Įkraunama...
Įkraunama...

Nekultūringi draugai

QUOTE(*Aušrelė* @ 2008 05 03, 14:37)
kai pats žmogus esi kulturingas, tai kaži ar bendrauji labai artimai su toki ukuris nėra kultūringas g.gif  vieną kartą man taip buvo:galvojau kad šis žmogus tikrai padorus, mielas, bet kai prasižiojo , tai  ohmy.gif  gėdos pridarė net baisu schmoll.gif

vengiu tokių schmoll.gif  schmoll.gif

Tikiuosi, čia ne apie mane mega_shok.gif
Atsakyti
Na mano kely kažkaip nepasitaikė (tphu tphu tphu) tokių draugų, kurie būtų nekulturingi ir man gėdo spridarytų labai... Tikiuosi, kad nepasitaikys ir toliau.
Atsakyti
Nepatinka man tokie draugai, su laiku ir "daraugais" nebevadinu, nes kaip ir nebebendrauju unsure.gif
Atsakyti
as ir palaipsniui nustoju bendraut. Nes interesai issiskiria, ir siaip nemalonu buna
Atsakyti
Jau geriau mažiau draugų, negu belekokių, o tie nekultūringi tai jau patampa pažįstamais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 03, 15:46)
Tikiuosi, čia ne apie mane mega_shok.gif

baik tu irnesakyk.gif nebent man nematant toks esi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 05 03, 17:48)
Jau geriau mažiau draugų, negu belekokių, o tie nekultūringi tai jau patampa pažįstamais unsure.gif

drinks_cheers.gif tikrai kad su tokiais draugais betkur nenueisi doh.gif teks raudonuoti 4u.gif
Atsakyti
Nekultūringi žmonės neturi jokių galimybių tapti mano draugais schmoll.gif . Todėl ir galvos sukti ar raudonuoti netenka dėl kažkieno netinkamo elgesio biggrin.gif
Atsakyti
ne tik draugai, yra ir giminėj tokių. O kaip jaučiuos? Nejauku, nesmagu ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 08 26, 17:16)
norėjau paklaust, kaip bendraujate su savo draugais, kurie nekultūringai elgiasi viešoje vietoje. pvz. spjaudosi, garsiai keikiasi, ar šiaip. ar nekreipiate dėmesio į tokį jų elgesį, ar bandote kaip nors "auklėti"?
prieš kurį laiką tampiausi su tokiu vienu kadru, kuris mėgdavo pasakyt kokią tai nesąmonę, o po to pradėt žvengt pats iš savęs, bet tokiu garsu, kad gatvėj, kavinėj, ar autobuse visi tuoj tuoj atsisukdavo pažiūrėt kam čia negera. tai norėdavosi į žemę sulįst.  blush2.gif
dabar turiu vieną tokią draugę, kuri mėgsta būnant viešose vietose blevyzgot intymaus gyvenimo temomis neatsižvelgdama į tai, kad šneka labai garsiai, ir kad aplinkiniai irgi viską girdi. tai kartais jai taip pasakau, o jinai "ai, nu tegu girdi."

Tokių draugų, draugių ir mūsų rate yra, tai mes stengiamės kuo rečiau bendrauti, nes tikrai nemalonu ir pačiam klausyti (tegu savo intymaus gyvenimo smulkmenas pasilieka sau), odar jei ir visi aplinkui girdi, košmaras doh.gif
Atsakyti
Turėjau tokią draugę, smagi, nuoširdi, bet tokia nekultūringa... Kol buvo mokyklos laikų draugė, tai dar dar, kažkaip nieko. Bet suaugus - gėda būti viešoje vietoje, gėda bendrauti, iš viso tapo gėda. Po to kažkaip interesai pasikeitė, poreikiai, atsirado nauji žmonės, naujas gyvenimas. Atitolom. Bet kai atsimenu, kiek teko raudonuoti dėl jos išsišokimų, leksikono ir pan. doh.gif
Atsakyti
Drauges vyras labai nemandagus, pastoviai prie visu keikias, siuntineja zmona ir t.t. Po kiek laiko ir pati drauge supanasejo, tai baiges tuom, kad dabar nelabai bendraujam, paprasciausiai issiskyre keliai. Nu bet to ir reikejo tiketis
Atsakyti