Įkraunama...
Įkraunama...

Negraži kojų oda

Turiu tokia problemele: nemoku prisiziureti savo vargsiu kojyciu. sad.gif Kadangi Dievulis plaukuotumo nepagailėjo, tai dažnai tenka depiliuoti ar skusti. Bet beda ne tame. Del plaukeliu nuolat atsiranda nedideliu spuogeliu, zaizdeliu, yra randeliu ir nezinau kaip juos isgydyti. sad.gif Gal patartumet kaip priziureti kojytes? Tepu losijonu, bet atrodo, kad reiketu kazko daugiau... blink.gif
Atsakyti
jei koju ir ne tik koju oda labai sauseja, patarciau "spirig exeptial lipolotion" (aisku neteisingai parasiau) vaistinese yra. Man tai jis labai liux. Yra ir kremo, jis riebesnis, labai tinka rankoms. Ir vaikuciams galima naudot. Zodziu, turi gydomuju savybiu.
Atsakyti
spuogeliai gali išnykti eionant į soliariumą, kvarco lempa. Drėkinimas turi būti pastovus, gali kojoms dėti riebias drėkinančias veido kaukes thumbup.gif Nenešiok pėdkelnių sintetinių po kelnėm- elektrinasi ir oda kenčia.
Atsakyti
Ir man sita problema labaai aktuali sad.gif Anksciau skutau, tai taip isasausejo blink.gif kad net blizget pradejo.Dabar jau kokie 4metai tai tikrai,depiliuoju vasku, tai neganato to kad sausa,bet dar ir spuogiuku pilna, randeliu ir siaip visokiu inkstiriuku cry.gif pasiziuriu i kojas ir tikrai zinau kad pavasari,jei ''nepasveiks'' teks vaiksiot su kelnem visada cry.gif Tiesa, bandau tept kas vakara po vonios, kol koju oda dar buna siek tiek dregna, ivairiais riebiais kremais, bet pakolkas tai dar toli grazu.... schmoll.gif
Atsakyti
Gal tada pabandykit depiliojamą kremą? Man irgi kojos sausėja, o to išvengti padeda purškiamas aliejukas iš avono. Aš pati tai depiliuoju vaško juostelėm, tačiau bėrimas praeina jau kitą dieną. Sėkmės.
Atsakyti
Bandziau ir ji verysad.gif bet tada buna kazkas panasaus kaip ir skutant. Daug pastangu, bet kogero sakyciau neverta - labai jau greit ataugs, tada gal jau geriau skust unsure.gif as ranku oda visada kremu depiliuoju 4u.gif
Atsakyti
Gal pilingas kazkiek padetu? O poto butinai padrekinti su kremu. Tai nors nauju problemu maziau atsirastu.
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus 4u.gif , bet nezinau ka daryti su jau esamais randeliais. Gal kokia priemone rekomenduotumete? Man spuogeliai labai letai gyja ir daznai po to dar ir labai negrazus raudoni randeliai lieka cry.gif
Atsakyti
Sia problema as issprendziau nusipirkusi pilinga. Dabar nudepiliavusi kojas (depiliatoriumi) po poros dienu su astria kempine (kai pirkau buvo prideta) pamasazuoju savo kojeles, taip nuvalau ir sausas vietas. Veliau patepu kremu: esu patenkinta Florena kremu po skutimosi. Bandziau is Avon atseit stabdanti plauku augima, bet nervuoja tas lipnumas. As spuogeliu randus likusiu ant veido naiukinu pudrele vaistais "Baneocin". Jau po poros dienu patamsejusios vieteles atrodo kone nepastebimos. Randelius naikinti man buvo patarta naikiniti ir vadinama "badiaga", bet as taip ir neismeginau dar smile.gif
Atsakyti
O kiek tie "Baneocin" kainuoja? Ir cia tikriausiai vaistinese pirkti?
Atsakyti
ir pas mane tokia problemele su kojom... sad.gif tik ne spuogeliai kankina, bet issausejusi oda blauzdu. labai issausejusi. schmoll.gif
Ir as ja tepu tepu kremukais-losjonais, bet kazkaip... cry.gif
O vasara tai dar blogiau - kai idegu, tai visa normaliai idegu, o ta oda ant blauzdu idega mazais gabaliukais, ir atrodo kaip baltas ruozas ant kojos unsure.gif nezinau, ka daryt cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2005 02 17, 19:27)
As spuogeliu randus likusiu ant veido naiukinu pudrele vaistais "Baneocin". Jau po poros dienu patamsejusios vieteles atrodo kone nepastebimos. Randelius naikinti man buvo patarta naikiniti ir vadinama "badiaga", bet as taip ir neismeginau dar  smile.gif

O kokia Baneocin sudetis?
Atsakyti