Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiėmėme vaikelį iš vaikų namų

QUOTE(Tuoj @ 2005 12 09, 09:13)

Norge, atvesk  smile.gif  Pas mus vaiku skaiciumi ir santuokos "stazu" panasi situacija, vyras taip pat savo versla turi... I kursus ejau as viena, 4 pirmadienius po 2 val. (nuo 17 iki 19). Nepaisant to, kad esu teisininke su specializacija - seimos teise, iskaitant globa ir ivaikinima  tongue.gif, ir kad sia tema domiuosiu jau seniai

Ale zinok, musu ne tik santuokos stazas, vyro darbas ir vaiku skaicius sutampa. biggrin.gif Nus, mano tik specializacija kita. ax.gif

Bet. Kuo labaiu i miska, tuo daugiau malku.

Tikrai nemazi perskaiciau vakar vakare is sio forumo mamu patirties. Ir iskilo man viena labai didele abejone.

Ai, trinu sita pastraipa, kur parasiau, ainu uzvesti nauja tema. Bu labai idomu paskaityti jusu visu nuomones. g.gif

Pippi, butent todel ir ieskojau psichologes, kuri speciualizuojasi sioje srityje (aciu Tuoj 4u.gif ), o ne beleko. Ziuriu atsakingai, gal net perdaug. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 12 09, 10:22)
Ale zinok, musu ne tik santuokos stazas, vyro darbas ir vaiku skaicius sutampa.  biggrin.gif  Nus, mano tik specializacija kita.  ax.gif

nenustebciau, jei kur ir susitukusios buvome biggrin.gif

QUOTE(norge @ 2005 12 09, 10:22)
Ai, trinu sita pastraipa, kur parasiau, ainu uzvesti nauja tema. Bu labai idomu paskaityti jusu visu nuomones. g.gif

tai kur ta tavo tema blink.gif neradau, imesk nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2005 12 09, 09:13)
domiuosiu jau seniai, tie kursai (Vilniuje) buvo isties LABAI naudingi.  Ten pasakojo apie tai, kuo vaiku namuose auganciu vaiku raida kitokia, kaip tai itakoja ju elgesi, su kokiomis problemomis dazniausiai susiduriama (pagal amziaus tarpsnius, priklausomai nuo to, kada vaikas pateko i vaiku namus, o is ju - i seima) ir kaip galima jas spresti. Kalbejo apie tai, i ka atkreipti demesi pirmuju kontaktu metu, ka reiskia vienoks ar kitoks poelgis per pirmuosius susitikimus ir pan. Manau, tokias zinias pati gali tureti tik jei jau esi isivaikines ar paemes globai - savo vaikai cia nesiskaito  smile.gif

Smagu girdėti. Ar tik ne Nomeda juos vedė? Jei taip, tai džiugu, kad jai taip šauniai sekasi šioje srityje.
Atsakyti
Tuoj- Grąžinkite mane į vaikų namus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2005 12 09, 10:13)
Julyyte, mes laukiame isvados is socialines darbuotojos apie musu tinkamas salygas.

Supratau ax.gif vargšė, kiek tau dar reikia laukti, mums tai jau mot teisės apribotos.

QUOTE(norge @ 2005 12 09, 11:22)

Kokia temą?

Gerai, merginos, nesibarkim, juk kiekvieno žmogaus požiūris į viską skirtingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2005 12 09, 11:09)
Smagu girdėti. Ar tik ne Nomeda juos vedė? Jei taip, tai džiugu, kad jai taip šauniai sekasi šioje srityje.

aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2005 12 09, 12:34)

Nu kaip pavydžiu, galėtų ji tiesiog atskirą laidą vesti , ar savo paskaitas įrašyti , nes tai neįkainojama patirtis. Aišku ji kiekvienam asmeniška ir apie beveik kiekvieną globos atvejį galima reportažą sukurti.
Atsakyti
4u.gif Julyyte, vis negalėjau pasidžiaugti Tavo grąžėjančia šeimyna. Diana labai puošia vyrišką kompaniją. Sveikinu atradus vaiko akutes skirtas Tau. Man viskas labai pažįstama ką tu dabar išgyveni. Lankyk kursus, jie tau patiks. Nors Klaipėdoje dar nedidelė patirtis juos organizuojant, tačiau pravers ir tai ką išgirsi. O aš tai svajoju parašyti globojančių svetimus vaikus asociacijos įstatus, užregistruoti ir veikti toliau. Esam trys realiai aktyvios, VTAT ir krizės apie mus žino, taip kad jei nori jungtis-prašom, mestelk man ką nors į AŽ. Temoj PARAMA KLAIPĖDOJE pasišnekam tos kurios lankomės Ryte.
Atsakyti
Senokai cia buvau,Julyyte kokia puiki tavo seimynele thumbup.gif ...
Atsakyti
Ačiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2005 12 09, 22:52)
Nu kaip pavydžiu, galėtų ji tiesiog atskirą  laidą vesti , ar savo paskaitas  įrašyti , nes tai neįkainojama patirtis. Aišku ji kiekvienam asmeniška ir apie beveik  kiekvieną globos atvejį galima reportažą sukurti.

Andro, man atrodo, kad tu apie TV3 Nomeda pagalvojai, o ten kursuose buvo kita Nomeda smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, tai va pridaviau visus popieriukus į krizių centrą, dabar lauksiu atsakymo ir teismo smile.gif Dėl kursų klausiau, Klaipėdoj būna du kartus metuose, tai bus geguže, sakė trys kartus po kelias valandikes, apie vyro lankymą prievartos nėra ax.gif
Atsakyti