esu girdejus, kad nuo vabaliuku zemes palaisto silpnu kalio permanganato tirpalu
. ka manot apie tai? ar nepakenktu sanpaulijoms
?
QUOTE(Aina @ 2007 09 20, 14:24)
esu girdejus, kad nuo vabaliuku zemes palaisto silpnu kalio permanganato tirpalu
?
sito kazkap nesu girdejus
QUOTE(rena @ 2007 09 20, 14:22)
aisku cia ne sio temoj apie orches, bet uzklausiu cia
jei jau prasnekom
o kokio karstumo tas dusas turi but
o kokio karstumo tas dusas turi but
aš temp. pamatavau - tai buvo 42 laipsniai
QUOTE(Aina @ 2007 09 20, 14:24)
?
labai silpnu kalio permanganato tirpalu esu amarilius ir kelis kaktusėlius palaisčiusi... nepakenkė
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 09 20, 14:07)
aš ir nusipirkau Nemezalio ir actara,kad visad po ranka butu,sakau,gal ir profilaktiškai nepamaišys perpurkšti augaliukus?
Bet kaip jis skiedžiamas,tai niekaip nesupratau
surašyta metrais,hektarais
Gal kas žino kiek ten to skyscia ar milteliu litrui reikia dėt?baisu augaliukus numarint 
NeemAzal-T/S

as ji skiedziu 0.5l vandens 2 - 3 laselius tirpalo nuoduku , ir ta visa misinuka gerai suplakusi visa is karto sunaudoju , jo palikti nereikia , dinksta jo viekliosios medzegos ...purskiu kaip minejau vazonelio zemes pavirsiu , vazonelio apacia , ir sanpauliju lapuku apacia (blogaja puse), turiu toki maza purkstuveli nuo vaistu pritaikiusi , i menesi viena karta visada jas profilaktiskai purskiu , ne viena nera del to nunykusi , ar lapukam pakenke , tai darau saugodama gelyte , ir savo akis , visgi nuodai ....
O beda esu turejusi , ir nemaza gavus is beje vienos forumietes vaikiukus pamaciau jog yra baltuciu vabaliuku , be pastebejau me is karto , tai ir izoliavusi nuo savuju nebuvau , kuo nebandziau niekas nepadejo , isgelbejo ti tas mano minimas preparatas , O kaip pasakiau augaliuku savininkei buvo nepatenkinta ,ir po siai dienai ......
QUOTE(Sigute*** @ 2007 09 20, 14:42)
NeemAzal-T/S 
as ji skiedziu 0.5l vandens 2 - 3 laselius tirpalo nuoduku , ir ta visa misinuka gerai suplakusi visa is karto sunaudoju , jo palikti nereikia , dinksta jo viekliosios medzegos ...purskiu kaip minejau vazonelio zemes pavirsiu , vazonelio apacia , ir sanpauliju lapuku apacia (blogaja puse), turiu toki maza purkstuveli nuo vaistu pritaikiusi , i menesi viena karta visada jas profilaktiskai purskiu , ne viena nera del to nunykusi , ar lapukam pakenke , tai darau saugodama gelyte , ir savo akis , visgi nuodai ....

neperdaznai kartas i menesi? gal uztektu i pusmeti, ar bent i ketvirti?
QUOTE(mmmildut @ 2007 09 20, 14:41)
aš temp. pamatavau - tai buvo 42 laipsniai
as darau 47'C, poveikis fantastiskas
QUOTE(Aina @ 2007 09 20, 14:50)
reiks ir man pirtį užkurt
Ačiū, Sigute, už paaiškinimus. Supratau, kad gerai aš apskaičiavau tą koncentraciją
Tik man neaišku, ar tu purški kambary? Po to nenusinuodija namiškiai?
Aš tai spriges purškiau balkone. Ten instrukcijoj buvo parašyta, kad apsimaut pirštines, užsideti veido apsaugą ir pan. Tai kaip tada kambary. Sanpaulijų nelabai išneši į balkoną, jei jau tektų purkšt.
Šiaip dar niekad neturėjau reikalų su kenkėjais. O šiemet sprigę nusipirkau Senukuose vasaros pabaigoj tokią pilnavidurę, vos rausvą beveik baltą. Turėjau panašią raudoną.... Pradėjo pirmiausia pumpurus mest, po to lapai viršūnėse nykti. Gerai apžiūrėjus pamačiau vos įžiūrimus voratinkliukus. O ant mano raudonos, greta stovėjusios lapai vietomis pageltč, lyg pabadyti. Perskaičiau SM apie kenkėjus, ir pagal visus pož. galvoju, kad erkutė.
Tik man neaišku, ar tu purški kambary? Po to nenusinuodija namiškiai?
Aš tai spriges purškiau balkone. Ten instrukcijoj buvo parašyta, kad apsimaut pirštines, užsideti veido apsaugą ir pan. Tai kaip tada kambary. Sanpaulijų nelabai išneši į balkoną, jei jau tektų purkšt.
Šiaip dar niekad neturėjau reikalų su kenkėjais. O šiemet sprigę nusipirkau Senukuose vasaros pabaigoj tokią pilnavidurę, vos rausvą beveik baltą. Turėjau panašią raudoną.... Pradėjo pirmiausia pumpurus mest, po to lapai viršūnėse nykti. Gerai apžiūrėjus pamačiau vos įžiūrimus voratinkliukus. O ant mano raudonos, greta stovėjusios lapai vietomis pageltč, lyg pabadyti. Perskaičiau SM apie kenkėjus, ir pagal visus pož. galvoju, kad erkutė.
Aina,
negi tai bus MANO tokia stebuklingai žydinti??
negi tai bus MANO tokia stebuklingai žydinti??
Nu važiuosiu ir aš šiandien to vaistuko nuspirkti, nes karštu vandeniu laistyti kol kas nenoriu, bijau perlaistyti, nes jau jos palaistytos.