QUOTE(Di@na @ 2011 01 25, 21:41)
Na nepatingejau pasiskaityti keliolika sito forumo paskutiniu puslapiu - paskui gal viska perversiu, bet kilo ir man noras iterpti savo trigrasi...
Pirmiausia noriu padekoti Rivo uz argumentuota mulkintoju demaskavima ir kad galutinai apsviete prota, nes iki tol buvau tik kokiu 80% tikra, kad tai eilinis pinigu is ir taip neturtingos liaudies melzimo budas. Suprantama puolimo daug, nes:
1.
yra cia zmoniu isleidusiu nemaza suma tokiam niekalui (automatiskai beveik nevalingai kyla noras pateisint ta savo investicija - maloni isimtis vytene)
2. yra kaip matau ir platintoju (kurie zut but suinteresuoti, kad visa info neatrodytu dviprasmiskai)
3. yra netgi platintoju, apsimetusiu patenkintais pirkejais (matosi is konteksto ir is datu)
Taip kad nieko naujo nepasakysiu, bet noriu uzduoti retorini klausima. Zmones, negi jums dar neaisku, kad visu situ platintoju "piramidziu" pagrindinis tikslas - plukdyti pinigus is lengvatikiu tiems, kas sedi piramides virsuje? Nesiginciju, gali buti platinami kokybiski daiktai, gali jie netgi pilnavertiskai atlikti funkcija, kuriai jie skirti, bet visada uz bet kokias prekes siuose tinkluose bus ZIAURIAI PERMOKAMA! Norint "pateisinti" beprotiska daikto kaina, platinami daiktai kuriu nera parduotuvese (tiksliau, specialiai isryskinamos menkavertes savybes, kuriu neturi normalioje rinkoje parduodami daiktai), prigalvojama visokiausiu sunkiai paneigiamu (nesusirinkus papildomos informacijos, kuria rasti vidutiniam pilieciui labai sunku) argumentu, viskas hiperbolizuojama ir be abejo skubama ibrukti, vos klientas susvyruoja. Platintojai atidirbe psichologines schemas, pagal kurias apmoko zemiausios grandies platintojus, kad sie siekdami uzdarbio butu pasirenge ji gauti bet kokia kaina - sie a la "vadybininkai" galima sakyti specialiai laikomi kaip nedaede sunys (menkas uzdarbis), kad butu piktesni sargai (aktyvesni itikinetojai)...
Visa tai parasiau, nes manau kiekvienas turim bent jau giminiu susigundziusiu kokio nors platintoju tinklo produkcija ir nuo to, kaip bent veliau isaiskeja (uz nesusipratusius zmones as neatsakau

), - nukentejusiu finansiskai. Per visa Lietuvele tai jau ir nemazos sumos gaunasi...

aišku kiekvienas turim savo nuomonę, ir tai yra gerai

bet ne visi pirma perka, po to bando , yra ir atvirkštinių variantų

mano mažylį labai stipriai bėrė nuo 3 savaičių, ko tik mes tam kūdikėliui neišbandėm ir būtų man kas anksčiau paskolinęs tą lempą, tai man būtų kur kas pigiau kainavęs tas gydymas

jau kai nepadėjo, nei mano dietos (pati maitinau), nei homeopatija, nei tepalai, nei druskų kambariai, pasiskolinau pabandymui tą š.... (taip tada galvojau

) ir mūsų nuostabai, jau po pirmo pašvietimo, odelė pabalo ir po kurio laiko pradėjo gytį ir patys pūlinukai, aišku kantrybės reikėjo, bet rezultatas tikrai buvo ir kai vaikui pašutimai atsirasdavo, lempa tikrai padėdavo, taip kad tik po ilgo laiko naudojimo pasiskolinto compakt bioptrono, nusipirkom bioptroną PRO ir esam tiikrai juo patenkinti

ir beje, manęs visai nedomina kokia ten šviečia ta lemputė, man svarbu, kad ji padeda, o kas dėl kainos, tai aišku, kad ji labai stipriai per didelė, bet kad nėra kur nusipirkti pigiau, tai ir mokam tiek , kiek prašo