Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

QUOTE(Staigmena @ 2012 11 17, 16:04)
ne mano dukra lanko sportine wink.gif

Įdomu, ar Šurpikas dar dirba? Kiek pamenu, jis buvo didžiausias entuziastas, organizuojant visokias varžybas ir renginius. Visada buvo organizuojamas šventinis kalėdinis pasirodymas visos mokyklos mastu. Vietoje medalių - kalėdinės dovanos. Pats persirengdavo Seneliu šalčiu ir dalindavo maišelius. Suprantama, dovanas gaudavo visi, o ne tik laimėtojai.
Daugumai mažylių tai buvo pirmos varžybos. Pirma proga palyginti savo jėgas su kitų trenerių auklėtiniais. (O kai kuriems - vienintelė proga ne tik parodyti ką išmoko, bet ir "laimėti" kažkokį apdovanojimą).
Gera tradicija. Taip žymiai smagiau, nei kai panašius renginius savo auklėtiniams kiekviena trenerė daro atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ed@: 17 lapkričio 2012 - 16:48
Dėl Šurpiko nežinau...
mano dukra visuomet kaledinėse varžybose dalyvaudavo. Mergytės visos gaudavo po dovanėlę iš senelio šalčio. padėkos raštus, medalius tik trys pirmos vietos. o va pavasarį kai dalyvavo varžybose Vilniaus miesto užėmė 2 vietą ir negavo jokio medalio tik raštą... jai taip liūdna buvo ...
Atsakyti
Meriginos, kazkada skundetes, kad nera pirkti gimnastuku (body) treniruotems. Turiu du superinius naujus 114-121 ugiui, pirkau Decathlon'e saviskei, bet mazi. Kadangi cia ne skelbimu lenta, placiau rasyti kaip ir negaliu, tad imeskit i az E-maila, atsiusiu kam idomu. Tikrai labai fainuciai, pirksiu didesnius tokius pacius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almera: 19 lapkričio 2012 - 06:36
[
labas smile.gif nezinau ar cia yra parasyta apie gimnastikos kluba "skrydis" (visoriu g.), nes neskaiciau viso forumo . taj noreciau pasakyt , kad klubas tikrai LABAI GERAS IR VERTAS TEVU DEMESIO smile.gif mano vaikas lanko si kluba nuo pat klubo atydarymo ... patinka treneriu darbas ir sales busena ( priziureta , tvarkinga,nauja sale ) taj kad jei kam reikia issamios informacijos , klauskyt , gal ir galeciau padet )
Atsakyti
QUOTE(goldenblood @ 2012 12 08, 21:47)
[
labas smile.gif nezinau ar cia yra parasyta apie gimnastikos kluba "skrydis" (visoriu g.), nes neskaiciau viso forumo . taj noreciau pasakyt , kad klubas tikrai LABAI GERAS IR VERTAS  TEVU DEMESIO smile.gif mano vaikas lanko  si kluba nuo pat klubo atydarymo ... patinka treneriu darbas ir sales busena ( priziureta , tvarkinga,nauja sale ) taj kad jei kam reikia issamios informacijos , klauskyt , gal ir galeciau padet )

Bet ten tik sportine gimnastika nepaminejot 4u.gif
Atsakyti
Skrydis turbut vienintelis vilniuje ir priima mazesnius vaikus (nuo 3metu), nes gimnastikos mokykla priima nuo 5 metu. Domejausi ir as klubu skrydis, bet atbaide vazinejimas praktiskai uz miesto. Gal kas dar zino kokiu vietu, kur vyksta gimnastika 3-4 metu vaikams? (domina sportine).
Atsakyti
Atvežė mums Chacott pusiautapkutes meninei gimnastikai M dydžio, o mums jos per plačios.
Pagal išmatavimus radau kad tiktų 38-9 dydžio pėdai. Reik aišku matuoti, nes gali tikti ir platesnei mažesnio dydžio pėdai.
Mano mergaitės pėda siaura, avalynės dydis 34-35, iš pradžių norėjau siaurinti, bet paskui pamaniau kad galiu sugadinti tapkutes. Dėl dydžių realiai pasidomėjau tik kai jau gavom.
Tokios
http://www.sporta.co...ts/10/goods/17/

norėčiau 80lt

Vilnius, nesiunčiu, į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 10 sausio 2013 - 11:05
Sweiki, mano mazei 2,5 metu, vis kilnoja ir kilnoja savo kojas, vartaliojasi, tai galvoju gal i gimnastika leist... gal galite ka nors rekomenduoti netoli pasilaiciu, buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2013 02 17, 22:33)
Sweiki, mano mazei 2,5 metu, vis kilnoja ir kilnoja savo kojas, vartaliojasi, tai galvoju gal i gimnastika leist... gal galite ka nors rekomenduoti netoli pasilaiciu,  buciau labai dekinga

Sveiki, tokio amžiaus , bent jau meninėje gimnastikoje nepriima nieks, tik nuo 4 metukų kažkur 4u.gif
Atsakyti
siulyciau verciau i kazkokius sokius leisti, kuriuose ritmikos moko, arba visoriu g. i sportine gimnastika, ten lyg nuo 3 metu priima
Atsakyti
visoriu g i sportine gimnastika priima nuo 3ju metu.

Lai vaikas ir vartaliojasi namie, mazas gi dar ax.gif
Atsakyti
Bonifacija, kalbinau savo merga, kad su taviske eitu pasisveikint, bet neisdriso, paskui isejot jau, matyt smile.gif O gal savo berniukui koki bureli radot?
Atsakyti