Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiėmėme vaikelį iš vaikų namų

g.gif Mes Justuką pasiėmėm irgi lygiai prieš metus. Atrodo taip nesenai... Bet... po mėnesio pastojau... Na tas vaikutis atnešė laimę i mūsų šeimą. Tik kai pastojau tai pradėjo siūlyti atiduoti atgal. Tik kažkaip kaistai tai atrodė, kaip gali SAVO vaiką atiduoti. Kas jį pamylės, apkabins jei ne aš, kas pažais karą jei ne tetukas... Taigi turiu du sūnus... sunku pradžioje, bet viena galiu pasakyti jog meilė skiriasi... sad.gif Vienaip myliu Justuką kitaip Skirmantėlį. Bet dėl Justo labiau bijau, labiau pergyvenu...
Va ir dabar nubaustas lovoj guli, o ką daryti, jei krenta ant žemės ir klykia kaip patrakęs... Širdį skauda bet ožius reikia išvaryti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dailin, jus tikri saunuoliai, kad paemet vaikuti i savo seima. heart.gif smartass.gif Pati auginu ne savo vaika todel zinau, kad tikrai nera lengva. Ir dar - linkiu, kad tikrieji vaiko tevai niekada niekada nedrumstu jusu ramybes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Silvute @ 2004 01 29, 19:59)
gerai, tai gal paaiskink, kodel valstybe yra skolinga, kad kazkas negali tureti vaiku - nzn priezasciu kodel - abortas, persirgtos ligos, igimtos anomalijos... ne tame esme.

Mano poziuris yra toks. Jei jau nori pasiimti vaika i savo seima ( ar todel, akd savu neturi ir negali tureti, ar todel, kad galvoji kad dar vienam gali suteikti seima - nesvarbu kodel tu nori ji pasiimti) tai imk ir augink ji kaip savo. O ne kazko reikalauk.
Dziaukis, kad is viso gali patirti, ka reiskia tureti vaika ir isgirsti ji tave saukiant teciu - o ne galvok, kad tas kazkas dar kazka skolingi.
Nenorejau rupesciu del biurokratu, ar istampytu nervu - nereikejo sitos koses uzvirti. Niekas su sautuvu nestovejo uz nugaros ir neverte.
O dabar va vaidina didvyri

P.S mano nuomone neturi sutapti su kitu nariu nuomone

pirmiausia didziausi sveikinimai Sauliui clap.gif

o silvutei noreciau pasakyti, kad tu per dau pyksti del tu pinigeliu kuriuos gauna gyvenymo nuskriausti vaikai.
Ar kada susimastei, kad tavo vaikams niekada neteks aiskintis kodel jie dar budami bejegiai kudikiai buvo likimo tai ziauriai nubausti.
galiu prisiekti kad visi palikti vaikai sutiktu atiduoti tavo vaikui arkliuka uz 200 lt. ir visus kitus zaislus kokius per savo vaikyste turejo, uz tai kad turetu galimybe augti su biologiniais mylinciais tevais.

NET PATS BRANGIAUSIAS ZAISLAS NEATSTOJA MOTINOS MEILES

valstybe tikrai skolinga VAIKUI del to kad jis negalejo augti su biologiniais savo tevais,nes blogai rupinasi tokiomis motermis kurios vienisos paliktos ir artimu zmoniu nepalaikomos, neturi issilavinimo, darbo,gyvenyme atsiduria beviltiskose situacijose, tampa asocialiomis ir ryztasi palikti savo vaika,
tegu geriau rupinasi tokiomis moterimis, kur joms su maziuku gyventi ir is ko maitintis, o ne priveda prie tokios stadijos kai moteris turinti kudiki pradeda galvoti kad jos vaikui svetimoje seimoje bus lengviau isgyventi negu su ja g.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad yra šeimų, kurios įsivaikina vaikus, tokiu būdu padovanodami jiems pačią didžiausią dovaną.

Esu girdėjusi ne vieną istoriją, kai negalintys turėti vaikų įsivaikina, o po to pastoja. Manau, kad toks gali būti Dievo planas, tam tie vaikeliai būtų įvaikinti.

Iš visada galvojau, kad kada nors būtinai įsivaikinsiu. Galbūt pirmiausia praauginsiu savus ir jei turėsiu sveikatos, tai padarysiu. Manau, kad galėsiu tą vaiką mylėti kaip savo.
Atsakyti
QUOTE(Saulius @ 2004 01 02, 15:59)
Pries astuonis menesius musu namuose atsirado dvieju metuku mergyte is vaiku namu. Ilgai bylinejomes su vaiku teisiu apsaugos biurokratemis, kol gavome galimybe globoti dukryte 2.gif . Patikekite - skelbimai apie laukiancius ivaikinimo vaikus - blefas.  huh.gif Del kiekvieno grazesnio ar sveiko vaiko teks apie tris menesius kovoti su biurokratais, kadangi ju statusas nesutvarkytas ir kuo grazesnis ir sveikesnis vaikas, tuo didesne "burna ir kisene". Pirmiausia reikia apsisarvuoti kantrybe ir istatymais. dry.gif
Dabar idomesne problema - vaikelis apsiprato, pajuto demesi ir isaugo"raguciai". cool.gif

Zemai lenkiu galva pries Jusu stipruma, geruma ir drasa clap_1.gif
Linkiu SEKMES wink.gif
Atsakyti
group.gif Gal reiktu koki klubeli suburt tu kurie augina įsūnį ar įdukrą? Pati esu viena iš tų. Kaip manot. Juk daug yra problemų ir bėdų, ką būtų galima aptart su tokiais pat.
Atsakyti
va apie klubeli as irgi pagalvoju. smile.gif
jei toks atsiras, busiu viena is jo nariu,jau neuzilgo ir musu namuose krykstaus mazylis.
tik man rodos musu cia vienetai unsure.gif
Atsakyti
Smagu, kad prisijungei RIO
Va jau smagiau, kad atsirado dar viena bendramintė dėl klubelio. Kazko nelabai aktyvus šis forumas. O gal jau žinot - mergaitė ar berniukas? Kada tas įvykis planuojamas?
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2004 07 02, 12:57)
Siek tiek pataisysisu Sarune
ir  dar. o kodėl visos imat pašalpas iš sodros už savo vaikus?  g.gif juk jiems reik tik meilės...

nu cia kas per pamastymai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 01 05, 11:38)
Smagu, kad prisijungei RIO
Va jau smagiau, kad atsirado dar viena bendramintė dėl klubelio. Kazko nelabai aktyvus šis forumas. O gal jau žinot - mergaitė ar berniukas? Kada tas įvykis planuojamas?

labai norim mergytes, tai ir laukiam kol bus. mergaiciu truksta smile.gif
o kai bus vaikutis neaisku ar bus paruosti vaiko dokumentai ivaikinimui, tai laiko gali uztrukti nemazai jei juos reikes tvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIO: 05 sausio 2005 - 11:50
QUOTE(RIO @ 2005 01 05, 11:43)
labai norim mergytes, tai ir laukiam kol bus. mergaiciu truksta  smile.gif

Iš tikro mergaičių trūkumas. Papasakosiu, kodėl mes pasiėmė berniuka. Iš tikro nebuvo visai svarbu - mergaitė ar berniukas. Nors pati nuo senai norėjau , kad pirmas būtų sūnus. Be to vyro giminėje vien mergaitės buvo. Ir dar teko skaityti, kad mergaitės labiau perima negerus motinos genus. Nors gal tai ir pasakos. bet kažkiek mano apsisprendimui tai turėjo tokio tvirtumo. Iš tikro tai juk nei vienas nėra garantuotas, kad jo vaikas užaugs doras.
Tau RIO linkiu stiprybės belaukiant. Oi žinau koks tai jausmas. O kokio amžiaus mergaitės laukiat?
Atsakyti
aciu uz gera zodi, laukti tikrai nera lengva.
del vaikucio amziaus tai mes norim kudikio iki metu, 1 metuku gimtadieni norim svesti namie smile.gif

del visu genetiniu ir paveldimu dalyku mano nuomone yra tokia :
kai moteris laukiasi jos taip pat nezino ar tures sveika kudiki, vaikui ligos gali islysti bet kokiam amziuje,vienos matosi tik gimus kitos jam paaugus, nuo ju ne viena mama negali apsaugoti, kad ir kaip ji to noretu.
kaip sakoma i genus neilysi,
ko gero visu gimines genuose galim rasti ka nors tokio kas priverstu nerimauti, bet del to moterys nenustoja gimdyti vaikus

as zinau tik viena dalyka, kad tas vaikas kuris bus mano, man bus pats paciausias kaip ir kiekvienai mamai savo vaikas.
Atsakyti