Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

QUOTE(Onora @ 2013 02 18, 11:39)
Bonifacija, kalbinau savo merga, kad su taviske eitu pasisveikint, bet neisdriso, paskui isejot jau, matyt smile.gif O gal savo berniukui koki bureli radot?

per varzybas gal? I sedejo su trenere?

brolis lanko sportine gimnastika visoriu g. Gerai jam sekasi, ne kiek neatsilieka nuo kitu vaiku, kurie rugseji pradejo. smile.gif
Atsakyti
balkone sedejom irgi kartu su pupa smile.gif ne prie treneres.

kaip smagu del brolio! as su viena vos speju, tai musu brolis be bureliu, gaila, kad taip toli Visoriai, o i Zirmunu baseina neima ikimokykliniu vaiku...
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 02 18, 13:17)
balkone sedejom irgi kartu su pupa smile.gif ne prie treneres.

kaip smagu del brolio! as su viena vos speju, tai musu brolis be bureliu, gaila, kad taip toli Visoriai, o i Zirmunu baseina neima ikimokykliniu vaiku...

tai mum dabar gimnastika kasdien lotuliukas.gif jau greit ir as turbut pradesiu, nes kur bepaziuresi, visur gimnastika lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki:) Šioje temoje esu visiška naujokė .. todėl b ūsiu dėkinga už patarimus. mano dukrytę 3,5 metukų norėčiau leisti į gimnastiką. Kur patartumėt pradėti eiti ir ar visose mokyklose yra grupės renkamos nuo rugsėjo, ar yra viduryje metų kur galim pradėti smile.gif Labai ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
as tikriausiai nuo rudens bandyciau, bet manau, kad ir metu viduryje beveik visur priimtu, bet pagalvokite, ar verta smile.gif O del vietos tai sunku pasakyti, nes ne visi yra pasiryze vezioti per puse miesto.
Atsakyti
QUOTE(princess00 @ 2013 03 05, 10:56)
Sveiki:) Šioje temoje esu visiška naujokė .. todėl b ūsiu dėkinga už patarimus. mano dukrytę 3,5 metukų norėčiau leisti į gimnastiką. Kur patartumėt pradėti eiti ir ar visose mokyklose yra grupės renkamos nuo rugsėjo, ar yra viduryje metų kur galim pradėti smile.gif Labai ačiū už atsakymus smile.gif

priklauso nuo miesto. I menine zinau, kad Klaipedoj ir Kaune priima tokio amziaus. Vilniuje tik Skrydis, sportines gimnastikos klubas, priima.
Atsakyti
Nežinau ar rašyt, bet.. iš skrydžio mes išėjom.
Šiaip viskas super, labai patiko. Bet.. vaikas sirgo ir sirgo ir sirgo... Trūko kantrybė, nutraukėm gimnastiką - baigės visos ligos. Nežinau, gal sutapimas.
Bet aš taip pasvarsčiau pati sau.. Patalpos ten visąlaik nėra šildomos, tik prieš treniruotę kažkiek laiko įjungiamas šildymas el prietaisais. Oras sušyla greitai, bet grindys, čiužiniai - ne. Apačioj nešildomos patalpos, grindys tiesiog peršalusios turėtų būt. Vaiko kojos sušalusios būdavo ir su čežkėm sportuojant. O kas darosi sušilusiam atsigulus ant tokių grindų pačios įsivaizduojat doh.gif Tai kosėjo ir kosėjo doh.gif
Tokia mūsų patirtis. Labai norėčiau toliau ten leisti, bet negaliu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2013 03 06, 17:20)
Nežinau ar rašyt, bet.. iš skrydžio mes išėjom.

Daug kur sportuoti salta, tik vieniems tai atsiliepia- kitiems ne, gaila, kad negalejot lankyti 4u.gif
Atsakyti
visur salta. Kiek dukra sportuoja, tai gal tik VRM antram aukste silciau, o va kai treneruotes mokyklose, tai silumos aisku truksta. Kaip Onora ir sako, vieniem atsiliepia, kitiem ne. Sunus lanko Skrydi, tikrai grizta nesusales, viskas gerai buna.

Daugiau tokiam amziuj Vilniuj niekur ir ner. Sporto mokykloj nuo 5metu. Menine jei geri duomenys ir vaikas pats nores, tai nuo 4 galima isiprashyt.
Atsakyti
kiek girdejau lazdynuose yra vaiku klubas kazkoks, ten gimnastika yra, berots nuo 6 m:) gera mokytoja, gerus pagrindus duoda ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GitanaDainius: 06 kovo 2013 - 21:16
Ten toks kaip dienos centras, jei apie ta pati galvoju ir uzsiemimai trumpuciai, o nuo 6 metu tik pagrindai, tai veloka, jei nores dar ten palankius rimciau sportuoti
Atsakyti
dar Aleksejus su maziukais sportuoja. Ten ne gimnastika, bet sportas vadinasi, tai geras pasiruosimas bet kuriam sportui ateity. Bet pas ji eiles, metu vidury manau butu sunku patekt.

http://118.lt/imones...vinimas/8291240
Atsakyti