Mergaites tai tokiame amžiuje į sportinę tikrai priima, manau, kad ir berniuką priimtų, nes jiems ten vaikų trūksta (dėl to ir mokesčiai mažesni nei kitur). Mano dukrytė pradėjo lankyti kai jai dar 4 nesukako ir nebuvo ten pati mažiausia. Deja, vieną vakarą atėjau į salę ir pamačiau savo mylimą dukrytę ant grindų veidu žemyn gulinčią ir kraujuojančią, o trenerė net greitosios neiškvietė. Na, ačiū Dievui, nieko labai rimto ten nebuvo, šiek tiek trenkėsi galva, tik oda buvo pažeista, pats į Santariškių ligoninę nuvežiau, susiuvo ir namo paleido, tačiau nusprendžiau kad daugiau sportinės gimnastikos nebelankysime. Šiaip užtenka į trenerius pažiūrėti - viena šlubuoja, kitam iš nugaros kaulai styra.
Dabar dukra lanko meninę gimnastiką, o sūnų į karatę užrašiau - berniukui pats tas, dabar jam šeši, jau oranžinį diržą gavo, vaikšto laimingas.
QUOTE(Basha @ 2008 11 06, 14:12)
Ne, dabar ji vadinasi A.Puškino vidurinė mokykla.
Papildyta:
Labas, na kur pirkti tokį pagaliuką aš nežinau
Bet kaip suprantu, čia meninei gimnastikai reikia. Gal galėtum parašyti, kur lankot ir nuo kokio amžiaus pradėjot?

Papildyta:
Labas, na kur pirkti tokį pagaliuką aš nežinau

Sveiki, ta pakaliuka reikia tiesiog nusipirkti zveju parduotuveje tai meskeres virsutine dalis be to reikia sujungimo vienas galas uzsikabins uz kotelio kitas prie kaspino tik va nepamenu kokio ilgio kaspinas turi buti atrodo 7-8m. kaspinas jei baltas ji galima ivairiaiom spalvom padazyti atrodo sukant ore nerealiai, aisku reiktu derinti prie kostiumelio. Kaspino kotelio gala kur bus ranka laikoma reiktu apsukti izoliacija tada mergaite nepritrins ranku mozoliais. Pats kaspinas toje vietoje kur jungiasi su koteliu turi buti trikampio formos ir storas siulas arba virvele prisiuta kad gautusi kilpele tada jungiasi prie sujungimo detales.

labas visoms

i gimnastikos mokykla maziukus priima ne delto, kad jiems vaiku truksta (man kaip tik atrodo, kad grupes gerokai per dideles) , bet todel kad is vyresnio amziaus pvz kokio 10 mecio jau profesionalus gimnastas nesigaus. reikia, kad pradetu sportuoti iki kokiu 6 metu...
O 3 metu mergyte galima jau leisti i menine gimnastika?jei taip, kur vilniuje galima rasti?
reikia klausti konkretaus trenerio ar ims. 3 metu vaikams (kaip ir daliai 4-meciu) dar labai sunku susikaupti ir daryti tai, ka sako trenere. dazniausiai tokie maziukai laksto po sale, dar ka nori, tik nesportuoja. ir sitokiu treniruociu naudos mazai buna...
QUOTE(greja @ 2006 06 29, 15:39)
apie 17 val prasideda
Labutes,
paaiškinkite man, kaip nuvežti vaiką 17 val į užsiėmimą, kai darbą baigiu tik 17 val.

QUOTE(Acne @ 2009 04 07, 08:09)
Labutes,
paaiškinkite man, kaip nuvežti vaiką 17 val į užsiėmimą, kai darbą baigiu tik 17 val.
Juolab, kad dar tektų minti iki namų pasiimti vaiką ir atgal - viso ~20 km 

kaip pastebejau kai kuriuos vaikus padeda nuvesti seneliai, arba tevams darbo laikas anksciau baigiasi... bet kuriuo atveju ir nuo 17 val netruksta norinciu. as taip pat noreciau savaji vezioti nuo 17 , o dar geriau nuo 16, bet neturiu tokiu galimybiu. bet vaikai greit auga, kokiu 8 metu gal jau ir pats gales nuvaziuoti... sunku dabar pasakyti, matysim...
Sveikos,man taip pat si tema prie sirdies
kai dukra buvo 5m pastebejau,kad labai megsta karstytis,tampytis ir pan tad subrendau ir nuo pirmos klases nuvedziau i menine gimnastika ( Dauksos m-kloj ) ir ka,buvo jau kiek per velu...su lankstumu ne kas,bet po truputi issitampe ir atlanke 2m.Nuo pat pradziu maciau,kad aukstu pasiekimu nebus,bet pliusu bus
visu pirma sustiprejo visas kunas,issitiese,savo laikysena visus stebino,visada pasitempusi,galva pakelta,o per fizini iki siol visus lenkia ir as tuom labai dziaugiuosi ir truputi gailiuosi,kad pasidaviau 3-ioje kl ir leidau nebelankyti (dar kalta ir 2 pamaina m-kloj
)