Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

QUOTE(mistikaa @ 2009 02 17, 17:29)
Nu negaliu neikist savo trigrasio ax.gif va praeita savaite sirgau pusleline, siaip ji visa gyvenima kamuoja kart nuo karto-tai negydoma isvis niekuom (na dantu pasta pamaliavojant spuoga) nu tris dienas slapiuoja (maximum), po to dziusta ir po savaites nu nei zymeles, o pasitepliojant kad ir Acic tepaliuku, kuris bent seniau kainuodavo iki 10 Lt, nu tai isvis poros dienu reikalas ir nereikalingos tokios brangios lempos, neturiu as pries jas nieko blogo, bet sakau, kad gydymas pazystamiems nepadejo anei per lasa, nes buvo pas daktarus pries ir po lempos, padaryti visi med. tyrimai, nu tai kokiu dar irodymu reik as nezinau...o gydesi saziningai

na mano draugei uztenka ir spiritu pavalyt ta puslele ir jai praeina, bet man ji niekada taip greit nepraeina, jei tik atsiradus puslelei nebudavo galimybes uztept acic'o tai dienos begy ji man taip isplisdavo, sutindavo visa lupa, veliau siekdavo ir smakra. su tepaliuku tepant ji aprimdavo, bet kad visai nebekiltu niekada taip nebudavo visvien kildavo tris dienas ir po to uzsidedavo sasas. ir kol jis nukrenta praeina 2sav. po viso to dar lieka randelis wink.gif
o lempa mano issigelbejimas. thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau apie ta bioptron'a (daktarai tai juokiasi is jo blush2.gif ) ale as biski tikiu jo galia (nors dar tik bandysiu juo naudotis).
Va susiduriau su klausimu... O KAIP TEN SU TUO PURSKALU g.gif ? Kai nusiperki ta lempa buna kartu tas purskalas.
IDOMU AR BUTINAI JIS TURI BUTI? ka jis duoda? Ar galima pakeist tiesiog vandeniu?? Ar isviso galima be jo kaitint/ KAIP JUS DAROT?
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2009 02 18, 23:22)
Skaitau skaitau apie ta bioptron'a (daktarai tai juokiasi is jo  blush2.gif ) ale as biski tikiu jo galia (nors dar tik bandysiu juo naudotis).
Va susiduriau su klausimu... O KAIP TEN SU TUO PURSKALU  g.gif ? Kai nusiperki ta lempa buna kartu tas purskalas.
IDOMU AR BUTINAI JIS TURI BUTI? ka jis duoda? Ar galima pakeist tiesiog vandeniu?? Ar isviso galima be jo kaitint/ KAIP JUS DAROT?

Cia siek tiek aprasyta
http://www_bioptron_lt/oxy.php

As pvz jy naudoju ne tik su bioptronu, bet ir veido drekinimui
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 02 18, 22:32)
Cia siek tiek aprasyta
http://www_bioptron_lt/oxy.php

As pvz jy naudoju  ne tik su bioptronu, bet ir veido drekinimui

Nu ok.... jis ten drekina ir pan..
Bet ar visada ir AR BUTINA ji naudoti svitinant Bioptronu???? ax.gif blush2.gif

nes as truputi pasvitinau vaiko (6men) sikniuka (nes pasutes buvo), tai per ne pilnas 2 min nudege unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2009 02 19, 01:59)
Nu ok.... jis ten drekina ir pan..
Bet ar visada ir AR BUTINA ji naudoti svitinant Bioptronu????  ax.gif  blush2.gif
nes as truputi pasvitinau vaiko (6men) sikniuka (nes pasutes buvo), tai per ne pilnas 2 min nudege  unsure.gif

Taip negalejo nutikti,nes Bioptronas puikiai gydo nudegimus,nelieka net randu.
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 02 18, 00:48)
na mano draugei uztenka ir spiritu pavalyt ta puslele ir jai praeina, bet man ji niekada taip greit nepraeina, jei tik atsiradus puslelei nebudavo galimybes uztept acic'o tai dienos begy ji man taip isplisdavo, sutindavo visa lupa, veliau siekdavo ir smakra. su tepaliuku tepant ji aprimdavo, bet kad visai nebekiltu niekada taip nebudavo visvien kildavo tris dienas ir po to uzsidedavo sasas. ir kol jis nukrenta praeina 2sav. po viso to dar lieka randelis wink.gif
o lempa mano issigelbejimas.  thumbup.gif

Tai jus mums visiems/visoms norit pasakyti, kad jums su sita lempa per 2 dienas viskas iskyla ir pranyksta be pedsako. Tai iseina, cituoju: ''dienos begy ji man taip isplisdavo'', kad jums viena diena kyla, vakare pasildote, o antros dienos ryte viskas anei zymeles, nors virusas visa sriti iki pat smakro buvo apemes.
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 02 19, 13:12)
Tai jus mums visiems/visoms norit pasakyti, kad jums su sita lempa per 2 dienas viskas iskyla ir pranyksta be pedsako. Tai iseina, cituoju: ''dienos begy ji man taip isplisdavo'', kad jums viena diena kyla, vakare pasildote, o antros dienos ryte viskas anei zymeles, nors virusas visa sriti iki pat smakro buvo apemes.

as turejau omeny, kai neturejau bioptrono, o gydydavaus tik acic tepaliuku.
o kai lempa isigyjau, svieciu su lempa 3-4 kartus per diena ir ta puslele man net normaliai neiskyla, o antra diena isvis isnyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 06, 23:17)
Galit man nepasakot apie patentinius ir generinius vaistus, šią rinką geriau už jus išmanau. Ir vis dėlto kalba ėjo apie įsigijimą iš parduotuvių/vaistinių vs platintojų. Tai čia buvo pateiktas argumentas, kad patentuotą gaminį baisu parduotuvėse parduot, nes ims padirbinėt. Tai va, aš sakau, kad tokios logikos laikantis, nieko patentuoto negalima būtų parduotuvėse pardavinėt, ale ir pardavinėja, vargo nemato smile.gif

Zepter negamina sio medicinines paskirties prietaiso.Si patentuota prietaisa gamina Bioptron kompanija,o Zepter yra isigijusi isskirtine teise ji platinti.
Atsakyti
QUOTE(Ativ @ 2009 02 19, 12:07)
Taip negalejo nutikti,nes Bioptronas puikiai gydo nudegimus,nelieka net randu.

NU bet taip nutiko..
O kodel sakai,kad taip negalejo nutikt? g.gif
Juk bioptron - tai yra dirbtiniai saules spinduliai... tai vadinasi galima nudegt unsure.gif
O tuos nudegimus gydo, tai ne saules nudegimus kaip suprantu, o tarkim karsto vandens ir pan blush2.gif g.gif Nu cia tik diskutuoju...

Tai dar karteli klausiu visu kurios naudojates biotronu..
Ar naudojat kartu ir ta purskala? Ar sausa oda svitinat? ar kazkuom kitu keiciat ta purskala? ax.gif
Atsakyti
Bioptrono spinduliai nera saules spinduliai. Visiska nesamone. Saules spinduliai yra tie spinduliai kuriais mes deginames soliariume. Cia tiesiog labai stiprus halogenas, jokio nudegimo jis negali pdaryti.
Atsakyti

Tai dar karteli klausiu visu kurios naudojates biotronu..
Ar naudojat kartu ir ta purskala? Ar sausa oda svitinat? ar kazkuom kitu keiciat ta purskala? ax.gif

[/quote]

Prie nudegimo reikia papurksti,tada sviesti.Kosmetikoje taip pat.
Atsakyti
as buvau pasiskolinus ta lempa, dukrytei sloga bandziau gydyti, nepadejo, bet buvo paberimu ant uzpakaliuko, tai juos uzgyde.
Atsakyti