QUOTE(Paloma:) @ 2007 10 10, 20:06)
Pietus : Manu kose su morkomis ir didelis puodas kopustiniu salotu .Net nezinau
Įdomu, įdomu, ir dar kaip įdomu

manų kruopos su morkomis.....O koks tiksliai receptukas?
10 10 valgiaraštis:
Pusryčiai:200-avižiniai sausainiai su kava;
Darbe: 60-1 šokoladinis saldainis;
Pietūs: 50-duonos kampas; 100-kotletas; 50-nedidelis obuolys;
Pavakariai: 150-3 nedideli obuoliai;
Vakarienė: 200- kotletai; 100-padažas; 40-garinta morka; 50-salotos; 200-bulvių košė;
Povakarienė: 40-2 čiulpinukai; 60-1 saldainis šokoladinis; 50-naminės braškių uogienės arbata; 300-2 riekėks saldžios bulkos.
VISO: ~1700kcal.
Fantastika, sugebėjau sutilpti į normą

Šiaip pas mane visas maistas yra daug maž naminis. Na, šiandien išskyrus tuos saldainius ir bulką.
Aš pakeičiau darbą prieš dvi dienas. Tai dabar dirbsiu visą diena, ir bijau, kad mano maitinimasis pasidarys labai chaotiškas. Nes darbo metu absoliučiai negalėsiu, arba tik minimaliai galėsiu valgyti. Tad bus pagrinde pusryčiai ir soti vakariėnė, o dienos metu tik tas, kad tinka greitai perkasti.
Bet pliusas tas, kad galbūt pagaliau išsiukdysiu sveiką įprotį valgyti pusryčius

Dėl ginčo ape chololoves meniu. Na, aš iš tų žmonių, kurie valgo. Tad man labai sunku suprasti (na, aš suprantu, bet aš
valgyti noriu), kad galima maitintis tokias mažais kiekiais, ir tokiu "šaltu" maistu. Nežinau kaip kitoms merginoms, bet aš galiu suvalgyti kokius 4 sumuštinius ir nebūsiu soti. O vat nuo nedidellio dubenėlio troškintų daržovių - būsiu. Maitinantis kiekvienas turi vadovautis savo galva, ir reikia priimti tai, kad kiekvienam individualiai tinka.
CP, labai jau griežta. bet! ir teisi. Ir jos patarimai ir komentarai yra naudingi, tai gera ir patikima informacija.