Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

QUOTE(Rivo @ 2011 02 11, 09:47)
ir pardavus per mėnesi 2-3 aparatus gali ramiai gyvent...

o Jūs pavydite? Aš tai, ne...
Atsakyti
na isikisiu:)
koks skirtumas kas uz kiek parduoda:0
ir kas kaip gyvena:)
jei as neturiu pinigiuku as jos ir nepirksiu:) nors platintoja ir kaip reklamuotu.
seip naudojame lempa jau geri 5 metai......
na manau tai nuosavas namu daktaras:)
paskaiciuoju kiek isleisciau nereikalingiems vaistams ir tikrai neisigailiu kad ja pirkome:) anksciau jos buvo pigesnes:) mokejome savo laiku uz ja 950 lt
bet viskas juk brangsta:0 o ypac jai preke tikrai nesa pelna:) cia juk ne is pirsto islauztos kainos:)
Sveicariska kokybe:)
daug prekiu is Zepter yra tikrai nereikalingu:)
bent jau nebutina jas tureti:)
Musu namuose yra bioptronas compact III
jo mums uztenka:0
ir mikseriukas:)
dar turiu keptuve. labai noriu isigyti dar CLIC CLAC dangti:) aisku jo vat kaina irgi didele(bet vertas daiktas)
o prie jo turiu pirktis ir ne maza puoda:)
bet ateityje manau isigysiu:)
o lempa tai geras daiktas....
meragites cia tas pats kas pavasaris JUSU namuose:)
paziurekite
kaip Saules siluma is zemes iskelia zolyte,augaliukus juk viskas is labai gyliai skverbiasi:)
........viskas atgyja auga:)
tad BIOPTRONAS ir yra Musu saulute:)
jis viska is labai giliai istraukia i pavirsiu is MUSU kuno (ligas ir tt)
dziaukites visos ,kurios ji turite:) ir Linkiu Visoms mamytems kurios svajoja ji isigyti:)..

Papildyta:
QUOTE(skruzdeda @ 2011 01 09, 23:24)
Mano patirtis panasi. Man ji nusipirkt patare mano kolege, ziauriai prigyre, kad vos vaikui pradejus sloguot, is karto pasildo su bioptronu ir liga pasitraukia. Su ta lempa ji gydo ir suogus ir depresija.
Nu ka galiu pasakyt, su virusinem ligom, tai pasildzius liga pereina giliau. Jeigu sloga, tai  uzkimstam, jeigu uzkime, tai imam koset. Nu net nezinau, aisku salininkai sakytu, ir tai butu nuejus giliau, bet panaudojus Bioptrona tai nutinka nuolat. Zaizdom gydyti, tai ir tepalu yra geru, nereikia zaist su tuo Bioptronu. O depresijos tai jau TIKRAI negydo  schmoll.gif . Isbandyta. Kiekviena karta kai isgirstu moteris ji be galo giriant, vel issitraukiu, bet po keliu proceduru ir vel nukisu giliai i spinta. Aisku velgi galima sakyt, vieniems zmonems veikia, kitiems neveikia, bet ant mano visu seimos nariu neveikia. O gal neturiu kantrybes ilgai su juo zaist tris kartus per diena septynias dienas per savaite. Dazniausiai gi ant vaiku noreciau ji taikyt, o jie nejaugi istvers vienoje vietoje nemiegodami. Na mokejau as 1000Lt, bet investicija tikrai nepasiteisino kol kas. Gal visgi atrasiu jo paskirti kai pades??  g.gif

ESME tame mamytes:) kad perkames brangius daiktus...o naudotis nemokame:)
jei jau perkate tai nors prasykite kad isaiskintu kaip naudotis:)
zinau daug kas turi puodus ,keptuves ir keikia.sako s...atsiprasant ir paradvineja pusdykiai.
bet vel kartoju:)
tai ne puodai kalti,tai konsultanto beda:)jie tik parduoda,bet nelabai ka aiskina:)
cia tas pats kas nusipirkti masina ir i ja ziureti(neturint teisiu) juk teises yra vairavimo ir vaziavimo taisykles(kuriu deka Jus galite vairuoti masina)
tas pats su Zepter produkcija:)
puodais ir Bioptronu
juk gaunate knygeles:0
pastudijuokite.
ir vienas pasvietimas nieko nereiskia:)
tai daryti reikia daznai:)
citata
"Nu ka galiu pasakyt, su virusinem ligom, tai pasildzius liga pereina giliau. Jeigu sloga, tai uzkimstam, jeigu uzkime, tai imam koset. Nu net nezinau, aisku salininkai sakytu, ir tai butu nuejus giliau, bet panaudojus Bioptrona tai nutinka nuolat."
Tikrai taip nera 4u.gif atvrksciai....skaitykite daugiau literaturos
Joga apie TASKUS ant musu kuno
per kuriuos galime gydyti ne viena organa:)
pabandykite...
tikrai kalti ne daiktai:) o paprasciausiai informacijos stoka is konsultantu:)
kiekvienas suinteresuotas parduoti:) o aiskinti gal ziniu neturi ,o gal laiko:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as:): 24 vasario 2011 - 11:49
QUOTE(as:) @ 2011 02 24, 12:46)
na isikisiu:)
koks skirtumas kas uz kiek parduoda:0
ir kas kaip gyvena:)
paskaiciuoju kiek isleisciau nereikalingiems vaistams ir tikrai neisigailiu kad ja pirkome:) anksciau jos buvo pigesnes:) mokejome savo laiku uz ja 950 lt
bet viskas juk brangsta:0 o ypac jai preke tikrai  nesa pelna:) cia juk ne is pirsto islauztos kainos:)
Sveicariska kokybe:)

Vat dabar taip sažiningai pasakyk, ar tikrai tiki, kad per pastaruosius keletą metų plastmasė ir halogeninės lemputės tiek pabrango? Kad godumui ribų nėra, tai faktas... Čia greičiau jau: kam pardavinėt 10 lempų per menesį, jei tą patį pelną galim gaut pardavus 5?
P.S.
Kažkodėl oficialiame puslapyje forumas dingo... taip ir nesulaukiau normalaus atsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2011 03 03, 19:29)
P.S.
Kažkodėl oficialiame puslapyje forumas dingo... taip ir nesulaukiau normalaus atsakymo  g.gif

... turbūt neturėjo ką atsakyti-pasakyti, tai ir... smile.gif
Vakar kaip tik buvau susitikusi vieną buvusią tų panašių dalykų platintoją-konsultantę... Ji man vis - kai dar dirbo tą darbą - skambindavo ir siūlydavo "visas naujoves', atsiradusias tame (na žinot, apie ką aš...) tinkle, tame tarpe ir bioptroną... Apie jį kalbėjo tai kaip apie stebuklų stebuklą... Bet aš tada ne iš jos nusipirkau ax.gif Tai kai vakar susitikom, ji tokia išberta visa, visas veidas, sako nebežinau nei kuom tepti, gydytoja prirašė ir geriamų, ir tepamų vaistų, niekas nepadeda... Sakau, tai tu juk turi stebuklingą bioptroną (nes ji kai siūlė man, tai sakė, kad turiu pati, naudoju, viską gydo, neįsivaizduoju gyvenimo be jo...), sako, baik tu, neturiu aš tos nesąmonės ir neturėjau... Neberašysiu, ką dar ji ten sakė... blush2.gif nes tema ne apie tai... smile.gif
Atsakyti
O ir puslapyje informacija atnaujinta :-)
Kur kas mažiau pažadų (apsiriboja "padeda", "stimuliuoja", "gali veikti" ir panašiomis, labai aptakiomis, frazėmis) šiek tiek daugiau informacijos apie prietaisus (kaip ir spėjau, naudojama 20-50W halogeninė lemputė)... Taip, kad tokio lygio prietaisą kiekvienas turintis noro gali nesunkiai pasidaryti pats iš stalinės lempos. Visas kabliukas - poliarizacinis filtras. Gausite be problemų optikos parduotuvėje (klausiau - maždaug 180Lt, jei be dioptrijų).
Atsakyti
dabar taip sažiningai pasakyk, ar tikrai tiki, kad per pastaruosius keletą metų plastmasė ir halogeninės lemputės tiek pabrango? Kad godumui ribų nėra, tai faktas... Čia greičiau jau: kam pardavinėt 10 lempų per menesį, jei tą patį pelną galim gaut pardavus 5?
P.S.Kažkodėl oficialiame puslapyje forumas dingo... taip ir nesulaukiau normalaus atsakymo

sveikos mamytes dar syki:) na saziningai pasakysiu tikrai smile.gif manes sitas daiktas nenuvyle...... toks pasakymas kad plastmases gabalas ir lempa:) na perkate visos telikus branggius,kita buitine technika....juk nesakote sudas brrangu:) taip pat su sita lempa mano mamai operavo kojas dejo dirbtinus sanarius i kelius tai jai labai negijo zaizdos.slapavo nesitrauke kol nenupirkom sita lempa:) tikrai akivaizdizi pradejo gyti:0 moterys po operaciju (toje pacioje palatoje ) taip pat naudojosi kitoms net klubai buvo isoperuoti:).na visos jaute pagerejimus ir mate rezultatus.....
mergaites paziurekite kokios mes irzlios zimos gale ar rudeni. juk MUMS truksta saulutes:) sviesos o tai ir yra saulutes sviesa:)
as tikrai nesu platintoja, bet pvz jau isigijom ta didesne lempa:) kuri su stovu:) nezinau slogas,zaizdeles akis odos nusausejimus( mano mergytei pastovei ant alkuniu ir keliuku) tai be problemu gydomes) drauge pasigimde leliuka:0 slapavo bambyte sakau duok pasviesiu. labai skeptiskai ji nusiteikusi buvo:) o kaip pradejo bambyte jau vakar atrodyti graziau, tada jau leido ir iki galo sviesti pora dieneliu:) + nuo pa,persiuku suto leliukas:) taip pat labai gerai:)
sako net pilvuko digliukus gydo:) apmazina skausma
turiu kita drauge kuri nuo menstruaciniu skausmu net nualpdavo tikra to zodzio prasme
tai sita lempa tikrai jai padea.
tik reikia sviesti ir negalvoti kad po vieno karto jau turejote pasveikti:) juk ji visiskai nekenkia:)

beja turiu BIOPTRON compact III spalvu terapijos rinkinuka galiu parduoti uz 500 lt kainuoja jis 1500 nes pirksiu savo tam didesniam bioptronui kita rinkinuka savo senaji bioptrona pardaviau o rinkinukas liko:) tad jei kam idomu parasykite o spalvytes taip pat padeda:0

Papildyta:
QUOTE(vytenė @ 2011 03 04, 10:01)
Apie jį kalbėjo tai kaip apie stebuklų stebuklą... Bet aš tada ne iš jos nusipirkau  ax.gif  Tai kai vakar susitikom, ji tokia išberta visa, visas veidas, sako nebežinau nei kuom tepti, gydytoja prirašė ir geriamų, ir tepamų vaistų, niekas nepadeda... Sakau, tai tu juk turi stebuklingą bioptroną (nes ji kai siūlė man, tai sakė, kad turiu pati, naudoju, viską gydo, neįsivaizduoju gyvenimo be jo...), sako, baik tu, neturiu aš tos nesąmonės ir neturėjau...

na stai JUMS ir apie ka kalbejau:) platintoja moteriske is gatves neturedama darbo platino!
visiskai nesuvokdama nei kas tai nei kam is tikruju reikalinga..............produkcija:)
ar ne juokinga? tai va tokios platintojos ir prikalba nesamoniu zmonems
LT tai PARADOKSAS
o paimtu pati ta lempa paskaitytu,pasinaudotu ir vaiksciotu tikrai sutvarkytu veidu
dauguma kosmetaologiu kabinetu uz 1 pasvietima 10 lt ima........
stomatologiniuose kabinetuose gyd. uz paslauga (gydo su lempa sita PARADANTOZE) irgi ima pinigelius ir nemazus..........
nereikia klausyti nesamoniu...
galiu pasakyti toki dalyka..kiek teko man kalbetis su zmonemis.... labiausiai sitas lempas perka zmones kurie tikrai serga ir neturi tiek pinigu kad galetu sau leisti tokia prabanga.......bet kad jie gauna pabandyti ir mato rezultatus .zmones perkasi issimoketinai ... po truputeli.......mokasi ir ne taip jauciasi
o kas turi pinigu .perkasi del ivaizdzio (dazniausiai) nes cia kaip ir su masina ar kazkokiu isreklamuotu daiktu.ir paskui ji guli nebereikalingas nes ir pirktas ne kazkokiam yikslui ,o seip...aisku yra isimciu.bet dzniausiai taip:)
o kol TOKIOS MOTERISKES platina daiktus apie kuriuos net nesuvokia nieko ,tai taip ir bus................
Papildyta:
O ir puslapyje informacija atnaujinta :-)

Kur kas mažiau pažadų (apsiriboja "padeda", "stimuliuoja", "gali veikti" ir panašiomis, labai aptakiomis, frazėmis) šiek tiek daugiau informacijos apie prietaisus (kaip ir spėjau, naudojama 20-50W halogeninė lemputė)... Taip, kad tokio lygio prietaisą kiekvienas turintis noro gali nesunkiai pasidaryti pats iš stalinės lempos. Visas kabliukas - poliarizacinis filtras. Gausite be problemų optikos parduotuvėje (klausiau - maždaug 180Lt, jei be dioptrijų).
..............
vel informacijos stoka.........
lempute tai lempute......... svarbiausias dalykas yra STIKLAI o ne lempute ir plastmase
situ stiklu viduje yra keletas
jie ir padaro svieos spinduli veiksminga
!todel ir negalima
sitos lempos numesti ant zemes kad nesuduztu stiklai
.jos todel ir brangios......Juk uz akinius mokate irgi brangiai?
juk mokate uz stiklus?
ar uz remus? na LT ir uz remus blatnesnius mokame aisku.
bet juk akiniu paskirtis ne REMELIAI:)
o STIKLAI kurie padeda MUMS matyti:)
mergaites:) neklausykite kas ka kalba:) juk galima sita lempa issinomuoti:)
+ dar pabreziu! jei lempa buvo numesta ant zemes ar sutrenkta .Ji tikrai neturi jokio efekto......
tad pabandykite pacios:)
ir tada galima bus diskutuoti:) pabandykite nors 5 dienas:)
sviesti galima kiek tik JUMS norisi:) tik skaitykite knygeleje savo negalios simptomus:)
Atsakyti
QUOTE(as:) @ 2011 03 05, 12:40)
........................................
*na stai JUMS ir  apie ka kalbejau:)
platintoja
  moteriske is gatves
neturedama darbo
platino!
visiskai nesuvokdama nei kas tai nei kam is tikruju reikalinga..............produkcija:)
ar ne juokinga?
tai va tokios platintojos ir 
prikalba nesamoniu zmonems
  LT tai PARADOKSAS

** o kas turi pinigu .perkasi del ivaizdzio  (dazniausiai) nes cia kaip ir su masina ar kazkokiu isreklamuotu daiktu.ir paskui ji guli nebereikalingas  nes ir pirktas  ne  kazkokiam yikslui ,o seip...aisku yra isimciu.bet dzniausiai taip:)

*** ir tada  galima bus  diskutuoti:) pabandykite nors 5 dienas:)
sviesti galima  kiek tik JUMS norisi:) tik skaitykite  knygeleje savo negalios simptomus:)

* Kodėl Jūs nusprendėtt, kad ten buvo moteriškė iš gatvės? smile.gif Ji buvo tokia pat platintoja, kaip ir visos kitos šios produkcijos platintojos...

**pirkausi tikrai ne dėl įvaizdžio ar pan., pirkau nes šventai tikėjau, kad tai nuostabus daiktas... ax.gif

***Šviečiau tikrai daug ir ne 5 dienas, o metus laiko, bet man - ir mano šeimynai - tikrai niekuom negelbėjo... Net eksperimentus dariau - kai buvo įtrūkę lūpų kampučiai... Vieną šviečiau, kito - ne, ir reziume - užgijo greičiau tas, kurio nešviečiau smile.gif

Nesakau, kad tai blogas daiktas,gal tikrai kitiems padeda ir gydo, tik čia juk galima diskutuoti ir išsakyti savo nuomonę ir patirtį... Todėl ir sakau - man šis prietaisas niekuom negelbėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytenė: 05 kovo 2011 - 21:05
ATSIPRASU:) gal ne taip issireiskiau:) tada pasakysiu paprasta moteriske(kurios tikslas tik parduoti,o ne aiskinti ar patarti) ji kaip robotas iskale ka sakyti(o pati net nesuvokia kas tai yra.....) tikrai nevaiksciotu tokiu veidu( juk moterys mielai susitvarkytu)
Papildyta:
na o del to kad nepadejo..na bent jau tikrai niekuo nepakenke:) gal paprasciausiai laukete labai didelio stebuklo ir jam neivykus nusivylete... ir nepastebejote to kiek padejo.... na kaip ir sakote diskusija nenutruks,taciau kiekviena tai galime isbandyti ir pasirinkti ar verta ar ne.siuo atveju as si produkta noreciau apginti:) ir sakau kad cia mano nuosavas namu DAKTARAS:)
Atsakyti
Sveiki,
o mum bioptronas PADEDA,ir man visiškai nesvarbu ka apie jį rašo ir kad,gal but,galima buvo nusipirkti pigiau...
turim ji keleta metu,jau praktiškai nevartojam JOKIŲ vaistų,ir tai GERIAUSIA REZIUME 4u.gif
tos pinigus,kurios sumokėjom,jis jau senai atidirbo smile.gif
tokia mano patirtis ir nuomonė,
sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo newz: 07 kovo 2011 - 08:39
QUOTE(as:) @ 2011 03 05, 12:40)
vel  informacijos stoka.........
lempute tai lempute......... svarbiausias  dalykas yra STIKLAI  o ne lempute ir plastmase
  situ stiklu viduje yra keletas
jie ir  padaro svieos spinduli veiksminga
!todel ir  negalima
sitos lempos  numesti ant zemes kad nesuduztu stiklai
.jos todel ir brangios......Juk uz akinius mokate irgi brangiai?
juk mokate uz  stiklus?
ar uz remus? na LT ir uz remus  blatnesnius mokame aisku.
bet juk akiniu paskirtis ne REMELIAI:)
o STIKLAI
kurie
padeda MUMS matyti:)

Kalbant apie akinius, už rėmelius galima sumokėti tiek, kad stiklų nupirksi visai laboratorijai. Užsisakyk pasaulinio dizainerio remelius, deimantais inkrustuotus, stiklus gausi dovanų smile.gif
Apie akinius toks ankdotas:
Parduotuvės vedėjas moko jauną pardavėją:
-Sakydama akinių kainą 100Lt atidžiai strbėk kliento reakciją. Jei nekrūptels - tesk: tai žinoma tik rėmelių kaina. Stiklai kainuoja dar 100 lt
-O jei ir tada nekrūptels?
-Tada pridurk: kiekvienas...

Šiaip su akiniais čia netikęs palyginimas. Apie akinių naudojimą ir konkrečią naudą yra aibė literatūros. Tuo tarpu bioptronas tik galbūt gali padėti... Pasakykit ligą, kurią gali išgydyti 100% visiems? Ne abstrakčiai padeda, bet padaro tai, ko niekas kitas nepadarytu. Sutik, moket 1500 lt už prietaisą, kurio poveikis prilygsta (?) 10 min pasėdėjimui pliaže yra daug...
Atsakyti
O gal kokioje nors medicinos klinikoje teikia procedūras su šia lempa? Iškilo miežis, noriu kuo greičiau sugydyti doh.gif
Atsakyti
Sveiki, skaiciau cia apie ta lempa, kiek suprantu vienem padejo, kitiem ne. Bet esminis klausimas man neatsakytas taip ir liko ar ji istikruju padeda ar cia tik bandymas prakist daikta uz gerus pinigus. Toliau klausimas Rivo, ka jis nori irodyti ar pasakyti savo iskeltais klausimais, kad lempa ta per brangi uz tas lemputes ir plasmase, ar kad ji apskritai yra niekine? Kitas mano samprotavimas, kad ligonines naudoja kompiuterine tomografija, nors ji kenkia zmogaus sveikatai,bet naudoja, tai gal ir su tom lempom cia taip pat, naudoja bet poveikis tolesnes neaiskus. Ar nebus po kokia dar 10 metu istirta kad tai kenksminga, kaip ir su tom tefloninem keptuvem, kurios LT ant bangos:)
Tik neisizeiskit, nes sitam forume labai atakuojami kurie nesutinka su teigiamu Bioptrono poveikiu.
Atsakyti