Įkraunama...
Įkraunama...

Nekultūringi draugai

QUOTE(Moonte @ 2011 02 28, 12:50)
Pats nedekingiausias darbas aukleti suaugusi zmogu. Jam galima tik patarti, klausimas, ar jis paklausys to patarimo. Zmones kinta tik tuo met, kai patys to nori, ar priversti gyvenimo kisti, ka koreguoti.

Jus labai teisingai paraset-zmones kinta,jei patys to nori.. O tas norejimas daznai buna itakotas aplinkos,o ne is vidaus. Ta aplinka-tai juk ir mes,draugai. Tarkim-turiu drauga, ir nejaukiai jauciuos del jo elgesio. Tai jei jis mano draugas-jam ne tas pats, kaip as jauciuosi - juk pvz zinau, kad tas draugas megsta arbata,o ne kava-tai ir nesiulau as jam kavos, o tik arbatos.. Jis gi-zino,kad as negerai jauciuos jam keikiantis (rukant salia), tarkim-tai ir nesikeiks (nerukys) jis salia-vien del to,kad na nesvetimi mes vienas kitam, del to ir igalus itaka daryt..
Na o gyvenimas kai privercia-tai cia jau dazniau buna ne draugiskas papleksnojimas, o smugis pagaliu per kupra biggrin.gif

Tik vat viska as cia rasau apie tokia situacija,kada ta draugo nekultura erzina ir nepriimtina.
Man asmeniskai kazkaip tie tokie nelabai kulturingi dalykai, turbut, nekliutu.. Nes kazkaip tie,kurie ten labai jau kazkaip koliojasi ar spjaudaliojasi-ner tarp draugu tokiu,o is draugu lupu kokie tai sodresni posakiai ausies nerezia,nes zinau,jog tas ne is nekulturos,o gal kad svorio posakiui suteikt ar pan..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 28 vasario 2011 - 12:27
Nekultūringi žmonės negali būti mano draugai.
Atsakyti
O aš pati esu nekultūringa, tai greičiau kitiems bus gėda su manim negu man su jais.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 01, 16:13)
Nekultūringi  žmonės negali būti mano draugai.

... antra vertus, ar toks pareiškimas gali nuskambėti iš išties kultūringo žmogaus lūpų? : )
Atsakyti
šalia nekultūringų žmonių jaučiuosi nesmagiai, kažkaip gėda būna man, nors turėtų būti jiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2011 03 01, 19:03)
... antra vertus, ar toks pareiškimas gali nuskambėti iš išties kultūringo žmogaus lūpų? : )

Gali.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 02 28, 11:39)
Pirmiausiai i visuomene zmogus ateina is namu. Jei jo seimoje niekas tos kulturos nediege,tai is kur jam but kokiu tai kulturingu? O su laiku mus formuoja jau ne tik artimiausia aplinka,tevai,bet ir draugai. Ir vat jei tie draugai tokie tikrai kulturingi ir protingi-jie bandytu ta nekulturingaji siek tiek perauklet ir ipust tos kulturos. Tad toms,kurios raso,jog turi nekulturinga drauge ir kraupsta nuo jos-galiu pasakyt,jog dalis kaltes yra ir musu paciu,kad tam draugui nepadedam susivokt. Nes mes visi vieni is kitu mokomes, ir visi vieni kitu deka tobulejam.

drinks_cheers.gif
Aplamai sutinku su daugeliu Vilneros postu.

Jeigu prie taves keikiasi- nelik abejingu, juk taip paprasta paprasyti nesikeikti.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 03, 10:47)
drinks_cheers.gif
Aplamai sutinku su daugeliu Vilneros postu.

Jeigu prie taves keikiasi- nelik abejingu, juk taip paprasta paprasyti nesikeikti.

Ir nuo to kiaulės sulaukti pasiūlymo dingti n-ui , arba smūgio .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 03, 08:57)
Ir nuo to kiaulės sulaukti pasiūlymo dingti n-ui , arba smūgio .

Jeigu tas zmogus visiskas psichopatas- tada nereikia net pradeti, jei tai yra tavo pazistamas ar net draugas, nemanau, kad jis pultu kumsciais.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 03, 11:08)
Jeigu tas zmogus visiskas psichopatas- tada nereikia net pradeti, jei tai yra tavo pazistamas ar net draugas, nemanau, kad jis pultu kumsciais.

Na taip , jūs teisi .
Atsakyti
Visi aplinkiniai zino, kad as nesukeikiu ir nemegstu kai aplink kiti taip elgiasi, tai jeigu kas ir susikeikia, tai greitai atsiprasineja biggrin.gif
O del siaip nemandagaus elgesio, tai is pradziu juokais, paskui rimciau pasakau, kad man tai nepatinka, o jeigu zmogus nera linkes nebesielgti taip, tai as nebendrauju su juo. Kam save varginti tokiais zmonemis ir nejaukiai jaustis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 03 03, 13:23)
Visi aplinkiniai zino, kad as nesukeikiu ir nemegstu kai aplink kiti taip elgiasi, tai jeigu kas ir susikeikia, tai greitai atsiprasineja biggrin.gif

Man regis, kad kultūrą sutapatinti su keiksmažodžių vartojimu arba ne- yra pernelyg paviršutiniška, kadangi, ne visada keiksmažodžių nevartojantis žmogus yra/elgiasi kultūringai, kaip ir keiksmažodis ne visada rodo kultūros stygių.
Bet žinoma, kiekvienas turi teisę į savo kultūros supratimą.
Atsakyti