QUOTE(mistikaa @ 2009 02 17, 17:29)
Nu negaliu neikist savo trigrasio
va praeita savaite sirgau pusleline, siaip ji visa gyvenima kamuoja kart nuo karto-tai negydoma isvis niekuom (na dantu pasta pamaliavojant spuoga) nu tris dienas slapiuoja (maximum), po to dziusta ir po savaites nu nei zymeles, o pasitepliojant kad ir Acic tepaliuku, kuris bent seniau kainuodavo iki 10 Lt, nu tai isvis poros dienu reikalas ir nereikalingos tokios brangios lempos, neturiu as pries jas nieko blogo, bet sakau, kad gydymas pazystamiems nepadejo anei per lasa, nes buvo pas daktarus pries ir po lempos, padaryti visi med. tyrimai, nu tai kokiu dar irodymu reik as nezinau...o gydesi saziningai

na mano draugei uztenka ir spiritu pavalyt ta puslele ir jai praeina, bet man ji niekada taip greit nepraeina, jei tik atsiradus puslelei nebudavo galimybes uztept acic'o tai dienos begy ji man taip isplisdavo, sutindavo visa lupa, veliau siekdavo ir smakra. su tepaliuku tepant ji aprimdavo, bet kad visai nebekiltu niekada taip nebudavo visvien kildavo tris dienas ir po to uzsidedavo sasas. ir kol jis nukrenta praeina 2sav. po viso to dar lieka randelis

o lempa mano issigelbejimas.