man tas vardas primena vaikyste ir karve vardu Marta
kai yra kokios asociacijos su vardu, tai jis gali buti labai grazus arba atvirksciai

Mūsų Marta, pati švelniausia , linksmiausia ir visada besišypsanti Martutė
Labai gražus, rimtas ir senas vardas
O karvę galima pavadint kaip nori , nors ir Renata, bet tas vardas nuo to netaps gyvulių vardu, tik karvė bus su žmogaus vardu ir tiek

Labai gražus, rimtas ir senas vardas

O karvę galima pavadint kaip nori , nors ir Renata, bet tas vardas nuo to netaps gyvulių vardu, tik karvė bus su žmogaus vardu ir tiek

Man šia vardas super (ypač dėl to, kad vaikutis kovo mėnesį gims), tačiau žadamas sūnus... Teks galvot kažką kita

Marta negražus
, žydiškas toks.
O Morta labai gražus

O Morta labai gražus

Mes dukryte pavadinom Marta. Norejosi trumpo, skambaus, nedazno vardo, kad uzsienyje butu istariamas ir priimtinas. Girdejau ivairiu nuomoniu apie si varda. Mano virsininke buvo pasibaisejus, sake negrazesnio vardo tikriausiai negalima sugalvoti. Bet veliau susigyveno su vardu ir dabar sako, kad mano dukrytei kitoks vardas ir netiktu
Tiesiog reikia, kad tevam patiktu vardas, o kitiems jeigu ir nepatinka, veliau apsipras. Visiems neitiksi

Labai grazus vardas
Pazystu lenkaite tokiu vardu,bet manau ir lietuvaitei puikiai tiktu. O Morta kaip "morda",man negrazu

Visai nieko. bet as tikriausiai rinkciausi Morta.... malonesnis ausiai.
Marta man gražu, Morta nelabai

man pats gražiaus vardas mergaitei- Marta. nerealus. bet dukrytei jo nedejau, nes buvau skaiciusi knyga "MARTA". labai liudna knyga su bloga pabaiga Martai. tiek ji užsikodavo pasamonėje. o vardas-lenkiškas.
O Morta- labai lietuviškas, gražus, senovinis, man jis toks - kitoks...
O Morta- labai lietuviškas, gražus, senovinis, man jis toks - kitoks...