Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

QUOTE(ilutis @ 2008 10 25, 21:30)
Gal kas zino kada vyksta menines gimnastikos uzsiemimai Puskino vid. m-kloje? Kaip ten patekti?

Kad Vilniuj tokios mokyklos nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2008 10 30, 22:30)
Kad Vilniuj tokios mokyklos nera g.gif

Na, laba diena, kaip tai nėra? blink.gif Tai kur tada aš 12 m mokiausi?
Puškino vidurinė mokykla - Gabijos 8, Pašilaičiuose. Anksčiau ji buvo 60-oji vidurinė. Tel. 2474213
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2008 10 31, 12:07)
Na, laba diena, kaip tai nėra?  blink.gif Tai kur tada aš 12 m mokiausi?
Puškino vidurinė mokykla - Gabijos 8, Pašilaičiuose. Anksčiau ji buvo 60-oji vidurinė. Tel. 2474213

nu atsiprasau, kazkaip as tokios negirdejau blush2.gif bet man atrodo, kad ji ir dabar 60-oji vidurine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 31 spalio 2008 - 15:55
Sveikos gimnasciu mamytes:)
Turiu labai skubu reikaliuka! Mano dukra lanko gimnastika ir vakar suzinojau, kad reikia nupirkti kazkoki pagaliuka su kaspinu (na, gal ir yra tikslus to irankio pavadinimas, bet as nezinau blush2.gif ). Gal jau kas nors ieskojote??? Gal kur Vilniuje matete???
Atsakykit prasau 4u.gif
Lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2008 10 31, 16:52)
nu atsiprasau, kazkaip as tokios negirdejau blush2.gif bet man atrodo, kad ji ir dabar 60-oji vidurine g.gif

Ne, dabar ji vadinasi A.Puškino vidurinė mokykla.
Papildyta:
QUOTE(Koce @ 2008 11 06, 10:32)
Sveikos gimnasciu mamytes:)
Turiu labai skubu reikaliuka! Mano dukra lanko gimnastika ir vakar suzinojau, kad reikia nupirkti kazkoki pagaliuka su kaspinu (na, gal ir yra tikslus to irankio pavadinimas, bet as nezinau blush2.gif ). Gal jau kas nors ieskojote??? Gal kur Vilniuje matete???
Atsakykit prasau 4u.gif
Lauksiu biggrin.gif

Labas, na kur pirkti tokį pagaliuką aš nežinau blush2.gif Bet kaip suprantu, čia meninei gimnastikai reikia. Gal galėtum parašyti, kur lankot ir nuo kokio amžiaus pradėjot?
4u.gif
Atsakyti
Labas, na kur pirkti tokį pagaliuką aš nežinau blush2.gif Bet kaip suprantu, čia meninei gimnastikai reikia. Gal galėtum parašyti, kur lankot ir nuo kokio amžiaus pradėjot?
4u.gif
[/quote]

Lankom A.Kulviecio mokykloje, Fabijoniskese.
Pradejom tik dabar, kai nuejom i pirma klase t.y. nuo sesiu metu...
Bet, manyciau, galima atvesti ir mazesnes mergytes g.gif
Atsakyti
gal galetumet pasidalinti info kaip jum sekasi sportuoti?kaip trenere?kokia kaina kiek kartu uzsieminmai vyksta?aciu
Atsakyti
QUOTE(vinca @ 2008 11 09, 19:31)
gal galetumet pasidalinti info kaip jum sekasi sportuoti?kaip trenere?kokia kaina kiek kartu uzsieminmai vyksta?aciu

Kai nuvedziau i pirma treniruore, net negalejau pagalvoti, kad vaikas taip uzsikabliuos:). Nes jau antrus metus lanko sokius ir ta gimnastika maniau bus tik siaip - padukimas. Bet va kiekviena vakara namie, niekieno neverciama - lankstosi, tamposi. I treniruotes lekia kaip i svente!
Trenere jau solidaus amziaus, bet ne pagal metus energinga! Tikrai sugeba kiekviena motyvuoti ir skatinti. Per uzsiemimus, kiekviena mergaite pamasazuoja, palanksto... Treniruotes vyksta 2k per savaite (trunka kazkur 1.5val), kainuoja 60lt per menesi.
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2008 11 10, 10:14)
Kai nuvedziau i pirma treniruore, net negalejau pagalvoti, kad vaikas taip uzsikabliuos:). Nes jau antrus metus lanko sokius ir ta gimnastika maniau bus tik siaip - padukimas. Bet va kiekviena vakara namie, niekieno neverciama - lankstosi, tamposi. I treniruotes lekia kaip i svente!
Trenere jau solidaus amziaus, bet ne pagal metus energinga! Tikrai sugeba kiekviena motyvuoti ir skatinti. Per uzsiemimus, kiekviena mergaite pamasazuoja, palanksto... Treniruotes vyksta 2k per savaite (trunka kazkur 1.5val), kainuoja 60lt per menesi.

Beje, vakar kalbejau su trenere ir suzinojau, kad renkama dar viena grupe mergaiciu norinciu lankyti menine gimnastika. Tad, kas tikrai domisi, paskubekite kreiptis!
Sviesuole Marsalkiene, tel.:861127979
A. Kulviecio mokykloje ji buna treciadieni ir penktadieni 16.30-18.30, mazojoje sporto saleje.
Atsakyti
sveikos mamytes mes taip pat savo vyresnele kuriai dabar 5 nuo rudes leidom i sportine gimnastika naugarduko g-je esam labai patenkinti bet man nirisi i menine gal kas zino kur netoli naujininku ar stoties rajono yra galimybe lankyti menine gimnastika ir kur ruostu cempionatams? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kikte @ 2008 11 17, 16:15)
sveikos mamytes mes taip pat savo vyresnele kuriai dabar 5 nuo rudes leidom i sportine gimnastika naugarduko g-je esam labai patenkinti bet man nirisi i menine gal kas zino kur netoli naujininku ar stoties rajono yra galimybe lankyti menine gimnastika ir kur ruostu cempionatams? thumbup.gif

Paklauskit mokykloj, jums suteiks visa jums norima informacija smile.gif
Atsakyti
Gal zinote ar vyksta menines gimnastikos uzsiemimai Antakalnio Daukšos mokykloje?
Atsakyti