18:19
QUOTE(chocolove @ 2007 10 09, 17:19)
pusryčiai - konservuota burokėlių mišrainė su pupelėm, j. duonos riekelė
priešpiečiai - kotletukas, saldinta arbata
pietūs - 2 obuoliai, košė (šį kartą kiek didesnis kiekis, nei įprastai - norėjosi užbaigt kruopas  blush2.gif )
vakarienė - naminė varškė, didelis pomidoras

+1,5 l vandens, 20 min bodyflexo, 1 h aerobikos

smile.gif

doh.gif kada į laidotuves ateit? su tokiais valgiaraščias dar ir sportuoti išeina žmogui.... blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mano vakarykštis maistas (10 09):
I: 230-salotos;
II: 500-vištos kepsniukai (vištos gabaliukai sumaišyti su majonezu ir dar kažkuom ir iškepti ant keptuvės [mama gamino]); 100-garinta morka; 50-burokeliai tarkuoti;
III: 200-burokėlių sriuba; 100-duona;
IV: 20-1čiulpinukas; 200-4avižiniai sausainiai;
V: 150-Geafilus jogurtas

VISO: 1600kcal.

Gal visai ir neblogai? Bent jau man taip pasirodė, tik gal tų sausainių nereikėjo tiek. Bet kad ale sveikuoliši buvo: šiaip pirkitiniai ir man biškiuka per sardus. Užtat jie ne tokie kieti, palyginus su tais, kuriuos aš išsikepu kartais 4u.gif

O ta skyssttaaa burokėliu sriuba, ta prasme, kad ten daugiau vandens, beu kokių priedų. blush2.gif Kažkaip jų pritrūko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 10 spalio 2007 - 06:14
atsiprasau uz off topic poster_offtopic.gif

Labas rytas 4u.gif

atleiskit kad ikisiu trigrasi, bet niu jau nigaliu nepasakyti blush2.gif
sita valgiarasti studijuoju jau keliata menesiu kasdien. jis man kaip pavyzdys ir ikvepimo saltinis. svorio nenoriu numest. jau numeciau kiek norejau. tiesiog noriu ismokt sveikai maitintis ir palaikyt esama svori. tad Jusu valgiarasciai man yra pamoka, pavyzdys (nusiziuriu vis ka valgot rolleyes.gif ) ir ikvepimas thumbup.gif
ir grieztas CP tonas yra thumbup.gif manau, merginos susirinko mest svori, o ne svelnybiu klausyt rolleyes.gif

jau senai uzkliuvo chocolovepostai ir "valgiarasciai", jei juos isvis galima taip pavadinti doh.gif juk si tema turi but pavyzdys kitoms merginom bei mamytems. o kas cia? ohmy.gif netycia kitose temose radau jos pacios pasisakymus. mergina puikiai supranta, ka daro blogai bet vistiek daro blink.gif zmogui reikia skubios profesionalios pagalbos. kur matyta - ugis 172, svoris, jau speju su obuoliu valgymais, koks jau 50 doh.gif jei ne maziau unsure.gif koks tiklsas isvis cia sedeti, rasyti, sorry, bet laika gaist savo ir kitu gaisint mastau.gif
graudulys ima ir tiek... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 10 10, 08:20)
atsiprasau uz off topic poster_offtopic.gif

Labas rytas  4u.gif

atleiskit kad ikisiu trigrasi, bet niu jau nigaliu nepasakyti  blush2.gif
sita valgiarasti studijuoju jau keliata menesiu kasdien. jis man kaip pavyzdys ir ikvepimo saltinis. svorio nenoriu numest. jau numeciau kiek norejau. tiesiog noriu ismokt sveikai maitintis ir palaikyt esama svori. tad Jusu valgiarasciai man yra pamoka, pavyzdys (nusiziuriu vis ka valgot  rolleyes.gif ) ir ikvepimas  thumbup.gif
ir grieztas CP tonas yra  thumbup.gif manau, merginos susirinko mest svori, o ne svelnybiu klausyt rolleyes.gif

jau senai uzkliuvo chocolovepostai ir "valgiarasciai", jei juos isvis galima taip pavadinti  doh.gif juk si tema turi but pavyzdys kitoms merginom bei mamytems. o kas cia? ohmy.gif netycia kitose temose radau jos pacios pasisakymus. mergina puikiai supranta, ka daro blogai bet vistiek daro  blink.gif zmogui reikia skubios profesionalios pagalbos. kur matyta - ugis 172, svoris, jau speju su obuoliu valgymais, koks jau 50  doh.gif jei ne maziau  unsure.gif  koks tiklsas isvis cia sedeti, rasyti, sorry, bet laika gaist savo ir kitu gaisint mastau.gif
graudulys ima ir tiek...  verysad.gif

as tais tengiuosi vadovauti meskutes nidos maistorasciu ir ciocios polios patarimais, siulau ir tau tuo vadovautis 4u.gif
Atsakyti
Spalio 8d.
Pusryčiai: 3 grūdų dribsnių košė 124, varškės sūrelis 163
Priešpiečiai: 30g talerių 126, dvi riekelės močiutės duonos 122,
Pietūs: pomidoras 49 su padažu 107, sojų troškinys – sriuba 209, taleriai 138,
Pavakariai: grūdėta varškė 215, pusė sūrelio 80
Vakarienė: sėlėnų dribsniai 227 su pienu 59

Viso: 1332

Spalio 9d.
Pusryčiai: Miusliai 403 su liesu pienu 78, obuolys 38, vyšnių nektaras 53
Priešpiečiai: sėlenų duonelės 79, grūdėta varškė 215, šokoladas 209
Pietūs: Soju troskinys-sriuba 209
Vakarienė: avižinė košė 235 su pienu 53 ir taleriukais 168 

Viso: 1738

Papildyta:
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 10 07, 23:53)
pusryciai
kava su pienu, avizine kose su razinom ir uogom 230kcal
priespieciai
100g vynuogiu 70kcal
pietus
sriuba (zirniai, pupeles, pomidorai, farsas, svogunai, morkos, ryziai) 230kcal
pavakariai
jogurtas, saldytos braskes, arbata su medumi 190kcal
vakariene
orkaiteje kepta lasisa, saukstas bulviu koses, brokoliai, svieziu kopustu salotos, saukstas garstyciu padazo (extra light majonezas, kefyras, garstycios) 380kcal
naktipieciai
jogurtas, keli popcornai blush2.gif  110kcal

viso 1210kcal ax.gif

o man sitas valgiarastis pasirode pats geriausias per pora savaiciu 4u.gif tik popkornai tie nono.gif: ir kava man nelenda ax.gif
Atsakyti