o mano oda pastoviai sausa... nusimaudziusi pasitepu aliejumi, bet po geros valandos vel pastebiu issausejusia oda. kojas skutu kas antra diena, bet del to neturiu jokiu problemu, nei spuogeliai, nei dar kazkas. nezinau, kaip drekinti oda...
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 26, 23:30)
o mano oda pastoviai sausa... nusimaudziusi pasitepu aliejumi, bet po geros valandos vel pastebiu issausejusia oda. kojas skutu kas antra diena, bet del to neturiu jokiu problemu, nei spuogeliai, nei dar kazkas. nezinau, kaip drekinti oda...
Jei reikia drėkinimo geriau rinktis kremą, nes aliejai odą daugiau maitina

Man atrodo, kad siuo atveju labiausiai padetu nuolatinis sveitimas...
Turiu ta pacia problema, po depiliacijos el.epiliatorium pasilieka randeliai (ko pries kokius 5-8 metus nebudavo), tai meginu dabar kuo dazniai nusveist oda, pora kartu per savaite, kartais net kas 2 diena labai svelniai gerai pamuiluota oda pemzike patrinu. Tik, aisku, reikia atsargiai, kad nepersistengtum. Siek tiek padeda

ant manes suveike sie budai: pilingas kavos tirsciais ir... plauku salinimo priemoniu dezinfekavimas po kiekvieno karto (epiliatoriaus galvute ne tik nuplaunu kas karta, bet ir papurskiu spirituku (to nedarydavau...); jei lieka vienas kitas neisrautas plaukelis - pasalinu pincetu, kuris irgi visada dezinfekuojamas pries procedura). Drekinimui dabar tinka visokie kremai, svarbu kazkuo patepti
O buvo ne kazin kas su iaugimais ir spuogeliais...
p.s. pilinguoju kas antra diena, stipriai netrindama
svelniai. Akivaizdus poveiksi pasimate po 2-3 sav.

p.s. pilinguoju kas antra diena, stipriai netrindama

QUOTE(nurse @ 2011 06 06, 12:37)
pradejau nuo 2l vanden per diena, skaiciau kad kai truksta vandens organizme, oda uzdaro poras kad sulaikytu dregme, tuo sukelia plaukeliu iaugima ir visuokius spuogelius
Butinai pasinaudosiu. O tai vargstu su plaukeliu iauginejimu ir nesvarbu kokiu budu salinti plaukai (peiliukai, vaskas ar cukraus pasta).
Papildyta:
Babi, sakykit kur isigijot cukraus pastos? Kokia kaina?
QUOTE(Ramune_lt @ 2012 05 31, 18:01)
Butinai pasinaudosiu. O tai vargstu su plaukeliu iauginejimu ir nesvarbu kokiu budu salinti plaukai (peiliukai, vaskas ar cukraus pasta).
Papildyta:
Papildyta:
Pirkau beautyfly.lt, Acorelle firmos, kainos jau nebepamenu

Kadangi čia jau daugumos kojos aptartos, aš savųjų nebeminėsiu 
turiu problemą ne tik su kojomis, bet ir su užpakaliuku, ta dalimi, ant kurios sėdima. ji nuolat rausva ir dažnai būna spuogelių. esu liesa, todėl dažnai pradeda skaudėti sėdynę ilgai besėdint
ir nuo kelnių būna nemalonu ar pėdkelnių. kremuką mano "apvalumai" mato dažnai
ką šiuo atveju patartumėte?

turiu problemą ne tik su kojomis, bet ir su užpakaliuku, ta dalimi, ant kurios sėdima. ji nuolat rausva ir dažnai būna spuogelių. esu liesa, todėl dažnai pradeda skaudėti sėdynę ilgai besėdint

QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 26, 22:30)
Viena ajurvedos atsove pasakojo, kad su aliejumi reikia teptis pries maudantis. Nes sausa oda yra pasekme, reikia naikinti priezasti. tad jei nusitepsite pries maudantis, oda neisdzius. Ir po maudyniu bus svelni ir neisausejusi. Tikiuosi pravers sis patarimas. Nes musu klaida, kad mes tepames jau po maudyniu...
mano irgi sausa oda, tai as tepu alieju ant slapios odos. man tinka.
kam vis tiek sausa, galima pakeisti i riebesni alieju.
mano megstamiausias sezamu.
kam vis tiek sausa, galima pakeisti i riebesni alieju.
mano megstamiausias sezamu.
Sveiki.Dirbu Uk su lazeriu ir vaskavimu,tai patikekit,indziu kojos tikrai baisios ,jau nekalbant apie plaukuma,o iauginejantys plaukeliai kur po to atsiranda tokie spuogeliai o jos juos spaudineja iki krauju.tai kojos baisios,taip ju tamsi oda o tose vietose dar tamsesne rudais plemais.zodziu lazeris padeda nuo iauganciu plaukeliu ir pagerina odos bukle.Dar kai kurios po lazerio proceduru darosi kojoms mikrodermabrazija kad kazkiek nuslifuoti ta oda,taip pat neblogas yra SkinDoctor kompanijos kremas mazinantis plaukeliu augima,tik jis kiek brangokas.Jei oda jautri,atsiranda spuogeliai tiek nuo skutimo tiek nuo vaskavimo.Tada geriau tiesiog naudoti plaukeliu salinimo krema,jis labiau tiks jautriai odai,taciau ne visada pasalina stipresnius plaukelius.Na kaip sakant kiekvienam savaip.Labai as cia issipleciau tiesiog norejau pasakyti savo minty gal kazkam pades.