Įkraunama...
Įkraunama...

Marta

Puikus vardas thumbup.gif
Atsakyti
man tas vardas primena vaikyste ir karve vardu Marta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai yra kokios asociacijos su vardu, tai jis gali buti labai grazus arba atvirksciai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų Marta, pati švelniausia , linksmiausia ir visada besišypsanti Martutė wub.gif

Labai gražus, rimtas ir senas vardas 4u.gif

O karvę galima pavadint kaip nori , nors ir Renata, bet tas vardas nuo to netaps gyvulių vardu, tik karvė bus su žmogaus vardu ir tiek smile.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas.
Atsakyti
Man šia vardas super (ypač dėl to, kad vaikutis kovo mėnesį gims), tačiau žadamas sūnus... Teks galvot kažką kita smile.gif
Atsakyti
Marta negražus schmoll.gif , žydiškas toks. g.gif
O Morta labai gražus 4u.gif
Atsakyti
Man gražus bigsmile.gif
Atsakyti
Mes dukryte pavadinom Marta. Norejosi trumpo, skambaus, nedazno vardo, kad uzsienyje butu istariamas ir priimtinas. Girdejau ivairiu nuomoniu apie si varda. Mano virsininke buvo pasibaisejus, sake negrazesnio vardo tikriausiai negalima sugalvoti. Bet veliau susigyveno su vardu ir dabar sako, kad mano dukrytei kitoks vardas ir netiktu biggrin.gif Tiesiog reikia, kad tevam patiktu vardas, o kitiems jeigu ir nepatinka, veliau apsipras. Visiems neitiksi smile.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas wub.gif Pazystu lenkaite tokiu vardu,bet manau ir lietuvaitei puikiai tiktu. O Morta kaip "morda",man negrazu schmoll.gif
Atsakyti
Visai nieko. bet as tikriausiai rinkciausi Morta.... malonesnis ausiai.
Atsakyti
Marta man gražu, Morta nelabai g.gif
Atsakyti
man pats gražiaus vardas mergaitei- Marta. nerealus. bet dukrytei jo nedejau, nes buvau skaiciusi knyga "MARTA". labai liudna knyga su bloga pabaiga Martai. tiek ji užsikodavo pasamonėje. o vardas-lenkiškas.
O Morta- labai lietuviškas, gražus, senovinis, man jis toks - kitoks...
Atsakyti