QUOTE(pašnekutė @ 2009 02 06, 18:14)

Liaudies išmintis: "Negydoma sloga praeina per savaitę, gydoma - per 7 dienas"
Taip ir čia. Lengva slogytė vaikams per tas pora dienų, pagėrus arbatėlių su medum būtų ir be "bioptrono" praėjus. P A T I K Ė K I T.
O tokius pinigus suplojus, žinoma, reikia kažkaip guost save: "Veikia, padeda, oi, kaip padeda".
Kitaip būtų galima pirštus nusigraužt. Iki alkūnių.
Žinoma, JŪSŲ teisė rinktis ir eksperimentuot. Gaila tik, kad bandomaisiais triušiais tampa mažamečiai vaikai. Kas žino, kokios bus ilgalaikės pasekmės? (ai, tik nereikia ginti - "instrukcijoje rašo..." )
Oi, kiek tose reklamose prirašo...
Tausokit save
Ir nebūkit bandomaisiais triušiais.
Nesutinku su Jumis
Mano mama turi bioptrona jau metus,tik mažą-compacta,tai padėjo nuo daug lygų,aš ,kai man reikėjo paimdavau -tai sloga tikrai gerai gydo ir ne lengva,kaip rašot,o tokią,nuo kurios prasideda sunkesnės lygos,tik reikia šviesti,o nelaikyti šalia.
Tai kad pirkau didesnį,nes žinojau,kad daiktas geras ir tikrai vertas tų pinigų
Papildyta:
QUOTE(Junda @ 2009 02 06, 18:55)
Jei šis aparatas būtų tikrai toks stebuklingas, seniai būtų pradėta masinė jo gamyba ir jis nebūtų toks brangus. Jis būtų taikomas visose med. įstaigose ir rekomenduojamas visų gydytojų, bet to kažkodėl nėra, ką?
Praktiškai visuose ligoninese ir klinikose,net privačiuose,bet kur aš buvau-visur yra ir gydytojai kaip tik skatina naudotis,nes šį šviesą poliarizuota ir visiškai nekenksminga,o brangiai kainuoja,nes tai patentuotas daiktas ir parduotuvėse neparduodamas,kad nebūtų netikrų (padirbtų).
Papildyta:
QUOTE(zujka @ 2009 02 06, 18:53)
Nemanau, kad bandomaisiais triusiais patapo visi ligoninese gydomi pacientai. Juk jau beveik visos med. įstaigos turi šiuos aparatus.
O dėl slogos irgi galiu paprieštarauti. Turim šią bėdą gana dažnai, o po jos visada seka bronchitai ir kt. nemalonumai. O prieš kalėdas įsigijau šį daigtą ir kol kas pora kartų per kelias dienas ir sutvarkėm savo slogas.
Netikėjau, bet pasitvirtino man kol kas 100%