ne

QUOTE(Arvena @ 2009 08 28, 12:16)
O man AINIUS, nu kažkokia nesąmonė. Nors imk ir vadink diedu, protėviu ar senoliu. Nieko čia nepakeisi, kam Morta ar Uršulė neskamba, kam - Ainius...
Papildyta:
QUOTE(jhomka @ 2010 01 20, 00:07)
Norėjau rašyt gal geriau Martina, bet va čia ką tik perskaičiau, kad Martos mažybiniai vardai gali būti Martulė, Martutė
Ir labai gražiai nuskambėjo. UŽ 

O jei pavadinsi Morta, tai mažybiniai vardai gali būti Mortelė, Mortulė. Jei turit jumoro jausmą - Morčiukas, Mortukas, Mortulka...
QUOTE(Sigučiux @ 2010 02 12, 12:30)
O man AINIUS, nu kažkokia nesąmonė. Nors imk ir vadink diedu, protėviu ar senoliu. Nieko čia nepakeisi, kam Morta ar Uršulė neskamba, kam - Ainius...
Papildyta:
Papildyta:
Šioje temoje lyg niekas ir neklausia, AR PATINKA mano vaikų vardai....

Bet žinoma -yra grupė žmonių, savo mentalitetą gali parodyt tik žeminant kitus. Sėkmės - linkiu, kad tavo vaikai iš mamos nepaveldėtų tokio negražaus bruožo....
Man nepatinka
Nemaciau kad butu pasasyta issakyti nuomone tik tiem kuriem sis vardas patinka.Tikiuosi del to kad man nepatinka, neaptarinesit mano vaiko vardo

Nemaciau kad butu pasasyta issakyti nuomone tik tiem kuriem sis vardas patinka.Tikiuosi del to kad man nepatinka, neaptarinesit mano vaiko vardo

Pakelsiu temute i virsu
Kaip tik laukiames antros dukreles ir galvojam apie varda Marta. Nu man labai grazu, nes trumpas, lengvai tariasi, grazi reiksme ir nera labai daznas
Pirmoji dukrele Elze, tad antro varduko norime trumpo

Pazistu nemazai Martu, visos tokios pasikelusios
marta man primena labai varda Morta

grazus vardelis

Visai nieko

pazystu viena martute,
labai grazi mergyte, tai ir vardas labai mielas
labai grazi mergyte, tai ir vardas labai mielas

labai grazus vardas.