Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

Man davė kažkokių prancūziškų POCOm lašelių, jų reik lašinti pagal vazonėliu skersmenį ir vėliau gerai palieti. Kvapelis tai ne koks, labai stiprus.

Tiesą, sakot, nuo drėgmės didelės jos ir atsirado, nes vazonėlaii labai šlapi, kaip išsausinti ?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2007 09 21, 18:37)
Tiesą, sakot, nuo drėgmės didelės jos ir atsirado, nes vazonėlaii labai šlapi, kaip išsausinti ?

Bandyk persodinti į nauja žemę , ir nelaistyk , keletą dienelių .

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 09 21, 14:35)
NeemAzal šiandien pirkau Senukuose 10ml.-7.60lt.bet vistiek nesuprantu skiedimo  g.gif  cia parasyta 50ml.-10l.vandens,tai iseitu,kad tas 10ml.buteliukas-1 litrui vandens  g.gif o jus sakot 2-3 lasus reikia ivarvint,tai kaip ištikruju?

Mano 30ml stiprumas 60% naudojant profilaktiškai 2 - 3lašiukai į 0,5l vandens.
naudojant naikinant kenkėjus :amarai , voratinklinės erkutės , baltukai , tripsiai , baltasparniai , 30ml nuodo , 6l vandens , mums aišku tiek nereikia tai , darant maža kiekį apskaičiuoti sunku , bet įmanoma :
2l vandens - 10ml preparato.
1l vandens - 5ml preparato.
0,5l vandens - 2,5ml preparato .
QUOTE(Kerpena @ 2007 09 20, 13:58)
Ir tirpalas dar stovi balkono spintelėj,

Preparato veiklioji medžiaga vandenyja labai greitai skyla , tirpalą būtina sunaudoti tą pačia dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 21 rugsėjo 2007 - 19:05
"Metelicai" ir visoms kitoms

Saulės šviesa aplietas
skamba žibutės juokas.
Baltas sanpaulijos žiedas
rytmečio šokį šoka... 4u.gif

Gražios Jums dienos! biggrin.gif
Atsakyti
Ačiu Liucerna , paskaičiau ketureilį savajai Lemon Kisses , manau tai jai labiausiai tinka ....
O diena tai tikrai labai gražaus rudens , tik gaila jog tenka darbe ją leisti . user posted image
Atsakyti
dar vienas strepsiukas prasiskleide thumbup.gif
Ravens Wing
user posted image

Prazydo ir Cynthia:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 24 rugsėjo 2007 - 08:22
Oi kokios gražios gėlytės.
Atsakyti
Aina, kiek strepsiu jau turi?

As tai pasidziaugsiu, kad mano Podvenecnaja su baltu pakrastuku jau bigsmile.gif Kai visiskai pilnai issiskleide jis isryskjejo, zodziu tokia, kokia ir turi but thumbup.gif
Atsakyti
iškart smagiau pasidarė , parodyk žieduką visame gražume... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 09 24, 09:41)
Aina, kiek strepsiu jau turi?

As tai pasidziaugsiu, kad mano Podvenecnaja su baltu pakrastuku jau  bigsmile.gif  Kai visiskai pilnai issiskleide jis isryskjejo, zodziu tokia, kokia ir turi but  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif rodyk mirksiukas.gif

turiu 7, visi jau zydi rolleyes.gif
Atsakyti
Aina, tavo gėlyčių žiedai wub.gif

poster_offtopic.gif turiu porą pakvietimų į Linkomaniją, jei kam įdomu, rašykit į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 24, 07:43)
dar vienas strepsiukas prasiskleide thumbup.gif
Ravens Wing
user posted image
Prazydo ir Cynthia:

user posted image

vaje kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pirmosios žiedas net į orchidėją panašus 4u.gif
Atsakyti
Aina, kaip visada be zodziu... pasakiski ziedai wub.gif
Atsakyti