Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

Berta4, kreipiuosi, kaip į mūsų bioptron specą, gal pakonsultuosit, kiek šviesti naujagimio bambutę - po 2 min? 1 ar 2 kartų per dieną reikia? 4u.gif o jei odelė pašus po kiek minutėlių šviesti?
Atsakyti
QUOTE(_Nora_ @ 2010 07 11, 15:56)
Berta4, kreipiuosi, kaip į mūsų bioptron specą, gal pakonsultuosit, kiek šviesti naujagimio bambutę - po 2 min? 1 ar 2 kartų per dieną reikia? 4u.gif  o jei odelė pašus po kiek minutėlių šviesti?

Svieskite po 1-2 minutes maziausiai du kartus per diena.Galima ir po minute tris keturis kartus kaip jums patogiau bent jau du kartus tai tikrai ir butinai naudokite Oxsy.Jai odele pasutusi tai proceduras kartokite dazniau bet ne ilgiau dvieju minusiu.odeles pasutimams oxsy labai tinka kai papurskiat keleta minuciu leiskite nudziutir tik po to naudokit bioptrona.Sekmes jums.
Atsakyti
Berta4, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Nora_ @ 2010 07 11, 20:25)
Berta4, ačiū labai 4u.gif

Visada malonu padeti,jai reikes daugiau patarimu klausk.Bioptronas man tikras gydytojas namuose.Kad ir siandiena parvaziavo mano vaikinas nuo juros visas tiesiog sudeges tai pakisau po bioptronu ir viskas normaliai tiesiog nuraminom oda ir skausmas sumazejo jauciasi visai neblogai dar rytoi pakartosim,pusliu tikrai nebus.Jis tinka visais gyvenimo atvejais.
Atsakyti
Klausimukas:
maitinu krutimi ir man pastoviai krutine guzuojasi, darosi sastovos ir tt. Kai pirkau Bioptron PRO I, tai sake, kad juo galima gydyti krutine, bet mamologe chirurge tai daryt neleido. Tai galima sviesti, ar ne?????????????????????????????
Atsakyti

Sveikutė,
Šiaip ta bioptron lempa yra nekenksminga, tačiau nesuprantu, kodėl neleido šildyti. manau todėl, kad gal nelabai padeda tokiam dalykui, yra netinkamas, bioptronas negali padėti viskam. manau, kad reikia kažkokio kremuko rolleyes.gif
Sėkmės

QUOTE(Nikolete @ 2010 07 13, 13:35)
Klausimukas:
maitinu krutimi ir man pastoviai krutine guzuojasi, darosi sastovos ir tt. Kai pirkau Bioptron PRO I, tai sake, kad juo galima gydyti krutine, bet mamologe chirurge tai daryt neleido. Tai galima sviesti, ar ne?????????????????????????????

Atsakyti
arba ta gyd. apie bioptona nezino (arba ne daug zino) g.gif Tokiu atveju ir as negaliu nieko pasakyti
Atsakyti
Mano tėčiui kasmet būdavo problemų su žando tinimu, nes matyt danties šaknis likus ... Ištindavo, žandas pasidarydavo trigubas. Mama vieną kartą privertė pasišviesti, nes tėtis ilgai netikėjo, kad paprasta šviesiukė padės. Pasišvietė kelis kartus ir apsiėjo be antibiotikų, nes būdavo geria ir geria antibiotikus, o tinimas savaitę laiko laikydavos. Dabar kokia 3metai ramu, vos pajunta , kad tinsta pašviečia ir stop. Savaitgalį buvau tai mačiau pats bioptroną pasiėmęs švietėsi... o pirma ant mamos kaukė, kad už tokius pinigus kokį š.... perka.... blush2.gif

pati dabar užsisakius su draugu mažiuką bioptroniuką, nes pas draugą ant veido likę raudonumai nuo spuogų spaudymo tai žiūrėsim kaip padės šitam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 20 liepos 2010 - 19:06
Mergaitės, o gal žinote, ar galima šviesti bioptron lempa ir kur ir po kiek šviesti, kai yra kūdikiams pilvuko diegliai? Kažkaip mano mademoiselle vakarop pikta pasidarė, atrodo dėl pilvuko nerimauja, tai galvoju, gal pašviesti reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Nora_ @ 2010 07 23, 21:49)
Mergaitės, o gal žinote, ar galima šviesti bioptron lempa ir kur ir po kiek šviesti, kai yra kūdikiams pilvuko diegliai? Kažkaip mano mademoiselle vakarop pikta pasidarė, atrodo dėl pilvuko nerimauja, tai galvoju, gal pašviesti reikia... g.gif

Pirmaiusia reikia išsiaiškinti skausmo priežastį, tada naudoti bioptron prietaisą. Šviesti į pilvuką 1 - 2 min. 10 cm atstumu 1 - 2 kartus per dieną.
Atsakyti
Mes ir ją naudojome, tai esam labai patenkinti, greit sugijo žaizdelė mums:) thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kaip daznai galima naudoti bioptron veidui? Ne spuogams,bet siekiant tiesiog pagerinti odos bukle. Kolkas nesu isigilinusi,ka jis apskritai odai gali padaryti gero,tiesiog uosve atidave,tai eksperimentuosiu bigsmile.gif
Atsakyti