Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

Dabar musu pairtis

panike mano nusidegino 15% kuno, klinika, sanatorija KAcergineje. Is ten su uzstatu issivezem Biptron maza lempike. Reikia sviest po 3 pyptelejimus ant veiduko, krutines, ranku. Zodziu, zaidziu kai ji miega 2x dienoje po 48 min rolleyes.gif Sako, greiciau gija, nudegimai bala. Labai nesu tuo itikejus, alia elgiuosi kaip sako. Ko del vaiko nepadarysi! Ar savaime ta jauna(1.5 m) vaiko odyte tvarkosi is saves ar lempos pagalba- sunku pasakyt. Bet plemai tikrai bala ir lyginasi.
Uzslogavau. Bet taip, kad vienoje skyleje kaip koki sinusita jauciau. Skaudejo nosies ertme iki pat kaktos, pasilenkus- dar labiau. Nu, galvoju, pasciesiu su 2 pyptelejimais. Serialus rodo, ne ka veikiu. Pasvieciau. Nakti jau nebeskaudejo! O pries tai jau savite skaudejo kasdien! Vyrui sakau, gal tikrai cia stebuklas! Netikiu juodai tuo geltono stikliuko veikimu, a lia padeda. Tai dabar vaikams pypinu, kai kosti, kai sloguoja. Sakot, rauksles mazina? Nu, kol dar turiu lempa uz uzstata- grazysiuos. Daugiau rauksliu tai neatsiras. O mazu sumazes! Sakot ir kg krenta? Tai kuria cia vieta svitint reiktu?Ir kaip ilgai? Uzsispypses lempike, dar per kuda liksiu... g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S. turiu pati atopini dermatita. Vienos prezentacijos metu man sake, kad pades. A lia kerams ir burtams atsilaikiau. Nepirkau, nors googlinausi atsiliepimus ir jau buvau ant kelio i itekejima ir isigyjima. Mano vyras- lux. PAskaitu jam skaityt nereikia, jei man kazko reik- nesigincyja. Bet va, kazkaip suviete man, kad ta lempa vis tik spintoj gules.. KAip treniruoklisi, kaip sulciaspaude..Kai prisimeni, kad turi- issitrauki ir naudoji. PAskui vel ilgam padedi..

Gal vis tik heomatija ir meile sau labiau padeda. Ir sutaupai. Pagaliau: vaziuociau uz ta suma i Turkija pasidegint, o ne lempa pirkciau cool.gif
Atsakyti
Na as turiu didele bioptron lempa. Pas mane veido oda problematiska, riebi, tai spuogiuku atsiranda nuolat, pasisildzius sia lempa net nustebau pati smile.gif oda tapo matine, lygesne, labai patenkinta rezultatu. smile.gif
Atsakyti
sia savaite teks atsisveikint su lempa. Ziuresiu, kiek kinta odyte: su lempa ir be lempos.
Atsakyti
Na nepatingejau pasiskaityti keliolika sito forumo paskutiniu puslapiu - paskui gal viska perversiu, bet kilo ir man noras iterpti savo trigrasi...
Pirmiausia noriu padekoti Rivo uz argumentuota mulkintoju demaskavima ir kad galutinai apsviete prota, nes iki tol buvau tik kokiu 80% tikra, kad tai eilinis pinigu is ir taip neturtingos liaudies melzimo budas. Suprantama puolimo daug, nes:
1. yra cia zmoniu isleidusiu nemaza suma tokiam niekalui (automatiskai beveik nevalingai kyla noras pateisint ta savo investicija - maloni isimtis vytene)
2. yra kaip matau ir platintoju (kurie zut but suinteresuoti, kad visa info neatrodytu dviprasmiskai)
3. yra netgi platintoju, apsimetusiu patenkintais pirkejais (matosi is konteksto ir is datu)

Taip kad nieko naujo nepasakysiu, bet noriu uzduoti retorini klausima. Zmones, negi jums dar neaisku, kad visu situ platintoju "piramidziu" pagrindinis tikslas - plukdyti pinigus is lengvatikiu tiems, kas sedi piramides virsuje? Nesiginciju, gali buti platinami kokybiski daiktai, gali jie netgi pilnavertiskai atlikti funkcija, kuriai jie skirti, bet visada uz bet kokias prekes siuose tinkluose bus ZIAURIAI PERMOKAMA! Norint "pateisinti" beprotiska daikto kaina, platinami daiktai kuriu nera parduotuvese (tiksliau, specialiai isryskinamos menkavertes savybes, kuriu neturi normalioje rinkoje parduodami daiktai), prigalvojama visokiausiu sunkiai paneigiamu (nesusirinkus papildomos informacijos, kuria rasti vidutiniam pilieciui labai sunku) argumentu, viskas hiperbolizuojama ir be abejo skubama ibrukti, vos klientas susvyruoja. Platintojai atidirbe psichologines schemas, pagal kurias apmoko zemiausios grandies platintojus, kad sie siekdami uzdarbio butu pasirenge ji gauti bet kokia kaina - sie a la "vadybininkai" galima sakyti specialiai laikomi kaip nedaede sunys (menkas uzdarbis), kad butu piktesni sargai (aktyvesni itikinetojai)...

Visa tai parasiau, nes manau kiekvienas turim bent jau giminiu susigundziusiu kokio nors platintoju tinklo produkcija ir nuo to, kaip bent veliau isaiskeja (uz nesusipratusius zmones as neatsakau doh.gif ), - nukentejusiu finansiskai. Per visa Lietuvele tai jau ir nemazos sumos gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Di@na @ 2011 01 25, 21:41)
Na nepatingejau pasiskaityti keliolika sito forumo paskutiniu puslapiu - paskui gal viska perversiu, bet kilo ir man noras iterpti savo trigrasi...
Pirmiausia noriu padekoti Rivo uz argumentuota mulkintoju demaskavima ir kad galutinai apsviete prota, nes iki tol buvau tik kokiu 80% tikra, kad tai eilinis pinigu is ir taip neturtingos liaudies melzimo budas. Suprantama puolimo daug, nes:
1. yra cia zmoniu isleidusiu nemaza suma tokiam niekalui (automatiskai beveik nevalingai kyla noras pateisint ta savo investicija - maloni isimtis vytene)
2. yra kaip matau ir platintoju (kurie zut but suinteresuoti, kad visa info neatrodytu dviprasmiskai)
3. yra netgi platintoju, apsimetusiu patenkintais pirkejais (matosi is konteksto ir is datu)

Taip kad nieko naujo nepasakysiu, bet noriu uzduoti retorini klausima. Zmones, negi jums dar neaisku, kad visu situ platintoju "piramidziu" pagrindinis tikslas - plukdyti pinigus is lengvatikiu tiems, kas sedi piramides virsuje? Nesiginciju, gali buti platinami kokybiski daiktai, gali jie netgi pilnavertiskai atlikti funkcija, kuriai jie skirti, bet visada uz bet kokias prekes siuose tinkluose bus ZIAURIAI PERMOKAMA! Norint "pateisinti" beprotiska daikto kaina, platinami daiktai kuriu nera parduotuvese (tiksliau, specialiai isryskinamos menkavertes savybes, kuriu neturi normalioje rinkoje parduodami daiktai), prigalvojama visokiausiu sunkiai paneigiamu (nesusirinkus papildomos informacijos, kuria rasti vidutiniam pilieciui labai sunku) argumentu, viskas hiperbolizuojama ir be abejo skubama ibrukti, vos klientas susvyruoja. Platintojai atidirbe psichologines schemas, pagal kurias apmoko zemiausios grandies platintojus, kad sie siekdami uzdarbio butu pasirenge ji gauti bet kokia kaina - sie a la "vadybininkai" galima sakyti specialiai laikomi kaip nedaede sunys (menkas uzdarbis), kad butu piktesni sargai (aktyvesni itikinetojai)...

Visa tai parasiau, nes manau kiekvienas turim bent jau giminiu susigundziusiu kokio nors platintoju tinklo produkcija ir nuo to, kaip bent veliau isaiskeja (uz nesusipratusius zmones as neatsakau  doh.gif ), - nukentejusiu finansiskai. Per visa Lietuvele tai jau ir nemazos sumos gaunasi...

smile.gif aišku kiekvienas turim savo nuomonę, ir tai yra gerai smile.gif bet ne visi pirma perka, po to bando , yra ir atvirkštinių variantų mirksiukas.gif mano mažylį labai stipriai bėrė nuo 3 savaičių, ko tik mes tam kūdikėliui neišbandėm ir būtų man kas anksčiau paskolinęs tą lempą, tai man būtų kur kas pigiau kainavęs tas gydymas doh.gif jau kai nepadėjo, nei mano dietos (pati maitinau), nei homeopatija, nei tepalai, nei druskų kambariai, pasiskolinau pabandymui tą š.... (taip tada galvojau smile.gif ) ir mūsų nuostabai, jau po pirmo pašvietimo, odelė pabalo ir po kurio laiko pradėjo gytį ir patys pūlinukai, aišku kantrybės reikėjo, bet rezultatas tikrai buvo ir kai vaikui pašutimai atsirasdavo, lempa tikrai padėdavo, taip kad tik po ilgo laiko naudojimo pasiskolinto compakt bioptrono, nusipirkom bioptroną PRO ir esam tiikrai juo patenkinti smile.gif ir beje, manęs visai nedomina kokia ten šviečia ta lemputė, man svarbu, kad ji padeda, o kas dėl kainos, tai aišku, kad ji labai stipriai per didelė, bet kad nėra kur nusipirkti pigiau, tai ir mokam tiek , kiek prašo doh.gif smile.gif
Atsakyti
hmm, kaip tik skaitau senesnius irasus - pries nepilnus metus kazkodel raset priesingai? Is kur toks kardinalus nuomones pasikeitimas?
Bet as nenoriu veltis i diskusijas apie veiksminguma - tiesa sakant mano pacios vaikui visos odos problemos vasara buvo savaime dingusios, todel nepriestarauciau nuomonei, kad kai kurias odos problemas sviesa (ar saules ar galbut prozektoriaus) gali panaikinti. Man butu esme kaip siuolaikineje informacijos visuomeneje sugebama pasidaryti pinigus is elementariu prietaisu gamybos ir platinimo.

QUOTE(JuKaRė @ 2010 04 11, 20:43)
Pasisakysiu ir aš  blush2.gif Mūsų mažylis kai buvo dar visai leliukas, jį labai bėrė, buvom iš draugų pasiskolinę Bioptron compakt, juo šviečiant odelė akivaizdžiai gerėjo, nusprendėm pirkti ir mes, pirkom PRO (didesnį), ir man toks jausmas, kad tas mažiau padėdavo, o dabar aš jau visai ant jo pykstu, vaikas apsirgo, šviečiau sąžiningai, bet vistiek gavosi komplikacija, pati pajutau virusiuko simptomus, per prezentaciją vyrukas , kuris vedė paskaitą, minėjo, kad jam reikėjo greit pasveikti, tai jis 10min iš arti švietė į prieškrūčio liauką, vakar aš padariau tą patį, naktį kėliausi kompresus dėtis,nes labai negerai buvo, o ryte atsikėliau visiškas ligonis, jau pradedu galvoti, kad gal pas mus kokia paprasta lemputė pakeista  doh.gif  verysad.gif

Atsakyti
Sveikos, temos visos neskaičiau, tik noriu pasisakyti, šią lempą mes naudojome, kai močiutė patyrė silpną insultą ir jai sutraukė kairės pusės veidą(lupa buvo pakelta, akies vokas taip pat ir pan. ). Išgirdome, kad ši lempa gali padėti, pasiskolinome ją ir išties, super thumbup.gif arba taip sutapo, arba ji iš ties padeda. Nes veidas atsistatė ir pakankamai greitai.
Nors irgi nelabai tikiu visais šiais dalykais, bet kai prispiria bėda žmogus išbandai viską ir kartais rezultatai stebina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Di@na @ 2011 01 25, 23:35)
hmm, kaip tik skaitau senesnius irasus - pries nepilnus metus kazkodel raset priesingai? Is kur toks kardinalus nuomones pasikeitimas?
Bet as nenoriu veltis i diskusijas apie veiksminguma - tiesa sakant mano pacios vaikui visos odos problemos vasara buvo savaime dingusios, todel nepriestarauciau nuomonei, kad kai kurias odos problemas sviesa (ar saules ar galbut prozektoriaus) gali panaikinti. Man butu esme kaip siuolaikineje informacijos visuomeneje sugebama pasidaryti pinigus is elementariu prietaisu gamybos ir platinimo.

smile.gif nu kad tikrai nieko priešingo nerašiau schmoll.gif rašiau, kad didžioji lempa padėjo mažiau, bet pasirodo tik kantrybės reikėjo daugiau smile.gif o dėl virusinių susirgimų, tai visko būna, jei virusiukas jau būna pažengęs, tai lempa stebuklo nepadaro smile.gif O į diskusijas tai teisingai, kad nenorit veltis, aš irgi nenoriu schmoll.gif smile.gif juk normalu kad kiekvienas turim savo įsitikinimus mirksiukas.gif o su paskutiniu Jūsų sakiniu tikrai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
turim ir kai reikia naudojame bei tikrai patinka. Mano nuomone, jei butu nieko vertas daiktas, tai ne tik eiliniai zmogeliukai nebepirktu ju, bet ir medicininese istaigose ju nenaudotu.. kam jis reikalingas ir padeda, tie ir naudoja, o kam jis nereikalingas, tai ir padeti negali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virsukalne: 08 vasario 2011 - 10:08
Esmė ne tai - padeda ar ne. (Šviesa ir šiluma kai kurias ligas tikrai gydo) Lochatrono esmė ikišt daiktą, kurio vertė (savikaina) max 300Lt už penkiagubą kainą.
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2011 02 08, 13:29)
Esmė ne tai - padeda ar ne. (Šviesa ir šiluma kai kurias ligas tikrai  gydo) Lochatrono esmė ikišt daiktą, kurio vertė (savikaina) max 300Lt už penkiagubą kainą.

Prekes verte ne tai uz kiek ji pagaminta, o tai uz kiek perka... Gali buti pagaminta ir uz 5000, o niekas nepirks - tai kokia tada verte? O uz savikaina, kad parduotu, tai nereikia ne tiketis...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 02 08, 14:57)
Prekes verte ne tai uz kiek ji pagaminta, o tai uz kiek perka... 

Vertė ir kaina - du skirtingi dalykai. Nekilnojamo turto burbulas tą gražiai parodė. Jei nusipirkai 1 kambario butą Akmenės chruščiovkej už milijoną, nereiškia, kad jis tiek vertas. Greičiau jau parodo, kad buvo susitike gudrus pardavėjas ir žioplas pirkėjas... Taip ir čia, hiperbolizuojama galima nauda kartu užsidedant nerealią pelno maržą, praplaunamos smegenėlės ir pardavus per mėnesi 2-3 aparatus gali ramiai gyvent...
Atsakyti