Įkraunama...
Įkraunama...

Marta

Gražus vardas moteriai...mergytei kiek švelnumo trūksta...iš esmės neblogai thumbup.gif
Atsakyti
schmoll.gif nebent pagyvenusiai moteriskaitei, tokiai ukiskai biggrin.gif
Atsakyti
ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 08 28, 12:16)
man MORTA išvis baisus vardas  verysad.gif

O man AINIUS, nu kažkokia nesąmonė. Nors imk ir vadink diedu, protėviu ar senoliu. Nieko čia nepakeisi, kam Morta ar Uršulė neskamba, kam - Ainius...
Papildyta:
QUOTE(jhomka @ 2010 01 20, 00:07)
Norėjau rašyt gal geriau Martina, bet va čia ką tik perskaičiau, kad Martos mažybiniai vardai gali būti Martulė, Martutė wub.gif Ir labai gražiai nuskambėjo. UŽ 4u.gif

O jei pavadinsi Morta, tai mažybiniai vardai gali būti Mortelė, Mortulė. Jei turit jumoro jausmą - Morčiukas, Mortukas, Mortulka...
Atsakyti
QUOTE(Sigučiux @ 2010 02 12, 12:30)
O man AINIUS, nu kažkokia nesąmonė. Nors imk ir vadink diedu, protėviu ar senoliu. Nieko čia nepakeisi, kam Morta ar Uršulė neskamba, kam - Ainius...
Papildyta:

Šioje temoje lyg niekas ir neklausia, AR PATINKA mano vaikų vardai.... g.gif
Bet žinoma -yra grupė žmonių, savo mentalitetą gali parodyt tik žeminant kitus. Sėkmės - linkiu, kad tavo vaikai iš mamos nepaveldėtų tokio negražaus bruožo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 12 vasario 2010 - 13:50
Man nepatinka schmoll.gif
Nemaciau kad butu pasasyta issakyti nuomone tik tiem kuriem sis vardas patinka.Tikiuosi del to kad man nepatinka, neaptarinesit mano vaiko vardo g.gif
Atsakyti
Pakelsiu temute i virsu ax.gif Kaip tik laukiames antros dukreles ir galvojam apie varda Marta. Nu man labai grazu, nes trumpas, lengvai tariasi, grazi reiksme ir nera labai daznas smile.gif Pirmoji dukrele Elze, tad antro varduko norime trumpo rolleyes.gif
Atsakyti
Pazistu nemazai Martu, visos tokios pasikelusios g.gif marta man primena labai varda Morta rolleyes.gif
Atsakyti
grazus vardelis ax.gif
Atsakyti
Visai nieko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 25 balandžio 2011 - 22:14
pazystu viena martute,
labai grazi mergyte, tai ir vardas labai mielas smile.gif
Atsakyti
labai grazus vardas.
Atsakyti