Įkraunama...
Įkraunama...

Negraži kojų oda

Idomu o kaip veiktu tepaliukas nuo randu g.gif tik kad brangus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vio: 05 kovo 2005 - 23:07
Tie spuogeliai su iauganciais plaukeliais tau jau juodai nervuoja help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 05 23, 09:56)
Tie spuogeliai su iauganciais plaukeliais tau jau juodai nervuoja  help.gif  help.gif

Nu mano kojytės irgi nėra dievo dovana...
DAžniausiai depiliuoju elektrinių rovikliu biggrin.gif IR gan dažnai pilinguoju (paskutiniu metu labiausiai patiko medus su jūros druska) JEi tik nenaudoju pilingo, plaukeliai pradeda įauginėt ir oda darosi šiurkšti... cry.gif Po to tepu kokių nors kremuku kūnui. Paskutiniu metu L'Orealio stangrinančiu normaliai odai. taij thumbup.gif: kojytės tikrai išgražėjo....
Atsakyti
Paskaitinėjau šią temelę, net ramiau ant dūšėlės pasidarė, kad ne mano vienos kojytės tokios problematiškos doh.gif . Po plaukelių šalinimo (ypač su depiliacinėm putom) atsiranda šioj temoj minėtų problemų (įaugusių plaukelių, raudonų spuogelių ir pan. nesąmonių) cry.gif ... Kartą su tom putom esu net "nudeginus" odą - pasidarė l.jautri ir raudona blink.gif (nors laikiau trumpiau nei nurodyta instrukcijoje) g.gif . Tai dabar iš sesės(ji platina) esu nusipirkus Oriflame losijoną, skirtą vaikams "OK" thumb_yello.gif (mano nuomone, priemonės vaikų odai yra švelnesnės) ir juo teplioju savo kojytes thumbup.gif . Jei vakare atsiranda koks raudonas spuogas bash.gif , tai patepliojus losijonu, ryte beveik nelieka šios "grožybės" clap.gif . Tai va smile.gif
Atsakyti
Man tai labai nepatinka skusti... nes kažkaip ne taip gerai jaučiuos. Bis tiek jaučiu tuos plaukelius odos viduje ir kliūna jei man. DAug geriau jaučiuosi išrovus kaip kokius blogiečius...
Atsakyti
kazin, o nera kokio tepaliuko, kuri reiktu tept tiesiai ant spuogelio, kad jis dingtu? doh.gif

Panasiai kaip jaunatviniams suogams- patepi taskiuka butent ant spuogo- ir dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 05 23, 16:48)
kazin, o nera kokio tepaliuko, kuri reiktu tept tiesiai ant spuogelio, kad jis dingtu?  doh.gif

Panasiai kaip jaunatviniams suogams- patepi taskiuka butent ant spuogo- ir dingsta  smile.gif

Nu taij gal ta pati priemonė tiks g.gif
Vis tiek spuogeliai....
Atsakyti
nezinau ar gerai gausis, nes visai naujoke dar cia smile.gif
noreciau suzinoti ka darote, kad koju oda (nuo keliu i virsu)nebutu kaip nupesiotos zasies?o gal cia tik pas mane viena taip? smile.gif cray.gif
Atsakyti
As jau pora savaiteliu grazinu savo kojyciu odele ax.gif siek tiek bukle pagerejo, taigi papasakosiu ir jums: turejau veidui toki kaip sveitikli (jis nuo spuogu ir inkstiru) aisq jis veidui, bet veidui jis netiko tai gulejo nenaudojamas...viena diena sugalvojau kojytes pasveist ir taip kiekvienakart kai maudausi ir rezultatai po truputi gereja. Siaip dar ir ant ranku turejau spuogeliu blush2.gif tai vakar paziurejau ir ju beveik nera thumbup.gif dar nusipirkau medetku aliejaus, dar nezinau ar padeda (dar tik kelios dienos kai turiu) tai pateplioju ant kojyciu ax.gif veliau parasysiu kokie rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
O man kaip ne keista,kai as depiluojuosi kojas su elektriniu depiliatoriu(atleisk man Braun uz tokius zodzius),man oda sudirgsta,kur isrove,palieka tokie raudoni taskeliai.Kaip parselis atrodau.Fe.As ji naudoju,karts nuo karto.
Zinot,kaip as savo kojas dailinu.Kiekviena diena!!!! su Gillette Venus skutimosi peiliukais skutuosi,po to tepu su kremu.Grazi ta mano koju oda be spuogeliu ir randeliu.
Manau labai svarbu,kad geri peiliukai butu,kaip Gillette ir juos reikia nepamirsti keisti.
Atsakyti
na ir man po depiliacijos elektriniu rovikliu lieka tokie mazyciai raudomi taskeliai tose vietose kur buvo plaukas, pasirodo ten kraujas istryksta i virsu ir pasidaro kaip zaizdele maza, kuri po poros dienu nukrenta. na as tai kol dar gudi ziema auginu kaseles blush2.gif o jau kai pavasaris isaus biggrin.gif vel rausiu plaukelius su tuo elektricke, nes skutant labai greit atauga, o po depiliacijos vasku net tik plaukai nuo koju nusirove, bet ir visas idegimas doh.gif (eksperimetas vyko vasara tongue.gif ) o kas liecia koju prieziura tai as beveik visuomet perku duso zele su sveiciamosiomis dalelemis tai nauda ivairiapuse: lygi oda, idega vienodai, svelni, suaktyvina kraujotaka ir pan. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastia @ 2006 02 22, 17:37)
nezinau ar gerai gausis, nes visai naujoke dar cia smile.gif
noreciau suzinoti ka darote, kad koju oda (nuo keliu i virsu)nebutu kaip nupesiotos zasies?o gal cia tik pas mane viena taip? smile.gif cray.gif

as naudoju kuno sveitikli ir oda tikrai pagrazejo bigsmile.gif
Atsakyti