Įkraunama...
Įkraunama...

Marta

Man negražus visiškai šis vardas. Reikmšės nežinau,bet ir nedomina,kadangi vien pats skambesys negražus,asocijuojasi su tokia nemalonia moteriške Morta. Ir šiaip vos ne kaip "morka" gaunasi. Na nežinau,skonio reikalas čia, gal kitiems gražus šis vardas, aš nieko prieš neturiu,bet aš tik karvutei tokį vardą duoti galėčiau.smile.gif
Atsakyti
nelabai g.gif
Atsakyti
man grazus Marta, Martyna...
Atsakyti
lietuviškai Morta.
man nepatinka, kai lietuviai ima kitų kalbų atitikmenis: Morta - Marta, Ona - Ana, Adomas - Adamas, Dovydas - Deividas ir pns. nebent esate slavė ar emigrantė smile.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas, smile.gif nes mūsų mažoji Marta. Aišku dabar Martutė, Martulė, o brolis vadina Marčiuke. mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2012 06 18, 22:54)
man pats gražiaus vardas mergaitei- Marta. nerealus. bet  dukrytei jo nedejau, nes  buvau skaiciusi knyga "MARTA". labai liudna  knyga su bloga pabaiga Martai. tiek ji  užsikodavo pasamonėje. o vardas-lenkiškas.
O Morta- labai lietuviškas,  gražus, senovinis, man jis toks - kitoks...

Reikėjo paieškoti kitos knygos, kur Martai viskas baigiasi gerai tongue.gif

Marta - ne tik lenkiška šio vardo forma: http://en.wikipedia....ta_(given_name)
Atsakyti
toks labai lenkiskas,aisku,jei esat lenkai,tai gal visai nieko:)?taciau man nelabai grazus,nes man mociutiskas truputi...
Atsakyti
fainas smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pažinojau vieną Martą, ko gero jos dėka man vien tik teigiamos asociacijos su šiuo vardu
Atsakyti
Man labai grazus, ir priesingai, nei kitiems Morta man skamba daug grubiau
Atsakyti
grazus 4u.gif man asociacija su Martha Stewart ishkart lotuliukas.gif
Atsakyti